Георги Христов твърдо вън от Левски!?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Darkelf
Контакти:

Re: Бъдещето на Георги Христов в Левски

Мнениеот Darkelf » 06 юли 2008 13:48

samobotev написа:незнам защо го броите за сигорно попълнение като трябва да се явявате на съд в Лозана за него а там не са като продажните мастии в БФС-то и не се знае какво ще решат.Но доколкото разбрах ако Ботев спечели делото освен,че ще ни го върнат вас ве очаква едногодишна забрана за трансфери и малка глобичка по европейските стандарти :D ;)

Ти се правиш на много умен ама я първо се запознай с това какво прави съда в Лозана.Ще видиш че даже няма да си правят труда да правят дело.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 06 юли 2008 14:09

Аз пък си мислех,че централата на UEFA e в Нион.Не виждам какво общо има някакъв арбитражен съд в Лозана с чисто футболен спор,какъвто е този между Ботев и Левски.При условие,че в момента от Ботев всичко живо се разбягва,което показва,че нещо в организацията на клуба явно куца(да знам,че ще кажете,че за всичко е виновен Христолов),при условие,че футболистите биват обиждани и гонени от собствените си фенове и последните правят всякакви зулуми с цел да махнат президента си-просто не виждам какво нередно има в това някой футболист да подаде молба за разтрогване на договора и тя да бъде уважена.Жалко е,че Марица най-вероятно ще остане без нищо,което е нечестно при условие,че там са направили от Гошо футболист.
Аз също искам,ако е такъв талант за какъвто го водят да бе отишъл някъде в чужбина,за да развива потенциала си,но в крайна сметка изглежда решението да отиде в Левски си е чисто негово.Погледнато от друга гледна точка няма как да стане това което искаме всички-първенството ни да става по-силно,когато всички що-годе качествени футболисти се разбягват навън,и то често с никакъв успех.Вземете за пример един Цветан Генков,също млад,също голмайстор на "А" група и сега какво прави в Русия?

iliq hristov
Контакти:

Мнениеот iliq hristov » 06 юли 2008 17:18

tocno tam mu e mqstoto na Georgi Hristov,ako naistina iska da se razviva kato futbolist(v bulgaria)

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 06 юли 2008 19:05

ЛЕФСКАР4ЕТА ИСКАТЕЛИ ДА ВИ КАЖА КАКВО ЩЕ СТАНЕ ЖОРО ВЪВ ВАШИЯ ОТБОР.........- ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО,КОИ ФУТБОЛИСТ СТЕ НАПРАВИЛИ ИЛИ РАЗВИЛИ ...--НИКОИ,СЕГА НА ЕСЕН ЩЕ ГО ВИДИТЕ НА ТЕРЕНА ДА СЕ БЛЪСКА, РИТА ,РАЗПРАВЯ,ПСУВА,ЗАПЛАШВА,ТИПИ4НИ 4ЕРТИ НА ФУТБОЛИСТИ НА ВАШИЯ ОТБОР НО ТОВА Е ВЪПРОС НА МАНТАЛИТЕТ!!!!ВАШИЯ КЛУБ Е ЕДИН ГОЛЯМ К.А.Р.Т.О.Н.Е.Н. Т.И.Г.Ъ.Р.

Потребителски аватар
bai mile
Контакти:

Мнениеот bai mile » 06 юли 2008 19:08

ее чакаи дее чакаи дее, нека видим след 3-4 години.Домовчииски,Курдов , Димитров...последно време се работи с юношите.Ще поживеем ще видим.Да вие изкарвахте в Европа футболисти,нека сега видим и наще хораде. А и пример за ругатни и за псувни по -голям от Стоичков моите уважения към него де.Тои е велик все пак.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 06 юли 2008 19:18

нищо няма да стане с тия мом4ета повярваи ми ,а ако си по навътре в футбола трябва да знаеш 4е колкото по рано напуснат бг толкова по добре.я виж как лефски взеха гошо и после как да изкараш нещо в европа///???

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 06 юли 2008 19:41

На всеки фен на Ботев е ясно,че селяка е главния виновник за състоянието на отбора.Обаче това не променя ситоацията с договора на Христов щом си е получавал заплатата редовно значи няма как договора му да бъде разтрогнат.Аз поне за пръв път чувам да се разтрогва договор на футболист защото имало предложение за него но отбора му неискал да го продаде,ако вие знаете такъв случай ми кажете.А за това,че Ботев му спирал развитието ми се струва много смешно в този отбор той се доказа като добър нападател и това ако е спиране на развитие..
А колкото до това каде ще се води делото за него мисля,че е без значение аз си мислех,че базата на УЕФА беше в Швейцария но може и да греша,по важно ще е решението което ще се вземе там.
Последна промяна от samobotev на 06 юли 2008 21:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 06 юли 2008 19:52

не знам като го вида със синия екип и ми се повръща

bate_itso

Мнениеот bate_itso » 06 юли 2008 22:21

Левски с помощта на БФС най-нагло открадна Г.Христов от Ботев.Това се случи само защото Ботев се управлява от глупак като лицето Христолов.На Гриша Ганчев например подобно нещо не може да се случи.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 06 юли 2008 22:23

И Гриша Ганчев е глупак, както и повечето президенти на отбори у нас.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “Левски”