Защо Мъри е толкова изненадан?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Re: Защо Мъри е толкова изненадан?

Мнениеот emarkon » 08 сеп 2009 12:18

Al_Abrashev написа:
pomiqrat написа:Как може един треньор и то на националния отбор да не знае кой футболист колко картони е получил и, че няма да може да го използва в следващата среща. Той за какво е там, за да дава само интервюта и да обеснява колко сме зле ли?
Преди десетина години Димитър Пенев срещу Добруджа май беше не пусна един от футболистите си, защото има натрупани картони като никой не беше му съобщил за това и той му ги преброил сам, а Мъри уж тактик нам си какво и не си води никаква статистика миличкия. Май не само организацията на държавата е зле, а и тази на Мърито
Да зададеш такава тема и да я свържеш с Д.Пенев и Добруджа се изисква бая злоба, натрупана комплексарщина и т.н.......

злобата и комплексите са ваша запазена марка

Потребителски аватар
dimachko
Контакти:

Мнениеот dimachko » 08 сеп 2009 12:25

МИСЛЕТЕ ПРЕДИ ДА ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ! Вината е на щаба а не на националния селекционер...ако трябва да им брои картоните да вземе и да им брой всички пасове по време на мача-който стигне прьв 100 за него кашонче чичо Джак ! :lol: а относно Мечо от чорбарската страна защо правят голяма трагедия нали до скоро всички бяха на мнение че е пьлно дьрво(между другото и моето е такова) и няма място в националния !?

Потребителски аватар
todorov
Контакти:

Мнениеот todorov » 08 сеп 2009 12:28

spotvn написа:Автора... името мн ти подхожда, ти си истински помияр... виж че целият щаб не знаеше, дори и мечо... но ти не та не да се заядеш с мъри стоилов... какъв футболен фен си ти?? какъв българин си? засрами се малко от думите си... това са ни играчите, това ни е трениора... друго нямаме... ако бием в сряда ще потънеш в земята от... ако паднем ще си отвориш устата и ще бълваш простотии... като 1/3 от медиите и "феновете"... смешки

Предполагам си гледал ШЛ. Там в началото на мача, при изписване на съставите, се отбелязва кой е с картон. при получаване на картон, ако е втори, се изписва , че състезателят пропуща следващия мач! Коментариите са излишни!

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 08 сеп 2009 12:36

Оставете Стоилов най-после на мира, понякога имам чувството, че само се чудите за какво да го опрекнете. Почти всяка тема тук е свързана с него. Факт е, че при негово ръководство България се представя добре, не ме интересува Мъри кой вика и кой пуска да играе, искам България да печели и върви нагоре.
Колкото до картоните на Телкийски, ами мисля, че е повече от несериозно Стоилов да бъде опрекван и за това, все пак спортно-техническото ръководство на националния отбор е съставено от доста хора, които би трябвало да запознати повече с тези подробности за натрупани картони и да уведомяват треньора (в случая Стоилов) за подобни опасности от наказния.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 08 сеп 2009 12:55

аре стига сте оплювали стоилов не е цвете за мирисане,но не трябва постоянно да го оплювате
утре е 9.9.2009 това не е напразно световна квалификация на България и Италия утре ще се случи нещо голямо залагайте на 2-ка 100 % съм сигурен че България ще ги бие,помислете малко

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 08 сеп 2009 13:51

spotvn написа:Автора... името мн ти подхожда, ти си истински помияр... виж че целият щаб не знаеше, дори и мечо... но ти не та не да се заядеш с мъри стоилов... какъв футболен фен си ти?? какъв българин си? засрами се малко от думите си... това са ни играчите, това ни е трениора... друго нямаме... ако бием в сряда ще потънеш в земята от... ако паднем ще си отвориш устата и ще бълваш простотии... като 1/3 от медиите и "феновете"... смешки

Името напълно ми подхожда, но не знаеш защо; Мъри е треньор и трябва да си води статистика за играчите, но понеже беше зает с други нямаше от къде да знае; не това са ни играчите имаме много други и не това е единствения ни треньор имаме много по добри от него; защо пък да потъна в земята, ако победим в сряда не ми става ясно; и да ще плюя по Мъри, защото е една медийна звезда без покритие създадена от няколко медии след един случаен успех и много повеч неуспехи като треньор. Дано победим в сряда въпреки Мъри, защото той е един ташак.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 08 сеп 2009 14:51

Какво значение има кой е трябвало да брои картоните? В селските отбори има по-добра организация! Пак добре, че четат вестници, иначе съдията щеше да ги изненада в последния момент преди да почне мача.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Al_Abrashev
Контакти:

Мнениеот Al_Abrashev » 08 сеп 2009 17:30

emarkon написа:
Al_Abrashev написа:
pomiqrat написа:Как може един треньор и то на националния отбор да не знае кой футболист колко картони е получил и, че няма да може да го използва в следващата среща. Той за какво е там, за да дава само интервюта и да обеснява колко сме зле ли?
Преди десетина години Димитър Пенев срещу Добруджа май беше не пусна един от футболистите си, защото има натрупани картони като никой не беше му съобщил за това и той му ги преброил сам, а Мъри уж тактик нам си какво и не си води никаква статистика миличкия. Май не само организацията на държавата е зле, а и тази на Мърито
Да зададеш такава тема и да я свържеш с Д.Пенев и Добруджа се изисква бая злоба, натрупана комплексарщина и т.н.......

злобата и комплексите са ваша запазена марка
Стягай се за училище, защото 15-ти наближава, недей да бръщолевиш глупости!
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 08 сеп 2009 18:17

a boy named goo написа:Оставете Стоилов най-после на мира, понякога имам чувството, че само се чудите за какво да го опрекнете. Почти всяка тема тук е свързана с него. Факт е, че при негово ръководство България се представя добре, не ме интересува Мъри кой вика и кой пуска да играе, искам България да печели и върви нагоре.
Колкото до картоните на Телкийски, ами мисля, че е повече от несериозно Стоилов да бъде опрекван и за това, все пак спортно-техническото ръководство на националния отбор е съставено от доста хора, които би трябвало да запознати повече с тези подробности за натрупани картони и да уведомяват треньора (в случая Стоилов) за подобни опасности от наказния.

Много точно казано ;) Дори не е работа на треньора да следи картоните,нали затова има администратор на националния отбор,някои отбори си имат статистици и т.н.Да не говорим,че нито един сайт не написа за Телкийски и навсякъде пишеха как е титуляр в сряда и т.н.А аз още след мача с Черна гора писах в темата по този случай,че е наказан,просто проверих в сайта на гонг статистиката от мача с Ейре.Автора на темата помияр ли е,какъв е,не знам,но защо той не си направи труда да провери това,като е толкова компетентен?
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

sotich_

Мнениеот sotich_ » 08 сеп 2009 18:28

mtaraduda написа:вие Българи ли сте или какво?10000% съм сигурен,че искате България да се провали,за да можете да нападнете Мъри.

На нормалните Българи още като назначиха Мъри за треньор бе ясно какво ще се случи.Ти обаче или си Левскар или си огромен оптимист а реалноста е една :треньора ни е МНОГО ЗЛЕ ,ЗАЩИТАТА Е МНОГО ЗЛЕ,ИМАМЕ БЕРБО ,ЕНТУСИАСТА РАНГЕЛОВ УПОРИТИЯ СТ.АНГЕЛОВ,И ПОЛОВИНЧАТИТЕ БЛ.ГЕОРГИЕВ ,М.ПЕТРОВ,ЗАГАТКАТА БЛ.ГЕОРГИЕВ И ТОЛКОВА.Къде са играчите играещи не в ЦСКА ,ЛЕВСКИ И ЛИТЕКС???Няма ли един поне да става за нац.отбор???ИЛИ те не са ИНТЕРЕСНИ.Оправията е една ЧУЖД ТРЕНЬОР С ОГРОМЕН ОПИТ И ИМЕ тогава ще имаме отбор който да се бори с Италия -сега ни чакат 3 и повече но нула.Това е реалноста :cry:

Върни се в “Национален отбор”