plamak написа: ......да спре да угажда на червените....
?!?!?! Колега нещо си се объркал...
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
plamak написа: ......да спре да угажда на червените....
Аз съм за Иван Славков - по негово време нищо не се правеше и беше весело, сега пак нищо не се прави, но не е весело
marmi52 написа::mrgreen:
За мен Боби Михайлов няма алтернатива на този етап ... Не виждам друг просто ...
Ако продължава да държи Мърито за треньор на националите обаче, скоро ще бере още по-големи ядове !
Господин Михайлов, не може треньор на националният отбор по футбол да бъде човек, който от една страна никога не е бил впечатляващ футболист и от друга никога не е постигал някакви по-значими успехи като треньор ! Националният отбор е висшият форум на една футболна нация ! Не може за негови треньори да бъдат назначавани недоказали се хора ! Като няма друг подходящ в България ще вземем чужденец ! Има доказани специалисти чужденци, които могат да вдигнат националите ни ! Вижте какво направи Ото Рехагел с една Гърция, която размазахме с 4:0 в САЩ -94 година ! ...
Може ли, треньор на националния отбор на България да бъде човек, който след спечелен първи мач срещу БАТЕ с 1:0, загуби реванша на собствен терен с 0:4 !?!?!?!? И това беше срещу полуразпродадения отбор от Беларус, а не срещу "Манчестър Юн." !
Може ли, треньор загубил с позорното 1:4 от Кипър (който преди това сме побеждавали винаги и навсякъде цели 10 мача ! ) да продължи да бъде треньор на националния ?!?!
Ако Боби продължава да го държи, може да си замине с него ! Провалите ще продължат и скоро виновен няма да бъде само Станимир Стоилов, а всички, които продължават да го държат на този пост ! ...
unist_gp написа:твърдо против любовчията Перуци, който с едната ръка слага в джоба,а другата смърка линии, после пляска с ръце и прегръща някоя секретарка.... пълна *****! съжалявам съпругата му!
П.С. тая ***** боби нямаше смелост даже и ЦСКАто да го прати там където им е мястото - във В група!
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта