Ама пък кой съм аз да говоря против Мърьо или по новому Чукчата Фориньо

Иначе да - проблема е в очилата !!!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Old_death написа:blue SASHO1977 на 12 Окт 2009 08:57
Old_death написа:
Абсолютно е прав!
Абсолютно, с тая защита,и господ да беше треньор нямаше да ни спаси, както казах в една друга тема, като ги разкрият колко струват цесекарите и особенно защитата им, става страшно!!!!
Не се заяждам с никой, просто това е реалността в БГ футбола!!!
И аз не искам да се заяждам с никой,но в мача играха двама защитника на ЦСКА!Отбора има най-малко инказирани гола от началото на първенството!Вярно е че два от головете са плод на глешки на Иванов,но пък и тандема Раев-Мърльо направи всичко възможно преди това да смачка психиката му!
naskocska написа:Нямам очила ,иначе с удоволствие![]()
![]()
Ама пък кой съм аз да говоря против Мърьо или по новому Чукчата Фориньо![]()
![]()
кога той е виновен - никога.Той не е виновен че е извикал играчи които "бойкотираха треньора" (леле,мале) ,той не е виновен че пусна играчи които незнам дали знаеха всеки от тях как се казва(защитнците),какво остава да знаят кой как играе,.Той не е виновен че падаме от отбор който сме го били където и когато го хванем.Той не е виновен че е тъп или прост,всъщност май само за това не е виновен.
![]()
![]()
Иначе да - проблема е в очилата !!!
Kuco_Pile написа:blue SASHO1977
Абе пич наистина ли не разбираш за какво иде реч тук?!Не става въпрос дали лицето ИИ е толкова добър защитник или не..На 21 години нито той,нито вашия Генев,нито който и да е друг БГ футболист е готов за националния!Въпросът е,че това е бъдещето на България и с такива момчета следва да се работи внимателно и постепенно!Кажи ми ти кой е тоя МАЛОУМЕН тренер,дето ще си измие ръцете с 21-22 годишни момчета каквито пусна срещу Кипър Мърльо?!Ти чувал ли си скоро някой друг треньор така да плюе след всеки мач по футболистите си,оправдавайки собствената си некомпетентност?!И после тези футболисти да играят за него,е нема как да стане...
Нито ИИ е за титуляр на този етап,нито Мърльо е за треньор!Останалото са подробности и тарикатлъци на дребно..Основен губещ?!БЪЛГАРИЯ,с мутиралите човечета живеещи в нея..
AceVentura написа:Kuco_Pile написа:blue SASHO1977
Абе пич наистина ли не разбираш за какво иде реч тук?!Не става въпрос дали лицето ИИ е толкова добър защитник или не..На 21 години нито той,нито вашия Генев,нито който и да е друг БГ футболист е готов за националния!Въпросът е,че това е бъдещето на България и с такива момчета следва да се работи внимателно и постепенно!Кажи ми ти кой е тоя МАЛОУМЕН тренер,дето ще си измие ръцете с 21-22 годишни момчета каквито пусна срещу Кипър Мърльо?!Ти чувал ли си скоро някой друг треньор така да плюе след всеки мач по футболистите си,оправдавайки собствената си некомпетентност?!И после тези футболисти да играят за него,е нема как да стане...
Нито ИИ е за титуляр на този етап,нито Мърльо е за треньор!Останалото са подробности и тарикатлъци на дребно..Основен губещ?!БЪЛГАРИЯ,с мутиралите човечета живеещи в нея..
Да, Иван Колев(тренера на Младежите) каза след един мач, че Младежите са некадърни, а той е добър треньор.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта