Фаворит няма в този мач!Левски са в ужасна форма,Черно Море и те не са в много добра форма,което пък дава възможност на левскарите да отмъкнат някой Х!Но кат знам левскарите как играят като домакини ми става ясен разултата:
0:1
Левски - Черно море 17:00 Ринг БГ
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- delqnski47
- Контакти:
Re: Левски - Черно море
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
delqnski47 написа:Фаворит няма в този мач!Левски са в ужасна форма,Черно Море и те не са в много добра форма,което пък дава възможност на левскарите да отмъкнат някой Х!Но кат знам левскарите как играят като домакини ми става ясен разултата:
Че напоследък добре играем, кое ни е ужасното???

- delqnski47
- Контакти:
DukeUnv написа:delqnski47 написа:Фаворит няма в този мач!Левски са в ужасна форма,Черно Море и те не са в много добра форма,което пък дава възможност на левскарите да отмъкнат някой Х!Но кат знам левскарите как играят като домакини ми става ясен разултата:
Че напоследък добре играем, кое ни е ужасното???
Бе не знам...същтност си прав де!Но ако Черно Море не са това което бяха миналата година,евентуално ще ги биете!
Но това 3:0,5:0,234:0 е адски нереално и непрофесионално да се говори!Или ще е някой хикс,или победа за вас!Нещо от сорта на 1,2:0 но не и повече
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
delqnski47 написа:Бе не знам...същтност си прав де!Но ако Черно Море не са това което бяха миналата година,евентуално ще ги биете!
Но това 3:0,5:0,234:0 е адски нереално и непрофесионално да се говори!Или ще е някой хикс,или победа за вас!Нещо от сорта на 1,2:0 но не и повече
Да, това и аз, както и повечето дето го казахме за голяма победа е надъхване..

Ако феновете си свършим работата и сме като последния път, едва ли ще имаме проблеми и в мача.
tprodanov написа:Ако феновете си свършим работата и сме като последния път, едва ли ще имаме проблеми и в мача.
Ако зависеше от феновете,Ботев щяха да са шампиони.
Само Черно море,Интер и Тотнъм
- Red_champions
2:0 за Левски.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
Mойта прогноза е победа за Левски,без значение от резултата!!!