Мнениеот a boy named goo » 20 авг 2009 18:19
Орлинов е нападател.
Иначе състава на ЦСКА не ме изненадва с нищо, може да се каже, че включването на трима дефанзивни полузащитника е очаквано, предвид това, че в средата на терена ще е доста трудно. Отбрът ще играе прибрано, като най-вероятно ще изполваме бързината на Йордан Тодоров, също така определено тази вечер Тодор Тимонов трябва да поаже на какво е способен.
В защита няма никакви изненади, Кирил Котев и Иван Иванов играят вече доста време играят заедно, Минев също може да се каже, че е достъчно сработен със защитата, единственото ми притеснение е включването на Павел Виданов от ляво. Последният мач, когато игра на този пост срещу Локомотив Пловдив се представи доста зле, определено си личи отдалече, че не се чувства стабилен там. Дано тази вечер обаче успее да издържи. В средата на терена от Тодор Янчев, Коста Янев и Морозс ще се очаква да отнемат доста топки. Довечера Орлин Орлинов започва титуляр, не съм особено оптимистично настроен към този ход на Любо Пенев, въпреки, че Орлинов се включи доста добре в първия мач срещу Дери Сити.
Дано тази вечер футболистите ни зарадват с един добът резултат, в крайна сметка защо не и победа.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди