Контрадекларация на фенклуб Миньор

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Re: Контрадекларация на фенклуб Миньор

Мнениеот rsk » 24 авг 2009 19:16

Кое и е точното на тази подчовешка декларация? Вие сте доказани орки и олгифорени, за малко не убихте човек, всеки ваш мач прилича на селски събор, гостите пък се чувстват като в третия свят.
В декларацията ни няма нищо невярно, ама ви е яд, че идваме в селото и ви изнасилваме и вие против София не говорете, че София ви храни селяндури гадни.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 24 авг 2009 19:51

Декларацията не е от мен, а от фен клуба.А не виждам смисъл да отговарям на говедата и циганите.

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 24 авг 2009 21:53

За пореден път се убеждавам, че перничани са едни от най-големите простаци в България! Тоя дето зее на клипа, ако няма кой да му го каже, ще му го кажа аз. Малоумнико, ти показваш само колко си прост, глупав, жалък и завистлив. Никой не избира, къде да се роди. Но някои хора се развиват и преуспяват. Местят се в столицата и в това няма нищо лошо. Други си остават неудачници цял живот. Бачкат, пият, бият си жените и са фенове на Миньор. И селянин може да е човек от село, но селяндур е фен на Миньор Перник!!! Много си ми интересен как се правиш на ербап пред камерата, но можеш ли да го направиш на "Герена" а? Щото аз мога в Перник на стадиона. И съм го правил, със синя анцунг, с емблемата на Лески на гърдите, с надпис с 10 сантиметрови букви ЛЕВСКИ на гърба и със синия шал на Левски на врата в агитката на ЦСКА на орлов мост. И като ме гледаш още съм жив, даже много по-жив. Аре ходи пий две мастики и пребий жена си щот не можеш да го вдигнеш!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 24 авг 2009 22:07

pehopeho написа:За пореден път се убеждавам, че перничани са едни от най-големите простаци в България! Тоя дето зее на клипа, ако няма кой да му го каже, ще му го кажа аз. Малоумнико, ти показваш само колко си прост, глупав, жалък и завистлив. Никой не избира, къде да се роди. Но някои хора се развиват и преуспяват. Местят се в столицата и в това няма нищо лошо. Други си остават неудачници цял живот. Бачкат, пият, бият си жените и са фенове на Миньор. И селянин може да е човек от село, но селяндур е фен на Миньор Перник!!! Много си ми интересен как се правиш на ербап пред камерата, но можеш ли да го направиш на "Герена" а? Щото аз мога в Перник на стадиона. И съм го правил, със синя анцунг, с емблемата на Лески на гърдите, с надпис с 10 сантиметрови букви ЛЕВСКИ на гърба и със синия шал на Левски на врата в агитката на ЦСКА на орлов мост. И като ме гледаш още съм жив, даже много по-жив. Аре ходи пий две мастики и пребий жена си щот не можеш да го вдигнеш!

Няма ли да се похвалиш с още нещо :roll:

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 24 авг 2009 22:20

Не.
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Minyor_pk
Контакти:

Мнениеот Minyor_pk » 25 авг 2009 00:23

rsk написа:Кое и е точното на тази подчовешка декларация? Вие сте доказани орки и олгифорени, за малко не убихте човек, всеки ваш мач прилича на селски събор, гостите пък се чувстват като в третия свят.
В декларацията ни няма нищо невярно, ама ви е яд, че идваме в селото и ви изнасилваме и вие против София не говорете, че София ви храни селяндури гадни.

А кво означава "олгифорени"?
pehopeho написа:За пореден път се убеждавам, че перничани са едни от най-големите простаци в България! Тоя дето зее на клипа, ако няма кой да му го каже, ще му го кажа аз. Малоумнико, ти показваш само колко си прост, глупав, жалък и завистлив. Никой не избира, къде да се роди. Но някои хора се развиват и преуспяват. Местят се в столицата и в това няма нищо лошо. Други си остават неудачници цял живот. Бачкат, пият, бият си жените и са фенове на Миньор. И селянин може да е човек от село, но селяндур е фен на Миньор Перник!!! Много си ми интересен как се правиш на ербап пред камерата, но можеш ли да го направиш на "Герена" а? Щото аз мога в Перник на стадиона. И съм го правил, със синя анцунг, с емблемата на Лески на гърдите, с надпис с 10 сантиметрови букви ЛЕВСКИ на гърба и със синия шал на Левски на врата в агитката на ЦСКА на орлов мост. И като ме гледаш още съм жив, даже много по-жив. Аре ходи пий две мастики и пребий жена си щот не можеш да го вдигнеш!

А ти знаеш ли колко са 10 сантиметра?ЛЕВСКИ са 6 букви,това значи 60 сантименрoв надпис на гърба ;) .И опреде да си 60 ставаш 120 сантименра,от страни да си по 20 сан.Абе чавек ти си 400 килограма(chuckle)

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 25 авг 2009 01:22

Това е отговор на вашата деклерация,в която освен обидни квалификации към цял един град,нама нищо смисленно.
Срещу нея се възпротивиха,дори привърженици на Левски от Перник,защото за разлика от "столичани",ние не само сме родени в този град,но и корена ни е от тук и местният патриотизъм е силно развито чувство в нас,независимо на кой отбор сме привърженици.Също така говорите,че сме някаква друга раса,ние сме Българи,а Перник и региона са етнически най-чисти,като в цялата област няма нито една джамия,за разлика то повечето области в България.Това както и историческите събития случили се тук ни дава право да се гордеем,че сме жители на този регион.Защото през близо двата века Византийско робство,единственно в този край на България,няма ромейски гарнизони и областта е един вид автономна,като това е извоювано с оръжие от населението начело с Кракра Пернишки.Подобно е положението и през Туркото робство,като присъствието на турци тук също е незначително.Има още много неща с които може да се гордеем,като това,че в Перник е светнала първата електрическа крушка и е построена първата електроценрала централа в България,създаден е първият граждански духов оркестър и други.
В тъй наречената контрадеклерация,се посочват неоспорими факти,относно това което представляват "столичани" и София в момента.Факт са изказванията на Батков относно търгуващите с дрога,убийството на Младен и платените фенове рушащи Парламента и Държавността.
Като тук не става дума за комунистите,които бяха на власт тогава,а за посегателство на сградата на най-висшият орган в Държавата-Парламента.За Българина през вековете,Държавата и Държавността са стояли на първо място и всеки който си е позволил да им посегне или навреди по какъвто и да е начин,го е чакало най-тежкото наказание-смърт.

Така,че като пускате безсмислени деклерации по медиите,освен злоба и обиди,тя би трябвало да да се основава и на факти,каквито в нея липвсват,а това показва нисък интелект,както на този който я е съчинил,така и на тези които я разпространиха в медийното пространство,ярък пример Крум Савов.

Потребителски аватар
ncbs
Контакти:

Мнениеот ncbs » 25 авг 2009 09:07

Minyor_pk написа:А ти знаеш ли колко са 10 сантиметра?ЛЕВСКИ са 6 букви,това значи 60 сантименрoв надпис на гърба ;) .И опреде да си 60 ставаш 120 сантименра,от страни да си по 20 сан.Абе чавек ти си 400 килограма(chuckle)

С две думи искаш да кажеш че на Орлов мост ,агитката на цска е търкаляла синя бъчва с надпис и шал ,тъй да се каже,а дали е набила обръчите не се разбра! :mrgreen:
Изображение
Изображение
“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 29 авг 2009 20:21

Твърдо подкрепям декларацията ви в, която има много истина .
Браво за победата днес над Сливен ! Направи ми впечатление ,че има 3,4 безмислени статии за Левски и Славия ,а няма статия за Миньор и Сливен . Поне до преди 10 мин но и да има такава силно се съмнявам ,че ще е нещо обширно ,а този обрат и победа на Миьор го заслужава.
СПРЕТЕ МРЪСНИШКАТА СИ ПРОПАГАНДА ГОСПОДА ПРИСТРАСТНИ ЖУРНАЛИСТИ ,ОТДАЙТЕ НУЖНОТО ВНИМАНИЕ НА ДРУГИТЕ КЛУБОВЕ КОИТО ПРАВЯТ ЗАПОМНЯЩИ СЕ МАЧОВЕ ЗА РАЗЛИКА ОТ НЕЗАПОМННОТО ВИ МАЧЛЕ СЪС СЛАВИЯ НАВСИЧКО ОТГОРЕ НАБЕДЕНО ЗА ДЕРБИ .
ДЕРБИ МЕЖДУ КОГО ???
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 29 авг 2009 20:26

ncbs написа:
beroefan написа:Браво Миньорооо!!!

Само така. Бой по "софиянци"! :x :x :x

В това отношение Минь-орките кефят ,все пак са и друга по-виша раса :
http://www.clip4e.com/play_fen_na_minyor_izkazvane.htm

бРАВО,БРАВО ГОЛЯМО ИЗКАЗВАНЕ ....ОСОБЕННО МЕ НАКЕФИ МОМЕНТЪТ СЪС ЦИГАНИТЕ ОТ СТОюПЕНОВО
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Върни се в “Миньор”