Всичко е нагласено, за да стане Литекс шампион?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

ritchi
Контакти:

Re: Всичко е нагласено, за да стане Литекс шампион?

Мнениеот ritchi » 26 окт 2009 12:10

venom написа:
PFC Litex написа:До преди 3-4 кръга всички червени летяхте едва ли не, все едно първенството е към края си.
След загубите от Пирин и БАТЕ се изредиха едно 80% от форумните писатели да ни се подиграват и едва ли не "тези пък кой ги брои".

Сега Литекс направихме една не лоша серия, макар че играта ни куца още и то доста сериозно и веднага първенството било нагласено.

И на мен един човек ми каза, че Ганчев е дал пари на ЦСКА да паднат от Миньор :lol:

ЦСКА имаше тежък мач срещу Базел. Каквото и да си говорим, физическата подготовка не е на такова ниво, че да изиграят 2 здрави мача за 3 дена. Още следващия кръг ще убием всички шампионски надежди рижавите, като ги треснем у дома.

Малееееееееее много тежък.Направо сто кила.Ами какво да кажат Ливърпул0Ман Юнайтед,Интер,Реал Мадрид или Барселона които Казана ги би насред Барселана а вчера смазаха Севиля с 6:1?Като ви е тежко що се радвахте че влязохте в лигата та щеше и да излидате май!???

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 26 окт 2009 12:15

venom написа:ЦСКА имаше тежък мач срещу Базел. Каквото и да си говорим, физическата подготовка не е на такова ниво, че да изиграят 2 здрави мача за 3 дена. Още следващия кръг ще убием всички шампионски надежди рижавите, като ги треснем у дома.

И къде някой е заявявал, че Литекс има шампионски амбиции?
Мача в неделя нямам на идея как ще свърши, но по-леко със заканите, че след това много боли.
Не е срамно да паднеш от ЦСКА като домакин, но пък да ти разпори кошницата отбора от Перник и то на армията не зная как да го определя.

Между другото и марсианците казаха, че Ганчев е уредил ЦСКА снощи да падне
Изображение

Потребителски аватар
blue SASHO1977

Мнениеот blue SASHO1977 » 26 окт 2009 12:17

ritchi написа:
Малееееееееее много тежък.Направо сто кила.Ами какво да кажат Ливърпул0Ман Юнайтед,Интер,Реал Мадрид или Барселона които Казана ги би насред Барселана а вчера смазаха Севиля с 6:1?Като ви е тежко що се радвахте че влязохте в лигата та щеше и да излидате май!???

Не Севиля а Сарагоса!!! Иначе си прав за лигата.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 26 окт 2009 12:18

Да, ама е срамно да паднеш у дома от отбор, на който пернишките са му разпорили квото беше там ;)

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 26 окт 2009 12:26

tprodanov написа:Да, ама е срамно да паднеш у дома от отбор, на който пернишките са му разпорили квото беше там ;)

Това не прави отбора Перник по-силен.
Само не ми е ясно как ей така от нищото един отбор като направи няколко победи веднага еди кой си бил уредил нещата.
То и миналата година "правилния" като стана национален селекционер какво ли не се изписа, но в крайна сметка се видя, че не е така.

Относно мача в Ловеч според мен няма да загубим, а дали ще спечелим е друг въпрос.
Реалният знак е "Х" и ако има победа за някой, то тя ще се е за отбора които я търси повече.
Изображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 26 окт 2009 12:29

Разбира се, че не прави перничани по-силни. Прави цска по-слаби, което означава, че би трябвало да ги утрепете. А реално за мен вчера мач нямаше.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 26 окт 2009 12:34

quote]

Малееееееееее много тежък.Направо сто кила.Ами какво да кажат Ливърпул0Ман Юнайтед,Интер,Реал Мадрид или Барселона които Казана ги би насред Барселана а вчера смазаха Севиля с 6:1?Като ви е тежко що се радвахте че влязохте в лигата та щеше и да излидате май!???[/quote]

ЦСКА никога не са излизали от групите, за разлика от Левски и Литекс. В скоро време няма и да го направят.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

venom

Мнениеот venom » 26 окт 2009 12:34

ritchi написа:
venom написа:
PFC Litex написа:До преди 3-4 кръга всички червени летяхте едва ли не, все едно първенството е към края си.
След загубите от Пирин и БАТЕ се изредиха едно 80% от форумните писатели да ни се подиграват и едва ли не "тези пък кой ги брои".

Сега Литекс направихме една не лоша серия, макар че играта ни куца още и то доста сериозно и веднага първенството било нагласено.

И на мен един човек ми каза, че Ганчев е дал пари на ЦСКА да паднат от Миньор :lol:

ЦСКА имаше тежък мач срещу Базел. Каквото и да си говорим, физическата подготовка не е на такова ниво, че да изиграят 2 здрави мача за 3 дена. Още следващия кръг ще убием всички шампионски надежди рижавите, като ги треснем у дома.

И Литекс щяха да бият БАТЕ, май!???
Неразбирам кой сравняваш с Ливерпул, Юнайтед и Барса?

ritchi
Контакти:

Мнениеот ritchi » 26 окт 2009 12:42

Не сравнявам никой с тях.Просто казвам че и те играят сряда събота ама не се оплакват че са били физически изтощени.За това дадох пример с Барса които загубиха от Рубин на размазаха Сарагоса!

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 26 окт 2009 12:46

Имам чувството, че някой хора пишат каквото и да било, само за да се увеличава броя на коментарите им.
Същите глупости, ако не се лъжа, се пишеха и миналата година.
В началото на лошата серия на Левски, всички казвахте, че ЦСКА са шампиони, сега Литекс. След една две згуби на оранжавите, сигурно ще са Черноморец.
Аз съм сигурен, че и тази година за 1-то място пак ще се борят обичайните заподозрени, въпреки мястото, на което се намират Левски.

Върни се в “Литекс”