Кой Създаде Бербатов!?!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
LEVSKARINYT
Контакти:

Re: Кой Създаде Бербатов!?!

Мнениеот LEVSKARINYT » 04 сеп 2008 08:20

Чорбарите, които неизвестно защо мислят, че Бербатов е само техен, знаят ли колко гола е вкарал на "Левски"? Аз ще им кажа - нито един. А играеше №9 в техния отбор. А за този everlast66 - вероятно си много млад и не си гледал Гунди. Ти не си виждал и Наполеон и Леонардо да Винчи(примерно), но това не им пречи да са велики, нали.

dido_83
Контакти:

Мнениеот dido_83 » 04 сеп 2008 08:22

OSTAVETEGO NA MIRA MI6OCI TAKIVA

DaSyth
Контакти:

Мнениеот DaSyth » 04 сеп 2008 08:29

Tова следващото е за всички мучащи дето са си сложили тъмно сините очила за да приключим темата:
В "създаването" на Д.Бербатов(като футболист)имат роля няколко отбора:Пирин,ЦСКА.Байер,Тотнъм и сега М.Ю.-това е! Да виждате някъде Левски?-няма и да видите.ЦСКА е марка, вие сте си за вътрешна подуенска употреба.Хайде сега в ГерАна ,стига сте копоткали по клавиатурите :ugeek:

koi4i

Мнениеот koi4i » 04 сеп 2008 08:34

Абе човека без никакви очила я ми кажи колко силни мача има бербатов в цска?
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

DaSyth
Контакти:

Мнениеот DaSyth » 04 сеп 2008 08:38

koi4i написа:Абе човека без никакви очила я ми кажи колко силни мача има бербатов в цска?

Много повече отколкото Зонзо за Левски,в това съм сигурен!!Вие го "идолизирахте" щото вкарваше на нас-това ви е интересувало винаги!!! :ugeek:

koi4i

Мнениеот koi4i » 04 сеп 2008 08:54

Да Гонзо ви набутваше секи мач по 1-2 гола.Но искам да ми кажеш силен мач на бербатов в цска?И с какво цска са допринесли спортно-технически към уменията на бербатов?

DaSyth
Контакти:

Мнениеот DaSyth » 04 сеп 2008 09:02

koi4i написа:Да Гонзо ви набутваше секи мач по 1-2 гола.Но искам да ми кажеш силен мач на бербатов в цска?И с какво цска са допринесли спортно-технически към уменията на бербатов?

Почти всеки мач на Митко за ЦСКА бе силен-момчето бе на 18-твърд титуляр и играеше със сърце.Това лято заяви:"Със сигурност ще поиграя отново за ЦСКА към края на кариерата си"..... :ugeek:
..а най-малкия принос,е че го пуснахме млад навън.Така не му спряхме развитието както постоянно се случва на "вашите" момчета-нещо против? :ugeek:
Благодаря за вниманието

hard
Контакти:

Мнениеот hard » 04 сеп 2008 09:13

Дълбок поклон на Пирин ,че му е дал първите стъпки във футбола .
Дълбок поклон и на ЦСКА заради имиджа си да открива и продава успешно български футболисти.Да купиш такъв талант за няколко чифта обувки си е майсторлък:)
Голямо БРАВО на Леверкузен,че видяха таланта в Бербатов и че го научиха на дисциплина.
Голямо Браво и на Тотнъм че го вкараха в МЕКАТА на футбола.
И не на последно място БРАВО на Митко ,че накара сър Алекс да неможе да спи в желанието си да го докара в Манчестър
Всеки един отбор в,който е играл,всеки един треньор работил с Митко е допринесъл за развитието му.
Важното е ,че Бербатов постигна мечтата си с труд и постоянство.Пожелайте му късмет и престанете да се ядете ,като махленски клюкарки.
Лично аз с огромно нетърпение искам да видя как ще изглежда играта на Манчестър.За сега ми се струва ,че ще е страхотия ....:)УСПЕХ МИТКО!!!
Народ ,който не познава историята си няма бъдеще.

DaSyth
Контакти:

Мнениеот DaSyth » 04 сеп 2008 09:21

hard написа:Дълбок поклон на Пирин ,че му е дал първите стъпки във футбола .
Дълбок поклон и на ЦСКА заради имиджа си да открива и продава успешно български футболисти.Да купиш такъв талант за няколко чифта обувки си е майсторлък:)
Голямо БРАВО на Леверкузен,че видяха таланта в Бербатов и че го научиха на дисциплина.
Голямо Браво и на Тотнъм че го вкараха в МЕКАТА на футбола.
И не на последно място БРАВО на Митко ,че накара сър Алекс да неможе да спи в желанието си да го докара в Манчестър
Всеки един отбор в,който е играл,всеки един треньор работил с Митко е допринесъл за развитието му.
Важното е ,че Бербатов постигна мечтата си с труд и постоянство.Пожелайте му късмет и престанете да се ядете ,като махленски клюкарки.
Лично аз с огромно нетърпение искам да видя как ще изглежда играта на Манчестър.За сега ми се струва ,че ще е страхотия ....:)УСПЕХ МИТКО!!!

Четете този пост!!ТОВА Е! :ugeek:

koi4i

Мнениеот koi4i » 04 сеп 2008 09:28

С този пост съм съгласен но да се твърди,че цска е направила берба си е безумие.

Върни се в “ЦСКА”