Мъри ти си ... "Треньор" !!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Re: Мъри ти си ... "Треньор" !!!

Мнениеот a boy named goo » 24 авг 2009 22:06

L_Messi написа:За пореден път се убеждавам колко комплексирани са повечето червени фенове само като чуят за Мъри и Наско. Поне за вас ще е по-леко некласирането ни за Световно, защото ще имате повод да ги оплювате. Хубавото е, че никой не ви обръща внимание и тези двамата ще продължат да водят националния отбор и в квалификациите за Евро2012, където ще започнат на чисто, а не с пасива на Марков.

Какви комплекси пък сега... :lol: , хайде моля ти се, ти прочете написаното въобще ?
Факт е, че в момента в личните интереси в националния отбор властват, виждаме как Георги Петков (най-добрият български вратар в последните години) е оставен вън от националния отбор, за да може синчето на Боби Михайлов да е вътре. Поради същата причина ни натрисат постоянно Миланов( тъй като трябва да му уредят трансфер), постоянното викане на Илиян Стоянов за сметка на далеч по-добри други защитници, ти това за нормално ли го имаш ? Тук не става въпрос за отбори и цветове, дали цесекари или левскари, по една или други причина, футболисти на двата ни гранда са ощетени заради тези решения на Мъри, а ти ми говориш, че сме имали комплекси.
Последна промяна от a boy named goo на 24 авг 2009 22:07, променено общо 1 път.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 24 авг 2009 22:07

a boy named goo написа:Виж сега, напълно съм съгласен с това, което си написал. Решенията на Станимир Стоилов и за мен са странни и не мога да немеря никаква логика в тях, но, все пак, не забравай, че той е треньор и той ще си носи последствията при едни евентуални издънки впоследствие. Така че специално аз предпочитам да изчакам, така или иначе нямаме почти никакви шансове, а с този отбор шансовете ни намаляват още повече. Ще ми е интересно обаче, дали Станимир Стоилов ще бъде оставен, като треньор след квалификациите.

Бъди сигурен във това...Отбор за 2 месеца не се прави,Стоилов е единствения треньор дето става,стига сме сменяли треньорите,дайте му време ... това ще са само част от оправданията на Михайлов пък и,кой друг би викнал синчето и зетя му в националния отбор :shock: ... да отпадаме по-бързо и да вземем ЧУЖДЕНЕЦ,че се нагледахме на нашите специалисти в предните квалификации и не на последно място ни трябва тренер,който да се занимава САМО с националния отбор а не да има и клубен такъв...това го няма в нито една европейска страна...ще играят ЦСКА vs ЛЕВСКИ а ти ще имаш мач с/у Монтана и няма да гледаш проектонационали на живо,как се справят в напечен мач ами ще мислиш и гледаш клубния си отбор...не става така !!!

Достатъчно чакахме и,колкото повече несъгласия има толкова по-добре...превърнахме го националния във битпазар на куцо и сакато :evil:
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Мнениеот aloha^guy » 24 авг 2009 22:10

Прав си Ангофф :!: :!: Имам чувството ,че не може да се отправи критика към Мъри с това " оставете го на мира " , "оставете го да работи " , " нека да минат квалификациите , пък тогава ще му мислим " - Абе хора , не сме комунистическа държава :!: Има си и критика , и негативи , повечето от медиите изразяват гражданското мнение ...А то е че ни трябва КЛАСЕН ЧУЖДЕНЕЦ !! Ама нали Мъри ще вика малкия Ники за мачовете в София ,за да може да изпочуК* някоя Ку*ва :twisted: Не може като те питат "Къде е Камбуров? " "Къде е Петков " и Мъриню да отговаря "Така съм преценил " Изображение - Е всички виждаме ,че Телкийски нищо не играе - но вкара случаен гол срещу Ейре и мястото му е бетон !! ! Ами малкия перуци ???? Естествено той има качества - ами АКАЛСКИ,Киров,да те нямат ?? :evil: Дай път и на младите... и талантливите ! И какво ..сега - да си мълчим , да го оставим да си работи.. НЕ ! Всички виждаме ,че Камбуров е ефективен в родното ни първенство - еми извикай го срещу Латвия , виж как играе ,като не става го махни...
Ами Коловати :?: :?: Хаха, тука ще ме разбие ,Как разбира в каква форма е... Дай шанс на Иван Иванов , на един Танко Дяков , Котев... като не стават ги махни , но ИЗПРОБВАЙ ! За какво са тези контроли ? Да гледаме как Бербатов се влачи мързеливо по терена...или как перуци се освирква по време на целия мач Изображение
Чавдар Янков е изпята песен за мене....Сърмов,Гаджев, Иван Стоянов, Коста Янев.... - трябва да им се даде шанс

А Ангоф е прав...
Сбогом СП 2010 ЮАР Изображение
Всичко ,което съм написал е в името на България Изображение Писна ми от широбаджанащината.... Изображение
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 24 авг 2009 22:12

Angoff написа: да отпадаме по-бързо и да вземем ЧУЖДЕНЕЦ

Досега те подкрепях, но след като прочетох това, дето съм цитирал....

Ако ще бухал да е треньор на националният отбор на страната ми НИКОГА И ПРИ НИКАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА НЯМА ДА ПОЖЕЛАЯ ТОЙ ДА ГУБИ МАЧОВЕТЕ СИ!

Ясно е, че Мъри ще се издъни, но при все това като българи ние трябва да подкрепяме националният отбор!!! Отбора, не треньора!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 24 авг 2009 22:12

Oффф, аман от чорбари, дето като не им викнат "големите" звезди и почват да грухтят. Защо викал Домовчийски- ами определено не за да го продават.Той си е продаден, а и в последната контрола беше най -добрия за нашите :!: Защо не викат Велизарка, а Телкийски- ами спомнете си кой вкара на Ейре.Велизарката кога за последно вкара за тоя отбор :roll: Защо не викали Иван Иванов, който бил опазил Кержаков :!: Аз си спомням как тоя левент му спря 2 пъти топката на дузпата и само късмета спаси чорбата тогава. Оня пък дългоносия само за него ревете, а не се сещате какви мазаници направи в Сърбия. И искате дисциплина в отбора- еми като говори срещу треньора си няма да го викат много ясно. А че ще гледаме това първенство по телевизията е по вина изцяло на вашия "големец" Марков :!: Мъри може да го критикувате, ако оплеска другия цикъл- сега мълчете и не дразнете :evil:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 24 авг 2009 22:16

Lord VOODOO написа:
Angoff написа: да отпадаме по-бързо и да вземем ЧУЖДЕНЕЦ

Досега те подкрепях, но след като прочетох това, дето съм цитирал....

Ако ще бухал да е треньор на националният отбор на страната ми НИКОГА И ПРИ НИКАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА НЯМА ДА ПОЖЕЛАЯ ТОЙ ДА ГУБИ МАЧОВЕТЕ СИ!

Ясно е, че Мъри ще се издъни, но при все това като българи ние трябва да подкрепяме националният отбор!!! Отбора, не треньора!

Реалист съм просто...не виждам как ще се класираме,няма смисъл да се мъчим с този треньор и тези футболисти толкова,да тръгна да викам против националния отбор е сякаш да тръгна да викам срещу себе си ... не просто ти казвам,че ще отпаднем и съм сигурен в това за това... да идва ЧУЖДЕНЕЦ !!!
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

vrvolleyball
Контакти:

Мнениеот vrvolleyball » 24 авг 2009 22:18

Lord VOODOO написа:Тоз Мъри е абсолютен бездарник и доказана пионка! В Левски добре, че беше Наско Сираков зад гърба му и че имаше късмет при жребиите за ЕКТ! В Литекс е много зле, ама Гришата го търпи, защото Мъри прави национали играчите на Литекс и после ги продава! Като национален селекционер е още по-голяма гола вода, защото се води от фенските си пристрастия - нещо абсолютно забренено на национален треньор и защото е една отлична марионетка на Перуката!

Така като гледам спасение за националният отбор има само и единствено, ако убием Перуката и Мъри!!! Тия двамата "професори" ако ги няма всичко ще е "само" милиард пъти по-добре!!! Дори Батето разбира повече от футбол от Перуката и Мъри!!!

АПЛОДИСМЕНТИ :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 24 авг 2009 22:20

Angoff написа:
Реалист съм просто...не виждам как ще се класираме,няма смисъл да се мъчим с този треньор и тези футболисти толкова,да тръгна да викам против националния отбор е сякаш да тръгна да викам срещу себе си ... не просто ти казвам,че ще отпаднем и съм сигурен в това за това... да идва ЧУЖДЕНЕЦ !!!

Абе защо не писка така при МАрков бе, свали си очилата моля те :!: Не Мъри осра тея квалификации и не той е виновен за това- само ще ти кажа че още нямаме загуба под негово ръководство, а ти ревеш тука глупости.... айде бегай оттука :evil:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 24 авг 2009 22:22

a boy named goo написа:
Какви комплекси пък сега... :lol: , хайде моля ти се, ти прочете написаното въобще ?
Факт е, че в момента в личните интереси в националния отбор властват, виждаме как Георги Петков (най-добрият български вратар в последните години) е оставен вън от националния отбор, за да може синчето на Боби Михайлов да е вътре. Поради същата причина ни натрисат постоянно Миланов( тъй като трябва да му уредят трансфер), постоянното викане на Илиян Стоянов за сметка на далеч по-добри други защитници, ти това за нормално ли го имаш ? Тук не става въпрос за отбори и цветове, дали цесекари или левскари, по една или други причина, футболисти на двата ни гранда са ощетени заради тези решения на Мъри, а ти ми говориш, че сме имали комплекси.

Абе колко загуби имаме под ръководството на Мъри че толкова ви е крив бе :roll: :?: 10...100 КОЛКО :!: :?: :evil:

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Мнениеот aloha^guy » 24 авг 2009 22:31

Под ръководството на Мъри нямаме загуба , но се издънихме срещу Ейре с това 1-1 ,което ни сведе шансовете до минимум,така че Изображение
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

Върни се в “Национален отбор”