Meчо наказан за Италия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- AceVentura
- Контакти:
Re: Meчо наказан за Италия
Нали Мъди, извика Велизар, за това, знаеше че има възможност Телкийски да изгори и извики Скакауеца
И Топчо извика да е сигурен в центъра на защитата, че има хора. Браво Мъди добър селекционер си!

Според мен ако пусне дясно крило Божката няма да сбърка
или Домовчийски 

Мечо наистина е полезен напоследък , но се надявам това да не е фатално и да се справим и без него в сряда,което е доста трудна работа,но трябва да имаме вяра някаква все пак.Успех на момчетата! 

Няма да е лош вариант да пусне Иван Стоянов.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
по-добре да не ходим без него за къде сме!!!!!!!!!
е един човек не прави отбора трябва да отидем с тези които могат да играят и да се борим до край.
-
- Контакти:
ivo1964 написа:Кофти работа, но няма да е фатално. Има кой да го замести. Дано да има такива резерви за всеки пост. Ама май - няма!
кой ще го замести според теб да извикат велизарката ли естествено че няма кой да го замести и това ще се отрази
Според мен е хубаво да си започне с Благо и Марто по крилата и да бадем по-офанзивни поне до 60-70 мин. След това да пусне някои по-дефанзивен халф, ако резултата е добър за нас, ако не- пуска нападатели и се надяваме на чудо. По мое мнение така ще е най-добре, но не съм треньор и немога да редя състава, варвам че Мъри ще подходи отговорно и правилно!