Акулите на Бала точат зъби

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Re: Акулите на Бала точат зъби

Мнениеот unist_gp » 28 окт 2009 22:33

как бе,
новината за гафа с казанската афера на Левски не беше ли също качен в сайта на УЕФА :mrgreen:

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 28 окт 2009 22:40

ultra_shark написа:Всички мазути сте такива комплексари, не виждам кво ненормално има. Грозно викаш, а? А, не беше ли грозно, когато вие правихте абсолютно същите неща на наш гръб? За порточаново време говоря. Не е уместно да говориш подобни неща. Акулите газят наред, вие си пишете смешните коментари.

Не знам дали осъзнаваш, че с написаното от теб само потвърждаваш моето мнение и констатации. :mrgreen: :mrgreen:

maldin1 написа:А кога Порточанов е бил собственик на ФК Черноморец ? :shock:

Той друго имаше предвид, ама хайде! :) А Порточанов също има участие в създаването на този Черноморец. Преди 5 години заедно с бившия кмет на Бургас Йоан Костадинов регистрираха паралелен клуб с името на вече съществуващия Черноморец и в нарушение на всички разпоредби на БФС зпочнаха директно във "В" група. Йоан Костадинов беше идеолога, а Порточанов осъществи проекта. Събев се появи на доста по-късен етап.

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 28 окт 2009 22:43

pas написа: Той друго имаше предвид, ама хайде! :)
Знам какво имаше в предвид.Просто недоумявам ,как може да намесва Порточанов.Тогавашното ръководство на ФК Черноморец отговарят за действията си , и какво му е виновен Порточанов на него ?
П.с. Аз говоря за там транферите ,които са ставали от Черноморец в Нафтата.Вие ако спорите нещо за тоя новият Черноморец ,значи говорим за съвсем различни неща.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 28 окт 2009 22:58

maldin1 написа: Знам какво имаше в предвид.Просто недоумявам ,как може да намесва Порточанов.Тогавашното ръководство на ФК Черноморец отговарят за действията си , и какво му е виновен Порточанов на него ?
П.с. Аз говоря за там транферите ,които са ставали от Черноморец в Нафтата.Вие ако спорите нещо за тоя новият Черноморец ,значи говорим за съвсем различни неща.

Те си имат една теория, че преди време Порточанов е работил за унищожението на Черноморец и сега си го връщат на Нефтохимик с лихвите. А истината е, че Порточанов доста помагаше на истинския Черноморец, но нямаше как и да ги издържа. Най-малкото по това време автентичния Черноморец стигна до "А" група и то не без помощта на Нефтохимик, а сега Събев и компания директно се опитаха да унищожат градския си съперник.

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 28 окт 2009 23:07

pas написа: Те си имат една теория, че преди време Порточанов е работил за унищожението на Черноморец и сега си го връщат на Нефтохимик с лихвите. А истината е, че Порточанов доста помагаше на истинския Черноморец, но нямаше как и да ги издържа. Най-малкото по това време автентичния Черноморец стигна до "А" група и то не без помощта на Нефтохимик, а сега Събев и компания директно се опитаха да унищожат градския си съперник.
Аха това не го знаех , май и Порточанов не го знае. :roll: :roll:
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 28 окт 2009 23:11

Абе хайде слезте на земята г-н Pas,мазута са в историята и успехите,които са постигнали са благодарение на недотам цивилизованите методи на лицето Портачанов.Ако нещо греша ,поправи ме.Хората още помнят как се размятаха пищови пред съдиите,раздаваха се подкопи по етажите на БСФС и се гуляеше със съдиите в "Национал",за последното ти гарантирам,че съм го виждал с очите си!
Но тук не става дума за това,става дума ,че моделът ,който се налага при нас е направил впечетление и в Европа.Мен лично,това не ме изненадва.Хората умеят да ценят труда на другите,а не като шепата останали мазути да отрича и оплюва всяко нещо,което е направено с много труд.Ама вие сега сте се наиграете много хубавичко,особенно онези двамата смелчаци,които се насраха ,в буквалния смисъл на думата,когато ги барнаха куките по време на поредната вандалска акция .Ама много смели момчета.....Така ,кога най-после ще разберете ,че този модел на поведение и отношение на малцината останали мазута само вреди и ядосва бургазлии???
Никой не очаква от вас да аплодирате тази статия,изненадан съм,че сте разбрали какво пише(ако не сте разбрали да ви поясня не става дума за чалга,хероин и евтина водка,неща които живо интересуват така наречените ви ултраси).Просто наведете малко глава и погледнете какво се прави и как хората отдават необходимото уважение на хора, които творят.
Дай-боже в БГ повече хора като Балъков ,Бобич и компания!!!!

alek1373
Контакти:

Мнениеот alek1373 » 28 окт 2009 23:27

Не виждам ,защо продължава това дъвчене.До 90-те години имаше една радост за Бургас-Черноморец,аз лично винаги съм бил фен на Нефтохимик,защото стадиона ми е близо и беше яко да се гледат мачове от Б и В група.Тогава всичко читаво от Нефтохимик отиваше в Черноморец,после стана обратното-заради вложени пари.Поради местонахождението на стадиона и безплатните билети и най-вече успехите на БУРГАСКИ отбор Нафтата събра много фенове ,включително и из страната,което май и сега ще се получи-всеки е срещу червено- синия доминант,поне ,на когото му се гледа истинско първенство.Всеки знаеше,че няма как да има два отбора с един собственик в А група.Тази година ,за разлика от предишната нафтата имаха право да влезат,автоматично щяха да ги продадат,естествено без базите.Издъниха се,може и от пренавитост да беше.Не обвинявайте Събев,той си купи базите и стадиона на Нафтекс,ползва си ги,а се сърдете ,че не влязохте ,сега нямаше Несебър да се борят да влезат,а Салкъма щеше да си има отбор в А група

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 28 окт 2009 23:28

El greco написа:Абе хайде слезте на земята г-н Pas,мазута са в историята и успехите,които са постигнали са благодарение на недотам цивилизованите методи на лицето Портачанов.Ако нещо греша ,поправи ме.Хората още помнят как се размятаха пищови пред съдиите,раздаваха се подкопи по етажите на БСФС и се гуляеше със съдиите в "Национал",за последното ти гарантирам,че съм го виждал с очите си!
Но тук не става дума за това,става дума ,че моделът ,който се налага при нас е направил впечетление и в Европа.Мен лично,това не ме изненадва.Хората умеят да ценят труда на другите,а не като шепата останали мазути да отрича и оплюва всяко нещо,което е направено с много труд.Ама вие сега сте се наиграете много хубавичко,особенно онези двамата смелчаци,които се насраха ,в буквалния смисъл на думата,когато ги барнаха куките по време на поредната вандалска акция .Ама много смели момчета.....Така ,кога най-после ще разберете ,че този модел на поведение и отношение на малцината останали мазута само вреди и ядосва бургазлии???
Никой не очаква от вас да аплодирате тази статия,изненадан съм,че сте разбрали какво пише(ако не сте разбрали да ви поясня не става дума за чалга,хероин и евтина водка,неща които живо интересуват така наречените ви ултраси).Просто наведете малко глава и погледнете какво се прави и как хората отдават необходимото уважение на хора, които творят.
Дай-боже в БГ повече хора като Балъков ,Бобич и компания!!!!

Балъков и Бобич са наемници, утре като свърши баницата и ще се преместят на друга ясла. Това, което дразни е, че непрекъснато се пише за модели и образци, а реално няма почти нищо свършено. Нямате стадион, откраднахте школата на Нефтохимик и унизихте децата (по цял свят Балъков и Събев щяха да бъдат завинаги заклеймени за подобни действия), изграждат се сега 3 тренировъчни игрища (чудо невиждано), харчат се много пари за възрастни чужденци и дотам. Използвате незапомнения глад в българския футбол, за да дръпнете малко. С 15 млн. бюджет оставаше да се борите и за изпадане. Радвайте се на хубавите дни, но имате вече 12 млн. задължения, тази година ще станат към 30 млн. Някога ще трябва да се плаща сметката, а дружеството е с капитал 50 млн. С тези темпове на харчене скоро приказката ще свърши. А нов стадион не се вижда да се строи. Събев е във футбола от 10 г., ако искаше досега да е направил нещо. Взе готов отбор на Нефтохимик с изградена база, отбор, школа, публика... И виж докъде докара нещата! Защо си мислиш, че вашата съдба ще е по-различна?

И не се притеснавай за Нафтата! Където е текло, пак ще тече!

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 28 окт 2009 23:33

alek1373 написа:Не виждам ,защо продължава това дъвчене.До 90-те години имаше една радост за Бургас-Черноморец,аз лично винаги съм бил фен на Нефтохимик,защото стадиона ми е близо и беше яко да се гледат мачове от Б и В група.Тогава всичко читаво от Нефтохимик отиваше в Черноморец,после стана обратното-заради вложени пари.Поради местонахождението на стадиона и безплатните билети и най-вече успехите на БУРГАСКИ отбор Нафтата събра много фенове ,включително и из страната,което май и сега ще се получи-всеки е срещу червено- синия доминант,поне ,на когото му се гледа истинско първенство.Всеки знаеше,че няма как да има два отбора с един собственик в А група.Тази година ,за разлика от предишната нафтата имаха право да влезат,автоматично щяха да ги продадат,естествено без базите.Издъниха се,може и от пренавитост да беше.Не обвинявайте Събев,той си купи базите и стадиона на Нафтекс,ползва си ги,а се сърдете ,че не влязохте ,сега нямаше Несебър да се борят да влезат,а Салкъма щеше да си има отбор в А група

Много си далеч от нещата! Събев не само, че не искаше Нафтата да влиза, а направо им нареди да не влизат и то на 2 пъти. Бях и на баража с Видима в Стара Загора и знам какво говоря. Да не говорим, че отбора умишлено изпадна от "А" група, за да даде път на Черноморец, като още не бяха изпаднали на теория и вече се знаеше, че почти целия отбор се прехвърля при новия любимец на Събев.

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 28 окт 2009 23:33

разбира се,че Черноморец е отборът на Бургас, който дава и футболисти. Дори във нефтовремената, Черноморец даде играчи като Чиликов и Сакалиев. За Нафтекц страдат само жителите на квартал Лазур и работниците на нефотозавода. Отборът се върна просто там,където винаги е бил с малки изключения, а именно във В група. Което разбира се не е чак толкова добре, но какво да се прави. Догодина може да правят дерби с Олимпик Бургас и Атлектик Бургас ;) Феновете на Черноморец винаги са били за нефтохимик, в дербито с Космос :mrgreen:

Върни се в “Черноморец”