No Comment

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
j0rka7a_199

Re: No Comment

Мнениеот j0rka7a_199 » 17 сеп 2008 18:58

MoNteSo написа:Ще видиме след мача в петък дали пак ще се хвалите, че сте на върха.Също така специално на тебе ще ти пратя снимка от Армията, защото се съмнявам, че си ходил там! И отново казвам СПРЕТЕ ДА ПИЩИТЕ, НЕ МОЖЕ ВИНАГИ ДА СЕ ОПРАВДАВАТЕ С ДРУГИТЕ!СЛАБИ СТЕ И ТОЛКОВА!

Пич аз колкото пъти съм ходил на Армията ти толкова не си ходил на "Миньор" и не се надявай че ще си тръгнете с нещо повече от загуба ;)
----ЦСКА ЗАВИНАГИ !!!
----Абе хора вземете се научете да пишете на КИРИЛИЦА !
----ТомоФфФ Сектор "Г" те мрази

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 17 сеп 2008 19:02

Глупави сте, но ви е простено - прасета сте.Стойте си в кочинката и си пищете и мечтайте.Аз спирам да пиша.Под нивото ми е да се занимавам с интернет хулигани!

levski4
Контакти:

Мнениеот levski4 » 17 сеп 2008 19:08

cska_90 написа:БФС се изгаври с ЦСКА
17 септември 2008 13:09
Автор: Филип Димитров
Вместо наказания за расистите Георгиев и Колев, Дисциплинарната комисия одруса Беконо
Дисциплинарната комисия на БФС се изгаври сериозно с ЦСКА. След проучване на db се разбра, че в доклада на делегата на мача Славия-ЦСКА Марин Раковски не се споменава нищо за расистките обиди, които бяха отправени към стража на армейците Даниел Беконо от страна на играчите на белите Благой Георгиев и Тодор Колев. Вместо това в доклада след мача е записано, само че камерунският вратар на шампионите е провокирал славистите и им е налетял.

Събранието на дисципа е днес от 17 часа, като се очаква на него да бъде дадено наказание само на Беконо. Тъмнокожият страж на ЦСКА ще бъде наказан най-вероятно с лишаване от състезателни права за 1 мач и парична санкция в размер на 1000 лв., за това че е защитил своята чест. Така това ще се окаже и поредното странно решение на Дисциплинарната комисия, като същевременно това ще бъде и поредния удар по ЦСКА през настоящото първенство.

Беконо е расист але,але...... :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :D :D :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

miki85
Контакти:

Мнениеот miki85 » 17 сеп 2008 19:09

За пръв път виждам говедо от миньор. Това е някаква странна излагация как може да си за говедата при положение че ви изработиха такъв номер на времето. Ела на Армията ама ако си мислиш че ще си тръгнете с нещо повече от почетна загуба жестоко се лъжеш слаби сте. Силата сливен щом ви бие 2:0 като гост смятаи :mrgreen: :mrgreen:
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 17 сеп 2008 19:37

MoNteSo написа:Ще видиме след мача в петък дали пак ще се хвалите, че сте на върха.Също така специално на тебе ще ти пратя снимка от Армията, защото се съмнявам, че си ходил там! И отново казвам СПРЕТЕ ДА ПИЩИТЕ, НЕ МОЖЕ ВИНАГИ ДА СЕ ОПРАВДАВАТЕ С ДРУГИТЕ!СЛАБИ СТЕ И ТОЛКОВА!

хаха да верно най-много да ви отнесеме бате!Като ви гледам кви сте трагични по-добре се откажете и почнете друг спорт да практикувате!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
palante
Контакти:

Мнениеот palante » 17 сеп 2008 20:10

MoNteSo написа:Абе вие не можете ли да правите нещо друго освен да се оплаквате?Не си платили данъците и ги изхвърлят от ШЛ - говедата им виновни, падат от Сливен - съдията им виновен, Дучето задръстил кенефа - готвачо им виновен...

хахаха евала ти правя това за дучето ме изкърти! пък и си прав не гледат в собствената си паница ми гледат се някой друг да им е виновен!! :D :D
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"

Върни се в “ЦСКА”