Спортист-Черно Море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Re: Спортист-Черно Море

Мнениеот boys85 » 21 сеп 2009 16:52

зеления написа:boys85, недей да наричаш такива велики клубове "измет". Това е просто обидно. Не само за това, че обиждаш "моя" Ливърпул, но и за това, че ще ни се смеят всички футболни хора. Всеки ще се изгаври с нас: Феновете на ВЕЛИКИЯ Черно море не признават "мижитурките" Ман.юн. и Ливърпул. Смях в залата.

Прав си, наричам измет не тези отбори, а хората в България които се определят като фенове на тези отбори. И аз симпатизирам на някои чужди отбори, но никога няма да се правя на техен фен, щото нямам нищо общо с тях. Фен не се става пред телевизора или компютъра :!:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 21 сеп 2009 17:01

тук навлзиаме в една друга тема, не съм на 1005 съгласенс теб ;)
иначе темата е друга...
Аз лично обичам Черно Море най-вече и след това Реал Мадрид, но мога да кажа, че не смао симпатиизрам на Реал,ами ако имах и пари щях да им ходя на всеки мач- тоест съм им фен ;)

Знам им песните ,историята и т.н ;)

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

Мнениеот batceko » 21 сеп 2009 17:08

.... супер ... дано не ти изтрият темата ... упс , то май важи само за Левски - цска теми ... упс и които са про Левскарски ... упс :) :) :)

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 21 сеп 2009 17:44

boys85 написа:
зеления написа:boys85, недей да наричаш такива велики клубове "измет". Това е просто обидно. Не само за това, че обиждаш "моя" Ливърпул, но и за това, че ще ни се смеят всички футболни хора. Всеки ще се изгаври с нас: Феновете на ВЕЛИКИЯ Черно море не признават "мижитурките" Ман.юн. и Ливърпул. Смях в залата.

Прав си, наричам измет не тези отбори, а хората в България които се определят като фенове на тези отбори. И аз симпатизирам на някои чужди отбори, но никога няма да се правя на техен фен, щото нямам нищо общо с тях. Фен не се става пред телевизора или компютъра :!:

Не си прав и ще ти кажа защо. Познавам един човек - Коцето, който има някакво заболяване по рождение и не може да върви. Но само да знаеш какъв фен на Морето е - ще ти падне шапката. Когато стане дума за Черно море очите му се напълват със сълзи, гласът му затреперва и всяка негова втора дума е "моряците туй, моряците онуй". Мислиш ли, че е човек, който по - малко от теб или мен обича Морето?! Познавам и друг, който от 23 и повече години не е стъпил на стадиона. Има лекарска забрана за това. Получи инфаркт на стадиона. Деветдесет % от темите на разговор с него са за любимия "Черно море". И всеки път казва: "Не ми тежи, че не мога вече да пия и пуша, а за това, че не мога да бъда на стадиона като вас." Мислиш ли, че е човек, който по - малко от теб или мен обича Морето?!
Ето тези двама ГОЛЕМИ черноморци стоят само пред компютъра, а първия и пред телевизора.
Малко в страни от темата: Голям почитател ( по ново му фен ) съм на Бийтълс и Пърпъл. За съжаление никога не съм бил на техен концерт. По времето на соца това беше абсолютно забранено. Но каквито и да са причините факта си е факт - не съм ги гледал на живо. Това значи ли, че не съм любител на тяхната музика, т.е. не съм им фен?!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Върни се в “Черно море”