Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
eelche написа:САШО ЙОВКОВ Е ДОЛЕН КОМАРДЖИЯ!МОИ ПОЗНАТИ РЕДОВНО СА ГО ЗАСИЧАЛИ ПО КАЗИНА И РОТАТИВКИИ ТОЯ ТУПАН ТРЪГНАЛ ДА МИ РАЗЯСНЯВА ВОЛЕЙБОЛА
eelche написа:аз нямам претенции,но той е публична личности като такъв трябва да има някакъв морал...абе whatevaa
eelche написа:САШО ЙОВКОВ Е ДОЛЕН КОМАРДЖИЯ!МОИ ПОЗНАТИ РЕДОВНО СА ГО ЗАСИЧАЛИ ПО КАЗИНА И РОТАТИВКИИ ТОЯ ТУПАН ТРЪГНАЛ ДА МИ РАЗЯСНЯВА ВОЛЕЙБОЛА
CSKAfan написа:Коментатора твърдеше 2 неща:
1. Победителя от Поток 1 не може да играе срещу победителя от Поток 1
2. България (втори отбор от втори поток) може да играе само срещу Русия (първи от втори поток) или втория от първия поток.
Ако се случи второто, то вторите от двата потока ще играят един срещу друг, което автоматично означава че победителите от двата потока ще играят един срещу друг. Обаче това противоречи на първото нещо което каза... именно това искаше да каже и автора на темата
antonio написа:Ясен, изобщо не разбрах какво искаш да кажеш, имаш проблем с обясненията брат ми
Бижутера написа:CSKAfan написа:Коментатора твърдеше 2 неща:
1. Победителя от Поток 1 не може да играе срещу победителя от Поток 1
2. България (втори отбор от втори поток) може да играе само срещу Русия (първи от втори поток) или втория от първия поток.
Ако се случи второто, то вторите от двата потока ще играят един срещу друг, което автоматично означава че победителите от двата потока ще играят един срещу друг. Обаче това противоречи на първото нещо което каза... именно това искаше да каже и автора на темата
значи правилото че първия от единия поток не може да играе срещу другия първи не е вярно!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост