4 минути продължи мачът Гигант - Чавдар (БС)

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

mfca
Контакти:

Re: 4 минути продължи мачът Гигант - Чавдар (БС)

Мнениеот mfca » 05 окт 2009 19:48

maximalniq написа:С коя да се кръстя ? Простутията в тази държава край няма...
15 годишни се убиват,повече от полувината деца са с наднормено тегло,кафетата пълни с пикли и пикльовци ,а 10 човека не можем да съберем да изиграем един мач.Българска работа.

Не си прав - http://amfl-bg.com/ ;)
“Прост народ - слаба държава”

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 05 окт 2009 19:50

Toва не беше ли от преди няколко дни?

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 05 окт 2009 19:58

Aз съм от Б.Слатина, и мисля ,че мога да дам някакво обяснение на въпроса. Предисловието , както всички сте прочели е мача Ботев Козлодуй - Гигант Белене. Не знам , какво се е случило там, но както пише, след мача е имало яко меле, между публиката на Ботев и футболистите на Гигант. Последствието от този мач, както и боя след него е 3-ма жестоко контузени и 5-ма наказани футболисти от Белене. При така създалата се ситуация, отборът на Гигант остава почти без отбор, а вкарването на юноши (не знам дали имат) грози отбора от загуба с голям резултат. И тук идва на помощ познатата стара практика (която и на мен ми се е случвала, от окръжните групи) прекратяване на мача още в самото начало с цел минимална загуба с 3 -0 служебно, по описания вече начин. Така отборът на Белене се спасява от разгромна загуба, а в същото време спасява кожата от евентуално наказание и глоба, ако отборът изобщо не започне мача.

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 05 окт 2009 20:47

Значи истината е ,че селяните от Гигант се чувстват недосегаеми и сега след наказанията правят бойкот.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
nn72
Контакти:

Мнениеот nn72 » 05 окт 2009 21:46

Истината е че ЛОКО Г.О. би Никопол,а в предния мач направи равен като гост на Чавдар и е отново пръв както му се полага,глиганите немогат да спорят за първото място и легнаха на другия що годе нормален отбор в групата!Така поне ще има интрига в останалите мачове-за тях!За ЛОКО целта е Б-група!!!
Над България изгря звезда с името на ЦСКА!

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 06 окт 2009 11:58

И ние се борим за Б група ,според президента ни :mrgreen: .Иначе Локо ГО ,Чавдар или Локо Др. ще влезнат.Дано да е Горна .В пъти по-добре от циганските градчета Дряново и Бяла Слатина.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
R.S.F.
Контакти:

Мнениеот R.S.F. » 07 окт 2009 18:31

Гигант тръгна с амбиции за "Б" група , ама явно още дълго време ще си ритат при аматьорите . А относно побоя предходния кръг , то там враждата е на териториален принцип (поредната измислена вражда ) . Иначе и Момчил Врайков щом е там винаги ще има подобни "изпълнения" ( все пак за това са "В" групите :) и успех на Миньор Бобов Дол в ЮЗ група :) ) !

Върни се в “Футбол - България”