Alternative написа:puffer 1-Мисля,че си регистриран в този сайт за да показваш тъпите си емотикони
Щом казваш

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Alternative написа:puffer 1-Мисля,че си регистриран в този сайт за да показваш тъпите си емотикони
Yobs1912 написа:пуфер ли си къв си въри си бий един фишек в гъза и гледай зулума как нагъва кифтета с на Зеки парите,аре бягай
Yobs1912 написа:пуфер ли си къв си въри си бий един фишек в гъза и гледай зулума как нагъва кифтета с на Зеки парите,аре бягай
staria написа:Yobs1912 написа:пуфер ли си къв си въри си бий един фишек в гъза и гледай зулума как нагъва кифтета с на Зеки парите,аре бягай
Ти нещо шеф ли си, какво, та си тръгнал да даваш наклон на х.я на хората за това какво да правят и какво не???? Разбирам да сме в кафеза(форум на птичарника), ама тук ти си нищо. Единствения който трябва да "бяга" от тук си точно ти.
Yobs1912 написа:staria написа:Yobs1912 написа:пуфер ли си къв си въри си бий един фишек в гъза и гледай зулума как нагъва кифтета с на Зеки парите,аре бягай
Ти нещо шеф ли си, какво, та си тръгнал да даваш наклон на х.я на хората за това какво да правят и какво не???? Разбирам да сме в кафеза(форум на птичарника), ама тук ти си нищо. Единствения който трябва да "бяга" от тук си точно ти.
добре,ама кво ми пуска теми днеска зума си поръча 3-ка кебапчета че преди 40 години били с 7:3...толкова ли се радвате на една победа над "жълтити" ? а ние що не пускаме теми от годишнините от смъртта на илиев ?
1912 написа:комлексарщина,простотия,цигания...
Blue_AvalanchE написа:Puffer много се заяждаш. У вас се задава същата криза, каквато е в Ботев. Така че, не се прави на интересен и не си показвай "тъпите икони".
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 28 госта