Дискусии и мнение за дербито!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
USF
Контакти:

Re: Дискусии и мнение за дербито!

Мнениеот USF » 31 окт 2009 22:33

sin4ec написа:Значи,дербито го изгледах с интерес.Ботев абсолютно заслужено спечели,просто беше по-искащият отбор и показа повече футболни аргументи.Не съм съгласен с простотиите след края-трябва да се понесе загубата с достойнство!Уважение към пловдивските фенове-аз съм левскар,три пъти бях на вашето дерби и го гледах с удоволствие-наистина е тръпка!Нямам предпочитания към нито един от пловдивските тимове,но с една идея Ботев са по-симпатични-на логиката,че по-слабият уж трябва да се поддържа!Истината е,че пловдивският футбол е под угроза и ще бъде страшно,ако умре!!!Ето-днес дошли да взимат данъчни пари от касите-???Ботев дължи много по-малко пари от ЦСКА към НАП,но на Армията няма данъчни...

Престани да намесваш ЦСКА бе! Ако пусна тема за майка ти, сигурно пак ще я свържеш с нас!
В България има един вагон с железничари,
един кафез с канари,
един обор с левскари,
и седем милиона ЦСКА - ри!!!

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 31 окт 2009 22:39

като цяло на терена нестана нищо футболно почти,много битка с малко фантазия. Все пак Ботев наказа затворената игра на Локомотив. А за тея изпълнения накрая нямам думи просто -сега и двата отбора със жестоки санкции ,заради един погрешно разбран жест от Акалски и тъпо изпълнение на Кики.

Пичове, защо навсякъде говорите само за Акалски и Кики?!! Кажете според вас как започна всичко бе майна?!!! Със сигурност ИНЦИДЕНТА не започна със забиването на знамето и последвалата случка с нахлулия фен!!! Определено там пред вратата на Ботев се случи нещо, от което започна всичко.... Имаше някакви хора /със сигурност не футболисти/, които си разменяха някакви реплики с нашите футболисти и след това започнаха да се дърпат... даже един от футболистите ви, който се бе съблекъл до кръста /на мен ми заприлича на Морини, но мога и да греша/ доста активно се включи!!! След това нещата малко поутихнаха, за да се стигне до "изпълнението" на Кики и последвалата "история"!!! Още повече никой не казва за разбитото лице на Минчо Минчев!!!
Изображение

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 31 окт 2009 22:41

Модератор ЛокоПД написа:
Canaries front написа:като цяло на терена нестана нищо футболно почти,много битка с малко фантазия. Все пак Ботев наказа затворената игра на Локомотив. А за тея изпълнения накрая нямам думи просто -сега и двата отбора със жестоки санкции ,заради един погрешно разбран жест от Акалски и тъпо изпълнение на Кики.

+ 1 . Не може в такъв мач да излизаме с един нападател.Не знам,не съм специалист ,но...второто полувреме към края сами ви вкарахме в нашето поле.Резултата не закъсня.За това,което се случи накрая...нямам коментар.Кой кого напсувал,кой кво направил...не е нормално публиката да си тръгваме без проблем,окей паднали сме и това е,а някои дето цял мач имаха на разположение и нищо не направиха...Нямам думи.

А не почнахте ли и с 5 защитника или съм се заблудил, много ми беше мътна схемата на Чушката.. 4-5-1 или 5-4-1 така и не разбрах.

ПП: Това което разбрах аз, че е станало е, че Бифи (помощник треньора) или Брици.. тука се спори и не е ясно, отишъл да поздрави Кики. Кики обаче го разбрал като подигравка/провокация и посегнал. Тогава идва лилчо тича 30-40 м и Акалски удря Лилчо и нататък знаете. Оператора на отбора се обади в Канал 3 преди малко и каза, че имал запис, доказващ всичко това и че ще го предостави на БФС.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 31 окт 2009 22:52

Flash1912
Оператора на отбора се обади в Канал 3 преди малко и каза, че имал запис, доказващ всичко това и че ще го предостави на БФС.

'щом има запис 'начи всичко ще стане ясно...Хубаво беше да го даде на Канал 3, 'щото т'ва "ще го предостави на БФС" не означава точно нищо...

Б
ифи (помощник треньора) или Брици.. тука се спори и не е ясно, отишъл да поздрави Кики. Кики обаче го разбрал като подигравка/провокация и посегнал. Тогава идва лилчо тича 30-40 м и Акалски удря Лилчо и нататък знаете.

Това кой го казва?!
Изображение

моряка
Контакти:

Мнениеот моряка » 31 окт 2009 22:53

Felice di Botev!/Честито на Ботев/.!Играха по-добре.

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 31 окт 2009 23:00

plovdivram написа:
като цяло на терена нестана нищо футболно почти,много битка с малко фантазия. Все пак Ботев наказа затворената игра на Локомотив. А за тея изпълнения накрая нямам думи просто -сега и двата отбора със жестоки санкции ,заради един погрешно разбран жест от Акалски и тъпо изпълнение на Кики.

Пичове, защо навсякъде говорите само за Акалски и Кики?!! Кажете според вас как започна всичко бе майна?!!! Със сигурност ИНЦИДЕНТА не започна със забиването на знамето и последвалата случка с нахлулия фен!!! Определено там пред вратата на Ботев се случи нещо, от което започна всичко.... Имаше някакви хора /със сигурност не футболисти/, които си разменяха някакви реплики с нашите футболисти и след това започнаха да се дърпат... даже един от футболистите ви, който се бе съблекъл до кръста /на мен ми заприлича на Морини, но мога и да греша/ доста активно се включи!!! След това нещата малко поутихнаха, за да се стигне до "изпълнението" на Кики и последвалата "история"!!! Още повече никой не казва за разбитото лице на Минчо Минчев!!!

Бях близо до ситуацията и мога да потвърдя това, което казва Флаш1912. Вратарят започна да бута помощник треньора, след като той отиде да му подаде ръка. Не знам какво са си казали, но го бута поне три, четири пъти преди да стане патакламата. Ние стояхме и не можехме да повярваме, че вратарчето наистина прави това, което виждаме. Не съм сигурен дали беше Акалски или резервния вратар. Май Акалски, но не съм100% сигурен. Помощникът само отстъпваше назад, не вярващ, че такова нещо му се случва.

Plovdimram, :) имам нещо за теб в другата тема. Ще ти хареса.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 31 окт 2009 23:09

Сега като гледам...
И едните и другите обвиняват опонентите!!!

Според Дани Кики пом.треньора на Ботев му е говорил нещо с остър тон и го е ударил зад врата!!! Това разбира се може да е било и приятелско потупване... Кики твърди, че не го е бутал, а Лилчо бил дошъл и нещата са започнали!!!

Май наистина ще трябва да се гледа записа, 'щото Кики също твърди, че ако има запис там щяло да се види ясно как пом.треньора на Ботев го "ударил зад врата"!!! Лилчо пък твърди, че му скочили в краката с бутоните!!!
Абе!!!... Кой-какво направил... тепърва ще има да се бистри... Обаче усещам, че ще има сериозни наказания и за двата отбора!!!
Изображение

Потребителски аватар
black&white
Контакти:

Мнениеот black&white » 31 окт 2009 23:13

Сами се бихме, това е. Гледал съм десетки дербита на Пловдив, но днес за първи път не ме беше яд, че загубихме. Просто пълен хаос - никаква тактика, играхме без нападатели, а накрая тръгнахме да пазим резултата (0-0). Вместо още първото полувреме да сме си решили мача. Не знам какво сте гледали по телевизията, но на стадиона аз видях един сватбарски отбор (Ботев), който победи един смешен отбор (Локо).

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 31 окт 2009 23:13

Имали значение кой какво и как е направил от понеделник 02.11.2009 г. БПФК1912 спира своето съществуване,поне в профи футбола,а ако Локомотивци не направят нещо по въпроса с Г.Т. ги чака същото.
п.п. Надявам се ,че след мача не е имало никакви простотии по улиците,призовавам също така ние феновете да не се държим като футболиститени.

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 31 окт 2009 23:15

plovdivram написа:Сега като гледам...
И едните и другите обвиняват опонентите!!!

Според Дани Кики пом.треньора на Ботев му е говорил нещо с остър тон и го е ударил зад врата!!! Това разбира се може да е било и приятелско потупване... Кики твърди, че не го е бутал, а Лилчо бил дошъл и нещата са започнали!!!

Май наистина ще трябва да се гледа записа, 'щото Кики също твърди, че ако има запис там щяло да се види ясно как пом.треньора на Ботев го "ударил зад врата"!!! Лилчо пък твърди, че му скочили в краката с бутоните!!!
Абе!!!... Кой-какво направил... тепърва ще има да се бистри... Обаче усещам, че ще има сериозни наказания и за двата отбора!!!

Като слушах Дани Кики как се разкайва, наистина му повярвах, защото съм сигурен, че съжалява. Иначе това, което той каза, че му говорил нещо с остър тон и че сигурно го псувал, ама той не знаел италиански. Ами Дани, като не си сигурен какво почваш скандала изобщо... те италианците майна си говорят на висок тон по принцип, а и Роберто Бифи (справка, играл е в Милан с Барези) - едва ли ще дойде да дразни някого, наистина по-скоро е искал да му дигне малко духа, щото го е видял, че е на земята разочарован. Май май.. всичко намирисва на голямо недоразумение, но за жалост това не анулира нещата, които станаха после :( А това, което най ме подразни в шопските медии е, че навскяъде натъртват на боя, никъде не споменават мача, който си беше мъжко дерби, макар и без да блести с качество, никъде не споменаха уникалните 2 публики, които в София просто отсъстват... Навсякъде започват с "с това което мача ще се запомни са баталните сцени накрая" ... Жалко.

Върни се в “Локо Пловдив”