Програма ЦСКА(София) - Динамо Москва

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Re: РИНГ.БГ. и ПРО.БГ.

Мнениеот maximalniq » 14 авг 2009 17:26

a boy named goo написа:
Ticha написа:Кво' се учудвате?! Не я ли чухте тая смешната Кузева какво каза сега по Ринг.БГ - че мача на Левски бил най-важния за БГ футбола. :lol: Какво да си говорим повече?

Те всички мачове на Левски са най-важни за футбола ни, било то официални или контролни... :lol:

Па тая КуРева ако я фана... :mrgreen: Голямо плямпало е тая.
Петя:Ще гледате мача на Левски на 19 Юли
Касабов:Не Юли ,Август...
Петя:Извинявам се,Юли месец е мачът
Касабов:Август Петя,Август !

Направо ме разби като коментираше жребия. :)
Изображение

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 14 авг 2009 17:28

Хахахаха 1 Час приказват за Левски и ...и сега информацията и за останалите отбори....Срещата между Миньор и Левски ..и пак някакви простотий.
Да се преименуват на ЛевскиТВ,а Кузева яко дразни(не съм от ЦСКА)

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 14 авг 2009 17:28

Аз го бях написал, когато имаше същият проблем с излъчването на мача на Левски от Баку, мога да го напиша и сега, защото въпросът е принципен!!! Цигани са и цигани ще си останат! Така не се печели авторитет, нито пък може да се говори за професионализъм!!!! Затова никога няма да спечелят доверието на българския запалянко, въпреки че се пъчат със "Спорт му е майката!" и "Спортната телевизия на България"!!! Да са живи и здрави, доста качамак има да ядат, докато станат калайджии!!! Бъдете спокойни, ако се закучят нещата, добрата, стара БНТ ще спаси положението!!! ;)

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 14 авг 2009 17:30

дано се намери некой да дава мача...щот ще се удавя ако не го гледам

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 14 авг 2009 17:31

абе спокойно все ще се излъчи от тия телевизии толкова какво да ги правиш

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 14 авг 2009 17:31

maximalniq написа:
a boy named goo написа:
Ticha написа:Кво' се учудвате?! Не я ли чухте тая смешната Кузева какво каза сега по Ринг.БГ - че мача на Левски бил най-важния за БГ футбола. :lol: Какво да си говорим повече?

Те всички мачове на Левски са най-важни за футбола ни, било то официални или контролни... :lol:

Па тая КуРева ако я фана... :mrgreen: Голямо плямпало е тая.
Петя:Ще гледате мача на Левски на 19 Юли
Касабов:Не Юли ,Август...
Петя:Извинявам се,Юли месец е мачът
Касабов:Август Петя,Август !

Направо ме разби като коментираше жребия. :)

Сега се сещам, като коментираха жребия на ЦСКА се опитваше да убеди Борис Касабов, че тази година ЦСКА са играли контрола със Славия Прага. На няколко пъти Касабов се опитваше по някакъв начин да и обясни, че греши и че е въобще е нямало такъв мач, ама удари на камък, тя Петето си знаеше нейното... :lol:
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

red man
Контакти:

Мнениеот red man » 14 авг 2009 17:33

Е ТОВА АКО СТАНЕЕ ЩЕ Е НАИ ГОЛИАМАТА ТЬПОТИА НА ГОДИНАТА

Потребителски аватар
gonzofenka
Контакти:

Мнениеот gonzofenka » 14 авг 2009 17:33

a boy named goo написа:

А случайно ТЕ да предаваха мача на Левски с Баку???!!! :? :? :? Припомнете ми де??!! :roll: :roll:
Изображение НАЙ-ЗЛАТНАТА ЧАСТ ОТ ЕДИН ГОЛДЪН РЕТРИВЪР Е НЕГОВОТО СЪРЦЕ :)

Потребителски аватар
Carpy
Контакти:

Мнениеот Carpy » 14 авг 2009 17:36

gonzofenka написа:
a boy named goo написа:

А случайно ТЕ да предаваха мача на Левски с Баку???!!! :? :? :? Припомнете ми де??!! :roll: :roll:

:roll: :roll: :roll:

То беше гостуване. Знаем, че трудно предават гостувания - пресен пример е гостуването на Морето на ПСВ. Това е домакинство и изобщо не е същото.

Потребителски аватар
gonzofenka
Контакти:

Мнениеот gonzofenka » 14 авг 2009 17:36

:shock: :shock: :shock: :shock: Няма да предават ДОМАКИНСТВОТО на ЦСКА ли???!!! :shock: Не съм разбрала... :? То в началото на темата си пише,ама кой да чете.... :lol: Тъпо е,че няма да го дават....
Последна промяна от gonzofenka на 14 авг 2009 17:39, променено общо 1 път.
Изображение НАЙ-ЗЛАТНАТА ЧАСТ ОТ ЕДИН ГОЛДЪН РЕТРИВЪР Е НЕГОВОТО СЪРЦЕ :)

Върни се в “ЦСКА”