И само ЦСКА ОБИЧАМЕ!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: И само ЦСКА ОБИЧАМЕ!!!

Мнениеот cska_90 » 23 окт 2009 01:39

zalozite написа:Днес не играха на 100% нещо не се раздадоха много, въпреки, че публиката бе страхотна. Дано другите мачове отново се върне борбения им дух.След 2-рия гол замряха :(

Пич сори ама въобще не беше на ниво.Аз бях в Г в средата на 3-4 ред и като се обърнех назад виждах как просто си седят с ръце на кръста и си мълчат.Това не трябва да става!!Който не му се пее-да не ходи в Г!!- :evil: :evil:
Изображение

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 23 окт 2009 01:46

cska_90 написа:
zalozite написа:Днес не играха на 100% нещо не се раздадоха много, въпреки, че публиката бе страхотна. Дано другите мачове отново се върне борбения им дух.След 2-рия гол замряха :(

Пич сори ама въобще не беше ан ниво.Аз бях в Г в средата на 3-4 ред и като се обърнех назад виждах как просто си седят с ръце на кръста и си мълчат.Това не трябва да става!!Които не му се пее-да не ходи в Г!!- :evil: :evil:

Еее вземи се спри с тая публика, имаше такова нещо , да така е ама ако си мислиш, че си в Music Idol не си, защото аз не пея, аз креща, аз се нервирам на играчите а ти се нервираш на публиката, несхващам нещо? Нали това е целта футболисти и публика да са едно, няма как да стане ако едните неискат, а като гледам какво пишеш ти май си гледал публиката а не мача!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 23 окт 2009 01:50

Beck's написа:
cska_90 написа:

Пич сори ама въобще не беше ан ниво.Аз бях в Г в средата на 3-4 ред и като се обърнех назад виждах как просто си седят с ръце на кръста и си мълчат.Това не трябва да става!!Които не му се пее-да не ходи в Г!!- :evil: :evil:

Еее вземи се спри с тая публика, имаше такова нещо , да така е ама ако си мислиш, че си в Music Idol не си, защото аз не пея, аз креща, аз се нервирам на играчите а ти се нервираш на публиката, несхващам нещо? Нали това е целта футболисти и публика да са едно, няма как да стане ако едните неискат, а като гледам какво пишеш ти май си гледал публиката а не мача!

Какъв Мюзик Айдъл бе човек - ти за песни за отбора не си ли чувал????Мача си го гледах-колкото можах де!!Говоря за това че не може да се млъква при първата грешка!! За това сме там -за ПОДКРЕПЯМЕ отбора-а не да мълчим.Които не иска има си сектор А и сектор В!!!
Изображение

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 23 окт 2009 01:57

Beck's написа:Пич сори ама въобще не беше ан ниво.Аз бях в Г в средата на 3-4 ред и като се обърнех назад виждах как просто си седят с ръце на кръста и си мълчат.Това не трябва да става!!Които не му се пее-да не ходи в Г!!- :evil: :evil:[/quote

CSKA_90 написа:Какъв Мюзик Айдъл бе човек - ти за песни за отбора не си ли чувал????Мача си го гледах-колкото можах де!!Говоря за това че не може да се млъква при първата грешка!! За това сме там -за ПОДКРЕПЯМЕ отбора-а не да мълчим.Които не иска има си сектор А и сектор В!!!

Искаш ли да ти кажа истински фен какво е ? С няколко приятела бяхме на бригада в Америка до онзи ден, но двама от нас сме цскари до мозъка на костите си , изхарчих си половината пари да отида от ЛА до Рим за да гледам ЦСКА, а след това отново самолета и обратно в бонището наречено Америка само и само за да си довъряим договорите за работа за да може да отидем пак догодина! Така че когато на човек дал и последните си пари да отиде да се забавлява а някакви полупрофесионалисти (имам предвид ЦСКА) се осират на терена, ако искам ще млъкна, защото когато ЦСКА беше в криза аз ходих и още 1000 човека макс! И все пакс е надявам да не съм те обидил ! Само ЦСКА!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 23 окт 2009 02:09

Beck's написа:
Beck's написа:Пич сори ама въобще не беше ан ниво.Аз бях в Г в средата на 3-4 ред и като се обърнех назад виждах как просто си седят с ръце на кръста и си мълчат.Това не трябва да става!!Които не му се пее-да не ходи в Г!!- :evil: :evil:[/quote

CSKA_90 написа:Какъв Мюзик Айдъл бе човек - ти за песни за отбора не си ли чувал????Мача си го гледах-колкото можах де!!Говоря за това че не може да се млъква при първата грешка!! За това сме там -за ПОДКРЕПЯМЕ отбора-а не да мълчим.Които не иска има си сектор А и сектор В!!!

Искаш ли да ти кажа истински фен какво е ? С няколко приятела бяхме на бригада в Америка до онзи ден, но двама от нас сме цскари до мозъка на костите си , изхарчих си половината пари да отида от ЛА до Рим за да гледам ЦСКА, а след това отново самолета и обратно в бонището наречено Америка само и само за да си довъряим договорите за работа за да може да отидем пак догодина! Така че когато на човек дал и последните си пари да отиде да се забавлява а някакви полупрофесионалисти (имам предвид ЦСКА) се осират на терена, ако искам ще млъкна, защото когато ЦСКА беше в криза аз ходих и още 1000 човека макс! И все пакс е надявам да не съм те обидил ! Само ЦСКА!

Не си пич-спокойно!!
Евала на такива като тебе!!!!Това са истинските фенове!!
Мисълта мо че ние пееме за името и за самия клуб-играчите са преходни- днес са туак утре ги няма-НО името ЦСКА остава!!!Сами сме си избрали тази съдба-и трябва да я защитаваме!!Предполагам знаеш какво да губиш с 0-3 да речем и целяи стадион да продължава да пеее!!Ние затова сме там -за да подкрепяме-независимо от резулатата-поне аз така ги арзбирам нещата!!!Това че долу на терена не се получава е друг въпрос!!!
Изображение

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 23 окт 2009 02:38

starforsaken написа:не се знае дали и името ви остава :lol:

Извинявай обаче отбори под 9 място некоментираме !
Знаеш ли каква е разликата между Лефски и Кестена? Кестена пада само веднъж!

starforsaken
Контакти:

Мнениеот starforsaken » 23 окт 2009 02:55

как ще коментирате .. забравих ,че вие само за победа пеете :]

Потребителски аватар
mi7ence7y
Контакти:

Мнениеот mi7ence7y » 23 окт 2009 07:05

cska_90 написа:
USF написа:Момчета, догодина, догодина!!! За сега това, нека търпим! Има надежда в момчетата, треньсрът е надежден, а ръководството до момента показва, че са тук за да създадът отбор способен да е редовен участник в Европа!!!
"Апетитът идва с яденето"
И сега ...
И само тииииииииииии
във сърцата ниииииии,
за тебе пееме
за теб живееме
за тебе ще УМРЕМ

Напълно съм съгласен -отбра ще се върне там където му е мястото на върха!!!!

Мене по-скоро ме притеснява публиката-която след първата грешка и млъква-цял мач пяхме не повече от една пета т Сектор Г -това за мене е по -големия проблем!!!

ДА запеееем дружно песента!

+1 :?
Черно море

filipo
Контакти:

Мнениеот filipo » 23 окт 2009 09:07

Най-слабия мач от доста време насам и първа загуба в Европа от 9 мача насам,полседната беше от Хамбургер (0:1) през 2005-та

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 23 окт 2009 09:11

за съжаление ЦСКА не играе нищо от Динамо насам. Лично за мен явно се вижда липсата на най-добрия ни играч тази година - Морозс. А дали е случайно, че силните изяви на ЦСКА в началото на сезона бяха, когато на терена беше Тимонов? Според мен Пенев малко заряза ротацията.

Върни се в “ЦСКА”