Кой от вторите няма да играе бараж?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Re: Кой от вторите няма да играе бараж?

Мнениеот mironi88 » 11 окт 2009 14:10

Гледай какво става човека пита кой няма да играе, вий почнахте за наште да говорите.Боже,боже. Евала поне на Тича че обясни. Само дето не съм сигурен, че е точно Норвегия не трябва ли да се изиграят и последните мачове да се види кой е последния във всяка група. Щото по тоя начин може някой да изгори ако сега с петия има спечелени 6 точки, а с последния 4 и след последните мачове да сме смянят 5 и шестия и втория отбор по този начин е прецакан. Ако ме разбрахте.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 11 окт 2009 14:15

mironi88 написа:Гледай какво става човека пита кой няма да играе, вий почнахте за наште да говорите.Боже,боже. Евала поне на Тича че обясни. Само дето не съм сигурен, че е точно Норвегия не трябва ли да се изиграят и последните мачове да се види кой е последния във всяка група. Щото по тоя начин може някой да изгори ако сега с петия има спечелени 6 точки, а с последния 4 и след последните мачове да сме смянят 5 и шестия и втория отбор по този начин е прецакан. Ако ме разбрахте.

Ами виж че Норвегия имат 10 точки. Дори няма нужда да гледаш резултатите срещу последните в групата. Направо им вадиш по 6 точки на всички втори отбори, а единствения втори, който може да падне на 10 точки е Португалия. Но те последния кръг играят с Малта. Така че...

Потребителски аватар
olego
Контакти:

Мнениеот olego » 11 окт 2009 14:24

Ticha написа:
mironi88 написа:Гледай какво става човека пита кой няма да играе, вий почнахте за наште да говорите.Боже,боже. Евала поне на Тича че обясни. Само дето не съм сигурен, че е точно Норвегия не трябва ли да се изиграят и последните мачове да се види кой е последния във всяка група. Щото по тоя начин може някой да изгори ако сега с петия има спечелени 6 точки, а с последния 4 и след последните мачове да сме смянят 5 и шестия и втория отбор по този начин е прецакан. Ако ме разбрахте.

Ами виж че Норвегия имат 10 точки. Дори няма нужда да гледаш резултатите срещу последните в групата. Направо им вадиш по 6 точки на всички втори отбори, а единствения втори, който може да падне на 10 точки е Португалия. Но те последния кръг играят с Малта. Така че...

Представяте ли си да бяхме на мястото на Норвегия -
сигурно щях да си изям топките от яд :)
са обаче ми е тъжно само колко сме слаби ебаси...
поне няма нужда да си ям каквото и да е :mrgreen:

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 11 окт 2009 16:46

Абе момчета,защо се коркате толкова за тия баражи?Мислите ли, че и да бяхме втори в групата,щяхме да играем на световното? :idea:
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 11 окт 2009 19:51

***cska*** написа:Абе момчета,защо се коркате толкова за тия баражи?Мислите ли, че и да бяхме втори в групата,щяхме да играем на световното? :idea:

щеше да ни фане некой нахъсан отбор и да ни разпори шортичките с едно 8-0 8-)
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Футбол - Свят”