новината за гафа с казанската афера на Левски не беше ли също качен в сайта на УЕФА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ultra_shark написа:Всички мазути сте такива комплексари, не виждам кво ненормално има. Грозно викаш, а? А, не беше ли грозно, когато вие правихте абсолютно същите неща на наш гръб? За порточаново време говоря. Не е уместно да говориш подобни неща. Акулите газят наред, вие си пишете смешните коментари.
maldin1 написа:А кога Порточанов е бил собственик на ФК Черноморец ?
Знам какво имаше в предвид.Просто недоумявам ,как може да намесва Порточанов.Тогавашното ръководство на ФК Черноморец отговарят за действията си , и какво му е виновен Порточанов на него ?pas написа: Той друго имаше предвид, ама хайде!![]()
maldin1 написа: Знам какво имаше в предвид.Просто недоумявам ,как може да намесва Порточанов.Тогавашното ръководство на ФК Черноморец отговарят за действията си , и какво му е виновен Порточанов на него ?
П.с. Аз говоря за там транферите ,които са ставали от Черноморец в Нафтата.Вие ако спорите нещо за тоя новият Черноморец ,значи говорим за съвсем различни неща.
Аха това не го знаех , май и Порточанов не го знае.pas написа: Те си имат една теория, че преди време Порточанов е работил за унищожението на Черноморец и сега си го връщат на Нефтохимик с лихвите. А истината е, че Порточанов доста помагаше на истинския Черноморец, но нямаше как и да ги издържа. Най-малкото по това време автентичния Черноморец стигна до "А" група и то не без помощта на Нефтохимик, а сега Събев и компания директно се опитаха да унищожат градския си съперник.
El greco написа:Абе хайде слезте на земята г-н Pas,мазута са в историята и успехите,които са постигнали са благодарение на недотам цивилизованите методи на лицето Портачанов.Ако нещо греша ,поправи ме.Хората още помнят как се размятаха пищови пред съдиите,раздаваха се подкопи по етажите на БСФС и се гуляеше със съдиите в "Национал",за последното ти гарантирам,че съм го виждал с очите си!
Но тук не става дума за това,става дума ,че моделът ,който се налага при нас е направил впечетление и в Европа.Мен лично,това не ме изненадва.Хората умеят да ценят труда на другите,а не като шепата останали мазути да отрича и оплюва всяко нещо,което е направено с много труд.Ама вие сега сте се наиграете много хубавичко,особенно онези двамата смелчаци,които се насраха ,в буквалния смисъл на думата,когато ги барнаха куките по време на поредната вандалска акция .Ама много смели момчета.....Така ,кога най-после ще разберете ,че този модел на поведение и отношение на малцината останали мазута само вреди и ядосва бургазлии???
Никой не очаква от вас да аплодирате тази статия,изненадан съм,че сте разбрали какво пише(ако не сте разбрали да ви поясня не става дума за чалга,хероин и евтина водка,неща които живо интересуват така наречените ви ултраси).Просто наведете малко глава и погледнете какво се прави и как хората отдават необходимото уважение на хора, които творят.
Дай-боже в БГ повече хора като Балъков ,Бобич и компания!!!!
alek1373 написа:Не виждам ,защо продължава това дъвчене.До 90-те години имаше една радост за Бургас-Черноморец,аз лично винаги съм бил фен на Нефтохимик,защото стадиона ми е близо и беше яко да се гледат мачове от Б и В група.Тогава всичко читаво от Нефтохимик отиваше в Черноморец,после стана обратното-заради вложени пари.Поради местонахождението на стадиона и безплатните билети и най-вече успехите на БУРГАСКИ отбор Нафтата събра много фенове ,включително и из страната,което май и сега ще се получи-всеки е срещу червено- синия доминант,поне ,на когото му се гледа истинско първенство.Всеки знаеше,че няма как да има два отбора с един собственик в А група.Тази година ,за разлика от предишната нафтата имаха право да влезат,автоматично щяха да ги продадат,естествено без базите.Издъниха се,може и от пренавитост да беше.Не обвинявайте Събев,той си купи базите и стадиона на Нафтекс,ползва си ги,а се сърдете ,че не влязохте ,сега нямаше Несебър да се борят да влезат,а Салкъма щеше да си има отбор в А група
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост