Евгени Йорданов пристигна на проби в Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Re: Евгени Йорданов пристигна на проби в Черно море

Мнениеот Ticha » 28 авг 2009 19:49

Много кофти новина. Дано не е вярна и ако е вярна дано не го одобрят.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 28 авг 2009 20:12

Ticha написа:Много кофти новина. Дано не е вярна и ако е вярна дано не го одобрят.

Щото иначе цъфтим и вържем. Гледайте какво направи Черно море 2 ( Берое ). С наши играчи, и наш треньор! Ако Илиян и компания не решат да ни дадат мача, ще берем много ядове. Съгласен съм с "Тича", че ни трябва качествен нападател, но не бива и да плюем по адрес на Е. Йорданов - миналата година той беше една от главните причини чорбата да станат шампиони.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 28 авг 2009 20:33

Звления,нека да не прекаляваме.Славито в най-добрите си години в Черно Море никога не е бил на нивото на Кривия,или пък Диян Генчев е на нивото на Жоро Илиев,Гошо Андонов на това на Миро Манолов и т.н.,но Илиян Илиев беше ниво над Кольо Спасов на Лаута.Още преди нашия мач аз казах-Даксон махнем ли го от схемата - никакви проблеми няма да имаме.Днес Илиян така си беше направил схемата,че Даксон буквално не бе допуснат да играе с топката,освен в тяхната половина.Напълно го обезличи.Това първо полувреме,в което Кольо излезе без плеймейкър направо ни закопа.Днес Славито,Диян и Петьо-ами просто не им дадаха да минат центъра и резултата се видя.Жалко,че толкова глупаво(треньорски) загубихме от един откровено слаб отбор,който Илиян днес би с лекота.За нашия мач с Берое обаче-нищо общо не може да има,освен ако Илиян не цака Спасов с някоя хитрина.Като играчи-отстъоват.При 1:1 с Черноморец там докато онези бяха 11 човека имаха тотален превес.В никакъв случай не трябва да позволяваме старите ни халфове да диктуват темпото,защото ще ни вкарат някой калитарски гол за 1:0 и после-върви им изравнявай,а имат доста бързи играчи и по двата си фланга.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 28 авг 2009 20:42

Sagittarius написа:Звления,нека да не прекаляваме.Славито в най-добрите си години в Черно Море никога не е бил на нивото на Кривия,или пък Диян Генчев е на нивото на Жоро Илиев,Гошо Андонов на това на Миро Манолов и т.н.,но Илиян Илиев беше ниво над Кольо Спасов на Лаута.Още преди нашия мач аз казах-Даксон махнем ли го от схемата - никакви проблеми няма да имаме.Днес Илиян така си беше направил схемата,че Даксон буквално не бе допуснат да играе с топката,освен в тяхната половина.Напълно го обезличи.Това първо полувреме,в което Кольо излезе без плеймейкър направо ни закопа.Днес Славито,Диян и Петьо-ами просто не им дадаха да минат центъра и резултата се видя.Жалко,че толкова глупаво(треньорски) загубихме от един откровено слаб отбор,който Илиян днес би с лекота.За нашия мач с Берое обаче-нищо общо не може да има,освен ако Илиян не цака Спасов с някоя хитрина.Като играчи-отстъоват.При 1:1 с Черноморец там докато онези бяха 11 човека имаха тотален превес.В никакъв случай не трябва да позволяваме старите ни халфове да диктуват темпото,защото ще ни вкарат някой калитарски гол за 1:0 и после-върви им изравнявай,а имат доста бързи играчи и по двата си фланга.

Та нали и аз това казвам - спрямо Илиян Кольо просто не става. При тези играчи с които разполагаме ( без лев бек и таран ), ако Илиян ни беше треньор резултатите щяха да са съвсем други.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 28 авг 2009 20:46

Какво не ставал, същите играчи с които сега Берое бие бяха и при нас и Илиян какво направи нищо, слаб треньор е, Локо Пд също са много слаби, просто им върви срещу нас, Кольо Спасов е 1 милиярд пъти по-добър от Илиян Илиев

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 28 авг 2009 20:58

Не съм съгласен,че Кольо е по-добър от Илиян.Точно обратното е даже.Илиян не работеше в нормална обстановка.Да не забравяме и как си замина-каква шапка му скроиха едни бивши шефове с оня цирк с Родопа 0:1.Много добре си градеше отбора Илиян преди да се започнат вътрешните борби,добре,че тези хора бяха изхвърлени от клуба,за да не пречат.Ако в Стара Загора Кривия не измисли как да пречупим Берое на терена,ако опре до треньорски двубой - загубени сме.Притеснен съм от видяното на Лаута - Илиян изолира Даксон,играч от типа и значението на Кривия за своя отбор,изолира го и здравата отупа после Локото.Кривия със своята класа и опит и Миро Манолов,дано и Жорката е готов,че иначе лошо ни се пише там.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 28 авг 2009 21:16

Sagittarius написа:Не съм съгласен,че Кольо е по-добър от Илиян.Точно обратното е даже.Илиян не работеше в нормална обстановка.Да не забравяме и как си замина-каква шапка му скроиха едни бивши шефове с оня цирк с Родопа 0:1.Много добре си градеше отбора Илиян преди да се започнат вътрешните борби,добре,че тези хора бяха изхвърлени от клуба,за да не пречат.Ако в Стара Загора Кривия не измисли как да пречупим Берое на терена,ако опре до треньорски двубой - загубени сме.Притеснен съм от видяното на Лаута - Илиян изолира Даксон,играч от типа и значението на Кривия за своя отбор,изолира го и здравата отупа после Локото.Кривия със своята класа и опит и Миро Манолов,дано и Жорката е готов,че иначе лошо ни се пише там.

Подкрепям те напълно. Да ме прощава Лудия ама с играчите които имахме миналата година щяхме да бъдем поне втори. И пак казвам - ако Илиян не реши да ни даде мача просто незнам.

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 28 авг 2009 21:30

зеления написа:
Sagittarius написа:Не съм съгласен,че Кольо е по-добър от Илиян.Точно обратното е даже.Илиян не работеше в нормална обстановка.Да не забравяме и как си замина-каква шапка му скроиха едни бивши шефове с оня цирк с Родопа 0:1.Много добре си градеше отбора Илиян преди да се започнат вътрешните борби,добре,че тези хора бяха изхвърлени от клуба,за да не пречат.Ако в Стара Загора Кривия не измисли как да пречупим Берое на терена,ако опре до треньорски двубой - загубени сме.Притеснен съм от видяното на Лаута - Илиян изолира Даксон,играч от типа и значението на Кривия за своя отбор,изолира го и здравата отупа после Локото.Кривия със своята класа и опит и Миро Манолов,дано и Жорката е готов,че иначе лошо ни се пише там.

Подкрепям те напълно. Да ме прощава Лудия ама с играчите които имахме миналата година щяхме да бъдем поне втори. И пак казвам - ако Илиян не реши да ни даде мача просто незнам.

абе кво даване бе,ти такива победи ли искаш? Никой не искам да ни дава мача,а сами да си го спечелим,а ако не го заслужим,ще загубим.Ама айде стига ги величахте Берое толкова,още малко ще ги изкарате най-добрия отбор в БГ.Да,добър отбор са,но нищо повече.Илиян върши добра работа там и тръгнаха добре,но са нищо повече от един средняк и ще станат като Сливен мин.година,силно начало и по средата на сезона започват да слизат надолу.Няма какво да се плашим от тях,уважение да,но до там,излизаме да си играем играта и като състав имаме по-добри изпълнители от тях,така че нека те да се страхуват от нас.А тоя Андонов не ми го хвалете.При нас колко мача изигра,а вкара невероятния ЕДИН гол,явно беше,че не става за нашия отбор.За Ботев преди това и Берое,с претенции за средата на таблицата да,но не и за нещо повече
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 28 авг 2009 21:39

Има време и Сливен миналата година бяха 3-ти бая време, ама после какво стана...един фен на Берое ми е казвал, че там изобщо не го искали въпреки, че влязаоха в А група, вика взимайте си го тоя, за никакъв треньор не става, а той е гледал над 50 мача на Берое откакво им е треньор Илиян, не е много долюбван и там от феновете им, сега почнаха добре и никой не го критикува, но при първите няколко издънки ще видите как цялата им козирка мощно ще вика ''ОСТАВКА'' както беше и при нас, добър старт не означава автоматично, че е най-големия треньор

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 28 авг 2009 22:43

Майната им на старозагорските козирки и местни патриотари.Берое ги знаем от време оно.Кодрич,Петков,Ераносян - винаги са играли селската и едва сега с Илиян играят футбол.Показател за класа е играта като гост-видяхме ги днес,с ЦСКА играха също нелошо.Ако са достатъчно прости да му викат ОСТАВКА при това което е направил-не знам.Прави сте,ние трябва да си играем нашата игра,защото сме по-класният отбор.Просто идеята беше да се вгледаме как Илиян Илиев с една лекота,с убийствена лекота днес изолира 1-2 опасни оръжия на Локо Пд и си ги надигра тотално и си взе мача едва ли не по шампионски,така както Кольо Спасов трябваше да го вземе преди седмица,но не го взе за съжаление.

Върни се в “Черно море”