Дискусии: България - Черна Гора

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Fichango
Контакти:

Re: България - Черна Гора

Мнениеот Fichango » 01 сеп 2009 13:27

Неприятното е, че при очертаващата се загуба (според мен), виновни ще излязат пак играчите. А това че в отбора са Сърмовци, Живковци, Михайловци, Мечовци, Миневци и т.н. няма да се вземе под внимание, жалко

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 01 сеп 2009 13:28

Fichango написа:Неприятното е, че при очертаващата се загуба (според мен), виновни ще излязат пак играчите. А това че в отбора са Сърмовци, Живковци, Михайловци, Мечовци, Миневци и т.н. няма да се вземе под внимание, жалко

А кои предлагаш да са на техни места?

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 01 сеп 2009 13:29

Еми ти изброи 5 човека, които са свързани със Левски. Явно тоя отбор ти е бръкнал надълбоко. А от тези 5 човека едва ли някой ще влезе изобщо в мача. Тогава кой ще ти е виновен - Мъри, това е ясно. Но да стигнеш до истинския извод, кои са мърдите в отбора едва ли ще ти стигне потенциала...

Потребителски аватар
iisskkrreenn
Контакти:

Мнениеот iisskkrreenn » 01 сеп 2009 13:37

Айде една категорична победа от сорта на 3,4-0 Дай боже и повече ,след тва мачкаме адзурите и си лягаме спокойни.
Едни и същи боклуци,от различни села. Едните от ЛеФски,другите от ЦСКА....
Изображение
[rimg]http://cmyguoxukc.com/groovy/zagorka_1.jpg[/rimg]

TojaRaSaN
Контакти:

Мнениеот TojaRaSaN » 01 сеп 2009 13:41

дай Боже да бием, че вече отвсякъде ставаме за смях...
<N>

Потребителски аватар
agent_008
Контакти:

Мнениеот agent_008 » 01 сеп 2009 13:42

ЕМИЛ написа:
Fichango написа:Неприятното е, че при очертаващата се загуба (според мен), виновни ще излязат пак играчите. А това че в отбора са Сърмовци, Живковци, Михайловци, Мечовци, Миневци и т.н. няма да се вземе под внимание, жалко

А кои предлагаш да са на техни места?

Да, кого да викне, Чомаков ли?!?!?! Може да викне и Любо Пенев, че той нали сега е във форма :P
ЛЕСНО се галят момите, мъчно се дялкат гредите.

ГРЪМНАЛ слепият, та убил заек, а куцият припнал и го уловил.

ЖИВОТЪТ е стълба: едни се качват, други слизат.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 01 сеп 2009 14:29

Михайлов го купуват в ПСВ от зимата,Миланов играе вече 5 години титуляр в Левски,игра в Шампионска лига и т.н.,Минев показва,че е в доста добра форма,Мечо ни спаси предния мач,правил е доста добри мачове в кариерата си,за Сърмов съм съгласен,че е недоразумение.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 01 сеп 2009 17:33

Зетчето и Сърмов са пълни некадърници няма какво да ги защитавате още повече,че заради страхотната форма в която се намира Манолев хората с повечко власт ще принудят Стоилов да слага зетя като ляв бек и трагедията ще е още по голяма.Ляв бек трябва да е единия от братята Миневи,а другия да е резерва ама за съжаление едвали ще стане.
Синчето спред мене си е пълен некадърник,но все пак ПСВ го искат а холандците са доказали,че разбират от млади и преспективни играчи,та затова по добре да замълчим за него и да изчакаме 1-2 години да го видим как ще се развие.
Колкото до мача сигурен съм,че ще бием с 2 гола разлика 3-1 може би.Време си е вече Бербатов и Божинов да се отпушат.

Потребителски аватар
kikodude
Контакти:

Мнениеот kikodude » 01 сеп 2009 18:22

http://www.footballbulgaria.com/index.php

Вижте как ще изглежда стадиона към 35 минута....

pobeditela
Контакти:

Мнениеот pobeditela » 03 сеп 2009 03:12

при Пламен Марков загубихме 4 точки срещу аутсайдерите грузия и ч. гора. A при Мъри не е срам да направиш 2 равни срещу прекия си конкурент за второто място. излиза че мачът срещу грузия е бил решаващ защото ирландците ги биха 2 пъти а ние не

Върни се в “Национален отбор”