Борисов: Утре връщам всички наказани
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Борисов: Утре връщам всички наказани
Ако това стане, абсурд изгонените футболисти да се научат да спазват дисциплина....
Re: Борисов: Утре връщам всички наказан
Аз мисля, че връщането в отбора е неизбежно. Но, това не означава , че още следващия мач ще са титуляри. Наказанието може да продължи и в първия отбор. Все пак, рано или късно те ще трябва да влязат в игра. Но, ако продължат да тренират с втория отбор ще загубят ритъм, а и Любо няма да има поглед върху тях. Единственото на което се надявам е, да са си взели някаква поука от всичко, което им се случи през тези дни. "Силен е, не този, който не пада, а този който като падне става! ..."
Последна промяна от msm на 04 ное 2009 10:14, променено общо 1 път.
Това чудо не беше и за три дни. И как "спортистите" ще си вземат беУежка от случката?!?! Е'ати смешката!
Не го казвам, защото съм левскар. По същия начин тъпанарксо бепше и връщането на Рабех в игра. В Щатите щеше да търка някоя твърда пейчица за опасно шофиране в одухотворено състояние. У нас всичките убавци киснат предимно по чалга-клубовете, горе-долу тренират, а когато дойде време да покажат какво са тренирали, се влачат и/или търчат безидейно по стадионите. Ама сигурно се изживяват за "ВИП" - пффффффф.
Ей затова сме на този хал - защото никой никога не получава справедливо наказание за провиненията си. Е, случва се, но рядко. Браво, момчета, разходете се до Швейцария, а като се върнете - право в родната чалгия!
Любо Пенев не е сред любимите ми личности, най-вече заради онова изказване за супата. Обаче в тая ситуация много го харесах - заради твърдата, категорична и мъжка позиция. А сега го правят да изглежда смешен и да се пита, както се казваше в Стършел - "оти ручахме жабетата?!"
Не го казвам, защото съм левскар. По същия начин тъпанарксо бепше и връщането на Рабех в игра. В Щатите щеше да търка някоя твърда пейчица за опасно шофиране в одухотворено състояние. У нас всичките убавци киснат предимно по чалга-клубовете, горе-долу тренират, а когато дойде време да покажат какво са тренирали, се влачат и/или търчат безидейно по стадионите. Ама сигурно се изживяват за "ВИП" - пффффффф.
Ей затова сме на този хал - защото никой никога не получава справедливо наказание за провиненията си. Е, случва се, но рядко. Браво, момчета, разходете се до Швейцария, а като се върнете - право в родната чалгия!
Любо Пенев не е сред любимите ми личности, най-вече заради онова изказване за супата. Обаче в тая ситуация много го харесах - заради твърдата, категорична и мъжка позиция. А сега го правят да изглежда смешен и да се пита, както се казваше в Стършел - "оти ручахме жабетата?!"
Последна промяна от Weingro на 04 ное 2009 10:16, променено общо 1 път.
САМО ЛЕВСКИ!
POPCORN написа:Тоя път трябва да дадът обяснение, защо до преди 1 ден каза , че застават зад Любо а сега ги връщат в отбора!Поне да излезнат като мъже и да се обосноват!Какво за 2 дена са си взели полука тия пу*ките ли?Много са ми смешни футболистите и всички до един почти не трбява да са в ЦСКА!Значи като загрубее играта веднага се изивняват, няма правиме повече така ала бала, обаче като имат да взимат пари ми се правят на кой съм аз и се държат арогантно извен терена и на самият терен!
Напълно съм съгласен. Помислих си, че ей го на показваме някакво единство на треньор и ръководство пред няколко забравили се футболисти, забравили май в кой отбор играят и как трябва да играят и изведнъж…… „БАМ” защо да не се изложим отново типично по нашенски. Според вас какво е накарало Борисов да смени позицията си? Аз единствено ще се зарадвам ако „онези”/засега такова ще ми е обръщението към тях/ наистина са се разкаяли и са си взели поука. Но да не стане место да изпишем вежди, да избодем очи? Ако си помислят, че са безнаказани и си продължат да си правят каквото искат, тогава къде ще му излезе края? Ако е опит да се махне Пенев, поне според мен не е правилно това за сега. Вярно е , че като треньор има още какво да учи и то не малко, ма като пич ми се струва, че е такъв и има май топки в гащите си. Не знам, дано не е за лошо това решение на Борисов, но то и без това скоро ще се разбере.
Тъкмо някой опита да оправи нещо и веднага се намира кой да се изсере на главата му! Не съм от ЦСКА, но ми хареса това което направи Пенев ! Не стига, че тъпите пишлемета не са добри футболисти, ами се изживяват едва ли не и като звезди от ранга на Кака, Роналдо и т.н.
като добавим към това и че смучат до сутринта водка и уиски, картинката става съвсем жалка!
Сега за да стане пълна простотията ги реабилитираха! Така няма да стане! Няма да се учудя ако Любо Пенев си тръгне много скоро! Той се оказа безгласна буква!
като добавим към това и че смучат до сутринта водка и уиски, картинката става съвсем жалка!
Сега за да стане пълна простотията ги реабилитираха! Така няма да стане! Няма да се учудя ако Любо Пенев си тръгне много скоро! Той се оказа безгласна буква!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!
Според мен това вече е гавра с Л.Пенев.
-
как няма да ги върне човека.той ги вижда като пари всичките.
МОЛЯ ВИ СЕ ГУСИН БОРИСОВ, НЕ ГИ ВРЪЩАЙТЕ !!! СПАСЕТЕ ЧОВЕШКИ ЖИВОТИ ! СЛЕД 2 ЗАГУБИ ГИ БИХА, А СЛЕД ПРЕСТОЯЩИТЕ 4-5 ТОЗИ МЕСЕЦ ???????? НЕ МИ СЕ МИСЛИ КАКВО ЩЕ СТАНЕ ................
КОЛКОТО ДО БОЯ, ТОВА МИ НАПОМНИ ЗА ОНЗИ ВИЦ :
Майката и бащата на Иванчо откриват при вещите му списание за садо-мазо. Седнали да обмислят как да накажат дитету
. Бащата мисли и казва : дааа, явно тука с бой няма да стане !
Та и за разните там Иванчовци и Драганчовци от Цска. Като ги набият да не би да станат от тях футболисти ? Пак ще се разминават на 1 метър с топката и пак ще са като мухи без глави на терена . Пенев просто трябваше да избегне тези скандали като заяви, че тези футболисти са слаби, не стават за голям футбол и трябва да се заменят с нови. След това трябваше да си подаде оставката и да отиде да се учи на занаят в чужбина. Защо ли ? Защото тази селекция е негова и той носи отговорността, че ги е подбал такива. Защото не можа да ги научи на елементарни футболни неща на терена. Защото той самия явно не разбира елеметарни футболни неща и ще стане като чичо си треньор-посмесище / тоя поне може да съставя правилно изречения, въпреки, че в тях няма никакъв смисъл/ . А за отбора само с нахъсване не става. Те не са полицейски кучета ....
КОЛКОТО ДО БОЯ, ТОВА МИ НАПОМНИ ЗА ОНЗИ ВИЦ :
Майката и бащата на Иванчо откриват при вещите му списание за садо-мазо. Седнали да обмислят как да накажат дитету

Та и за разните там Иванчовци и Драганчовци от Цска. Като ги набият да не би да станат от тях футболисти ? Пак ще се разминават на 1 метър с топката и пак ще са като мухи без глави на терена . Пенев просто трябваше да избегне тези скандали като заяви, че тези футболисти са слаби, не стават за голям футбол и трябва да се заменят с нови. След това трябваше да си подаде оставката и да отиде да се учи на занаят в чужбина. Защо ли ? Защото тази селекция е негова и той носи отговорността, че ги е подбал такива. Защото не можа да ги научи на елементарни футболни неща на терена. Защото той самия явно не разбира елеметарни футболни неща и ще стане като чичо си треньор-посмесище / тоя поне може да съставя правилно изречения, въпреки, че в тях няма никакъв смисъл/ . А за отбора само с нахъсване не става. Те не са полицейски кучета ....

Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !
- POPCORN
- Контакти:
CSKA V-na написа:POPCORN написа:Тоя път трябва да дадът обяснение, защо до преди 1 ден каза , че застават зад Любо а сега ги връщат в отбора!Поне да излезнат като мъже и да се обосноват!Какво за 2 дена са си взели полука тия пу*ките ли?Много са ми смешни футболистите и всички до един почти не трбява да са в ЦСКА!Значи като загрубее играта веднага се изивняват, няма правиме повече така ала бала, обаче като имат да взимат пари ми се правят на кой съм аз и се държат арогантно извен терена и на самият терен!
Напълно съм съгласен. Помислих си, че ей го на показваме някакво единство на треньор и ръководство пред няколко забравили се футболисти, забравили май в кой отбор играят и как трябва да играят и изведнъж…… „БАМ” защо да не се изложим отново типично по нашенски. Според вас какво е накарало Борисов да смени позицията си? Аз единствено ще се зарадвам ако „онези”/засега такова ще ми е обръщението към тях/ наистина са се разкаяли и са си взели поука. Но да не стане место да изпишем вежди, да избодем очи? Ако си помислят, че са безнаказани и си продължат да си правят каквото искат, тогава къде ще му излезе края? Ако е опит да се махне Пенев, поне според мен не е правилно това за сега. Вярно е , че като треньор има още какво да учи и то не малко, ма като пич ми се струва, че е такъв и има май топки в гащите си. Не знам, дано не е за лошо това решение на Борисов, но то и без това скоро ще се разбере.
Бате полука не се взима за 1-2 дена!С нашият български манталитет, още другата седмица ще са по кръчмите.Ще си кажат е видяхте ли, без нас не могат така че за какво спазваме някакви неща и режими и чудесии!Просто незнам, не бяха правили глупости това ръководство , ама вече се разписаха!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Любо, ако е такъв за какъвто се смята нали се сещате какво трябва да направи след мача с Базел
. Иначе всичко е въздух под налягане!