simeon tzanev написа:Абе не съм съгласен с мненията, какво високо ниво, какви глупости говорите?
С един случаен гол с центриране от центъра и с 90 мин бавене на играта и лежене, както и опълчения не смятам, че може да се гради отбор и да се прави нещо, а и Левски толкова слаби не са били от години.
Ако Черноморец бяха победели с безепелационна игра, с мн атаки и разнообразие, с преса по целия терен и мн голови положения тогава може да се говори за смазване на противника и върене в правилна посока.
С такива "селсли" мачове и Опълченците на Шипка - НЕ БЛАГОДАРЯ!
Левскар съм и признавам обаче, че Левски нищо не игра, ама чак толкова да се възхваляват Черноморец не съм съгласен.
Миналата година аналог им беше Сливен първия полу-сезон, а всички видяхме докъде стигнаха, така че по-спокойно.'
Аз ще съм мн щастлив ако има силни отбори в провинцията, ама да надиграват Левски и ЦСКА, а не с антифутбол да се опитват да спечелят нещо - трябва атака, креативност, въображение, а ние гледаме лежане, бавене на играта, опълчение и ритане безцелно на топката.
Абе навремето и Нефтохимик, като ви вкарваше пет гола пак така казвахте...Е какво - кога ще се признаете за победени най-сетне. Пък ти къде го видя това лежане. Яд ме е, че не ви довършиха по-рано, но пак щеше да видиш антифутбол. И нещо друго: Явно за теб антифутбол е когато Левски пада.