Мнениеот mike28 » 06 юли 2008 14:09
Аз пък си мислех,че централата на UEFA e в Нион.Не виждам какво общо има някакъв арбитражен съд в Лозана с чисто футболен спор,какъвто е този между Ботев и Левски.При условие,че в момента от Ботев всичко живо се разбягва,което показва,че нещо в организацията на клуба явно куца(да знам,че ще кажете,че за всичко е виновен Христолов),при условие,че футболистите биват обиждани и гонени от собствените си фенове и последните правят всякакви зулуми с цел да махнат президента си-просто не виждам какво нередно има в това някой футболист да подаде молба за разтрогване на договора и тя да бъде уважена.Жалко е,че Марица най-вероятно ще остане без нищо,което е нечестно при условие,че там са направили от Гошо футболист.
Аз също искам,ако е такъв талант за какъвто го водят да бе отишъл някъде в чужбина,за да развива потенциала си,но в крайна сметка изглежда решението да отиде в Левски си е чисто негово.Погледнато от друга гледна точка няма как да стане това което искаме всички-първенството ни да става по-силно,когато всички що-годе качествени футболисти се разбягват навън,и то често с никакъв успех.Вземете за пример един Цветан Генков,също млад,също голмайстор на "А" група и сега какво прави в Русия?