NBA (официална тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

BultraStyle
Контакти:

Re: NBA (официална тема)

Мнениеот BultraStyle » 14 сеп 2009 16:54

признавам само и единствено легендарният отбор на Майкъл Джордан от началото и средата на деведесетте години ....другото БЛЕДНЕЕ /с малки изключения /
няма вече майстори като сър Чарс Баркли , Реджи Милър, Майкъл Джордан ,Скоти Пипън , Карл Малоун и т.н :)

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 14 сеп 2009 18:50

Па ще се гледа. Според мен Лейкърс-Кливланд е финалО и се надяваме първите да спечелят ;)
пп: дано ги дават и по някоя българска телевизия, че не е същата тръпката, като ти говорят на инджикитайски :lol:
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 14 сеп 2009 18:55

Определено фаворит са ми Орландо, особено с Винс Картър, но ми се иска и моите любимци Денвър да направят нещо по сериозно

zarito
Контакти:

Мнениеот zarito » 14 сеп 2009 18:56

Пичове,

Сезона в NBA няма да започне до края на октомври, така че това по-малко от месец е леко объркване нали. Иначе Леброн и Кобе пак се очертават като финалисти в тазгодишния шампионат. Няма кой да спре Леброн, и ако успеят да се сработят с Шак ще има мачкане до дупка. Иначе аз съм си фен на Портланд :)

P.S. Шпорите са за пенсия всичките вече, така че нямат никакви шансове според мен лично.

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 15 сеп 2009 08:13

zarito написа:Пичове,

Сезона в NBA няма да започне до края на октомври, така че това по-малко от месец е леко объркване нали. Иначе Леброн и Кобе пак се очертават като финалисти в тазгодишния шампионат. Няма кой да спре Леброн, и ако успеят да се сработят с Шак ще има мачкане до дупка. Иначе аз съм си фен на Портланд :)

P.S. Шпорите са за пенсия всичките вече, така че нямат никакви шансове според мен лично.

еми знам че са по-старички но това не значи нищо
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 15 сеп 2009 14:15

BultraStyle написа:признавам само и единствено легендарният отбор на Майкъл Джордан от началото и средата на деведесетте години ....другото БЛЕДНЕЕ /с малки изключения /
няма вече майстори като сър Чарс Баркли , Реджи Милър, Майкъл Джордан ,Скоти Пипън , Карл Малоун и т.н :)

Абсолютно!
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Баскетбол”