Има ли място Руи Мигел в отбора на ЦСКА?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cskara_92
Контакти:

Re: Има ли място Руи Мигел в отбора на ЦСКА?

Мнениеот cskara_92 » 22 авг 2009 23:47

Играеще с желание в мачовете и се раздаваше според мен,вкара няколко гола,превърна се в любимец на Пенев,но според мен не отговаря на класата''ЦСКА''.Да си ходи заедно с Давид Силва ;) !

Потребителски аватар
sven_goran
Контакти:

Мнениеот sven_goran » 23 авг 2009 00:08

viroglav написа:
sven_goran написа:Аз мисля, че този португалец няма място не само в ЦСКА, но даже и в отбор от нашата Б група. Радвам се, че на Любчо му идва акъла вече и не го включва дори и в гупата за последните два мача.
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=88053
Руи Мигел няма място в отбора на "армейците". Дано повече не играе в ЦСКА!
П.П.
Впредвид последните новини за Муши мисля, че той много по-успешно ще се включи на негово място. 8-)

Докато не станеш собственик или треньор на ЦСКА ми дреме какво мислиш. Аз примерно си мисля, че ти нямаш място в темите за ЦСКА след като си фен на Норич, ама ти си знаеш защо си тук. Може и на интересен да се правиш. Муши вече не е в групата на ЦСКА и това е видно. А ти можеш ли да ни припомниш два, три запомнящи се мача на Муши и с какво е по добър от Руи Мигел, а не само голи думи да хвърляш в пространството. 8-)

Да знам какво правя в темата за ЦСКА, защото първо съм българин и съответно може би да се досещаш (но не е сигурно), че съм ЦСКА-р.
Мога да ти припомня, че Муши играе с невероятно желание в нашия отбор и отдавна не е имало такъв играч... а Руи го видяхме една заплата не взел и веднага ФИФА, абе мисля че няма какво да го коментирам вече - просто един португалски лигльо, който няма място в ЦСКА

ivooou
Контакти:

Мнениеот ivooou » 23 авг 2009 00:14

a boy named goo написа:
viroglav написа:
sven_goran написа:Аз мисля, че този португалец няма място не само в ЦСКА, но даже и в отбор от нашата Б група. Радвам се, че на Любчо му идва акъла вече и не го включва дори и в гупата за последните два мача.
П.П.
Впредвид последните новини за Муши мисля, че той много по-успешно ще се включи на негово място. 8-)

Докато не станеш собственик или треньор на ЦСКА ми дреме какво мислиш. Аз примерно си мисля, че ти нямаш място в темите за ЦСКА след като си фен на Норич, ама ти си знаеш защо си тук. Може и на интересен да се правиш. Муши вече не е в групата на ЦСКА и това е видно. А ти можеш ли да ни припомниш два, три запомнящи се мача на Муши и с какво е по добър от Руи Мигел, а не само голи думи да хвърляш в пространството. 8-)

Чакай малко, това е спортен форум и тук се обсъжда спорт. Всеки има право да изказва мнението си, било то фен на ЦСКА, Норич, Челси или Левски. Като не си съгласен с мненито му, ОК, това не означава обаче, че трябва да го гониш. Все пак не може всички да мислим еднакво, естествено, че ще има сблъсъци на мнения, това е смисъла да си пишем тук.
Колкото до Руи Мигел, аз също съм на мнение, че нестава за ЦСКА, не мога да разбера какво високо КПД може да има, при положение, че всяко второ отиграване му е грешно. Пропуска адски много и същевременно с това не може да създава положения за другите футболисти. Единственото положително нещо при него е това, че търчи като гламав по терена, очевидно на момчето не му липсва желание и не е мързелив, но пък това нищо не означава, като няма качества. Вече почти година е при нас и все още не е показал нищо, иманно заради това съм на мнение, че трябва да потърсим друго решение за този пост.
Колкото до Саидходжа, в интерес на истината, той не получи почти никакъв шанс в ЦСКА, беше пускан само в края на мачовете. Въпреки това обаче, колкото и пъти да влизаше, показваше добри неща, винаги внасяше смут в противниковата отбрана, бореше се здраво. Нека не забравяме, че независимо малкото минути прекарани на терена, успяваше да бележи доста често, дори по едно време беше оглавил и голмайсторската листа. Далеч съм от мисълта, че Саидходжа е страшния нападател, просто обаче съм на мнение, че трябваше да му бъде даден шанс, такъв шанс, какъвто получи Руи Мигел. ;)

Според мен "a boy named goo"го каза най-добре от всички и няма нужда от друг коментар

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 23 авг 2009 00:28

sven_goran, а така, малко си обоснови мнението. Не да казваш тоя става или не става, зарязваш темата и чакаш разсъждения. За мен лично, нито Муши нито Мигел стават за ЦСКА. Но не е толкова лесно да им намериш заместници. Ако сбъркаш в избора си, после три години на този, с който си направил грешката трябва заплата да му плащаш. Тези неща не се правят от днес за утре. Търси се, избира се, докато накрая се стига до решение и се купува даден футболист. А ще ти кажа и нещо друго щом си фен на ЦСКА. Мигел въобще не се е оплаквал във ФИФА, това от мен да го знаеш. Колкото имаше и скандал преди няколко дни между Светльо и Любо. 8-)

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 23 авг 2009 01:03

Sportal.bg разбули мистерията около Руи Мигел. Истинската причина наставникът на ЦСКА Любослав Пенев да извади нападателя от групата за мачовете с Динамо Москва и Спортист Своге е незадоволителната му форма. Пенев е прибягнал до решителната мярка, тъй като преминалият от Локомотив Мездра футболист не полагал нужното старание в тренировъчния процес и се мислел за "звезда". Португалецът не е подавал молба за разтрогване на договора си, тъй като нямал мотив да го стори, след като на този етап всички заплати са му изплатени.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 23 авг 2009 01:10

НЕ!! :)

toi_782812
Контакти:

Мнениеот toi_782812 » 23 авг 2009 01:24

[offtopic]za da ima edin chujdenec mqsto v nash otbor toi trqbva da e s po ne s klasa nad drugite, moje i da ima kachestva no za tova vreme koeto e v cska ne e pokazal ni6to poveche ot rodnite momcheta a vzima stabilna suma vseki mesec v tozi moment toi e samo zaplatadjiq ne vqrvam penev da ne mu e dal shans na podgotvitelnite lageri qvno ne e pokazal nivo q shtom ne go e storil nqma mqsto v otbora[/offtopic]
Пиши на кирилица!!!

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Мнениеот emi_cska » 23 авг 2009 01:56

П.П.

аз пък въобще не съм съгласна с теб
той има място в ЦСКА за разлика от теб
той е добър, и вкарва голове
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 23 авг 2009 02:37

Разбира се, че няма. Единственият чужденец, който трябва да остане в Морозс, който най-сетне го розбраха, че е страхотен играч.

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 23 авг 2009 03:20

Като фен на Левски , бих казал че Муши е с класи над Мигел, истински цирк става като гледам Руй Мигел и Маркиньос , празник за душата е (като изключим веднъж на 15 мача някой от тях да направи 1 добър тякъв).
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “ЦСКА”