АНКЕТА: За и против Борислав Михайлов (мнения и коментари)

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Anfield
Контакти:

Re: АНКЕТА: За и против Борислав Михайлов (мнения и коментари)

Мнениеот Anfield » 13 окт 2009 21:39

plamak написа: ......да спре да угажда на червените....

?!?!?! Колега нещо си се объркал...

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 13 окт 2009 21:47

Аз съм за Иван Славков - по негово време нищо не се правеше и беше весело, сега пак нищо не се прави, но не е весело

+1

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 13 окт 2009 21:52

:mrgreen:
За мен Боби Михайлов няма алтернатива на този етап ... Не виждам друг просто ...
Ако продължава да държи Мърито за треньор на националите обаче, скоро ще бере още по-големи ядове !
Господин Михайлов, не може треньор на националният отбор по футбол да бъде човек, който от една страна никога не е бил впечатляващ футболист и от друга никога не е постигал някакви по-значими успехи като треньор ! Националният отбор е висшият форум на една футболна нация ! Не може за негови треньори да бъдат назначавани недоказали се хора ! Като няма друг подходящ в България ще вземем чужденец ! Има доказани специалисти чужденци, които могат да вдигнат националите ни ! Вижте какво направи Ото Рехагел с една Гърция, която размазахме с 4:0 в САЩ -94 година ! ...
Може ли, треньор на националния отбор на България да бъде човек, който след спечелен първи мач срещу БАТЕ с 1:0, загуби реванша на собствен терен с 0:4 !?!?!?!? И това беше срещу полуразпродадения отбор от Беларус, а не срещу "Манчестър Юн." !
Може ли, треньор загубил с позорното 1:4 от Кипър (който преди това сме побеждавали винаги и навсякъде цели 10 мача ! ) да продължи да бъде треньор на националния ?!?!
Ако Боби продължава да го държи, може да си замине с него ! Провалите ще продължат и скоро виновен няма да бъде само Станимир Стоилов, а всички, които продължават да го държат на този пост ! ... :evil:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Jorekss

Мнениеот Jorekss » 13 окт 2009 21:59

marmi52 написа::mrgreen:
За мен Боби Михайлов няма алтернатива на този етап ... Не виждам друг просто ...
Ако продължава да държи Мърито за треньор на националите обаче, скоро ще бере още по-големи ядове !
Господин Михайлов, не може треньор на националният отбор по футбол да бъде човек, който от една страна никога не е бил впечатляващ футболист и от друга никога не е постигал някакви по-значими успехи като треньор ! Националният отбор е висшият форум на една футболна нация ! Не може за негови треньори да бъдат назначавани недоказали се хора ! Като няма друг подходящ в България ще вземем чужденец ! Има доказани специалисти чужденци, които могат да вдигнат националите ни ! Вижте какво направи Ото Рехагел с една Гърция, която размазахме с 4:0 в САЩ -94 година ! ...
Може ли, треньор на националния отбор на България да бъде човек, който след спечелен първи мач срещу БАТЕ с 1:0, загуби реванша на собствен терен с 0:4 !?!?!?!? И това беше срещу полуразпродадения отбор от Беларус, а не срещу "Манчестър Юн." !
Може ли, треньор загубил с позорното 1:4 от Кипър (който преди това сме побеждавали винаги и навсякъде цели 10 мача ! ) да продължи да бъде треньор на националния ?!?!
Ако Боби продължава да го държи, може да си замине с него ! Провалите ще продължат и скоро виновен няма да бъде само Станимир Стоилов, а всички, които продължават да го държат на този пост ! ... :evil:

кои футболисти трябва да пусне мъри?!
я кажи ти като те гледам много разбираш

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Мнениеот Oskron » 13 окт 2009 22:07

Аз съм категорично ПРОТИВ, защото не виждам алтернатива. Дори тези които са твърдо ЗА не дават алтернативен вариант. Борислав Михайлов със сигурност не е идеалния човек за тази длъжност, но в момента няма такава фигура, а според мен Михайлов прави най-доброто което може и го прави безкористно (въпреки многото обвинения).
Алтернативата му трябва да бъде човек с голям авторитет от футболните среди но и авторитет във останалата част на обществената сфера.

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 13 окт 2009 22:11

твърдо против любовчията Перуци, който с едната ръка слага в джоба,а другата смърка линии, после пляска с ръце и прегръща някоя секретарка.... пълна *****! съжалявам съпругата му!

П.С. тая ***** боби нямаше смелост даже и ЦСКАто да го прати там където им е мястото - във В група!

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 13 окт 2009 22:31

аз съм за оставката на Михайлов. Надявам се, че след напускането на боби, ще спрат всичките роднински връзки, относно, мъри, кои футболисти да извика в националният отбор. Мисля, че все ще има някой да се кандидатира за президент на Бфс.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 13 окт 2009 22:34

unist_gp написа:твърдо против любовчията Перуци, който с едната ръка слага в джоба,а другата смърка линии, после пляска с ръце и прегръща някоя секретарка.... пълна *****! съжалявам съпругата му!

П.С. тая ***** боби нямаше смелост даже и ЦСКАто да го прати там където им е мястото - във В група!

Ей успокой топката малко,не си заслужава да хабиш толкова нерви за скапаната ни футболна действителност :)
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

svis2ov
Контакти:

Мнениеот svis2ov » 13 окт 2009 23:01

Това, което чета е чиста "запалянковщина"! Засега съм категорично "НЕ", докато не се разбере от всичките критици тук, че:
Футболът е най-големият бизнес в света, и представител на този бизнес в България е БФС!
В момента, тази БГ дъщерна компания е пред фалит и трябва да се спаси от човек, който разбира от БИЗНЕС!!!! А не бивши футболисти, мутри или политици!

Като се съгласим всички с тази проста истина, чак тогава да почнем да търсим бизнесмен да смени Боби! Чак тогава ще съм "ЗА"!

Върни се в “Футбол - България”