До Томислав Русев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Re: До Томислав Русев
Спрете се 

Четат, не че не четат, ама само до там. Дреме им през онази работа за форума и хората, които влизат тук, заради тях. За 2 години не са доказали обратното. В стария форум, поне драскаха, от време на време.
Това беше добро - да сравняваш некадърник като Йешич със Стоилов. Честно - не знам кой се справя по-добре като неудачник и безхаберник.
- unist_gp
- Контакти:
Мъри е номер 1
Вие нищо не разбирате 

a boy named goo написа:mike28 написа:Интересно, това е поне 1 000 000-та тема до г-н Русев, а още не съм видял и в една да отговори.Просто не си правете труда да им пишете, съветвате, питате, искате нещо от господата Русев и Александров. Нито ще започнат да обръщат повече внимание на другите отбори, нито ще променят нещо в поведението си, нито ще барнат сайта, нищо.
Хм, интересно изказване, най-вече защото специално Томислав Русев и Ники Александров неведнъж в "Спортно шоу Гонг" са споменавали, че четат форума, което означава, че все пак биха могли да си вземат нямакакви бележки от казваното тук.
Както и да е, предполагам, че все пак си по-навътре от мен, тъй като беше модератор на форума.
Четат.Колкото Абрамович чете форума в сайта на Челси.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Какво е виновен Мъри,че тия от Литекс немогат да ритат???И при Йешич,Ферарио и Люпко бяха същите куци коне.Така ,че не е виновен Мъри
- sin_sram_i_rezil
Мисля, че Ганчев не търпи никой дълго в клуба си при такива резултати, няма да изтърпи подобен още един сезон и Мъри, доста време не е спечелил и един важен мач в първенството (този не го броим, случва се навсякъде, а и не е такава трагедия резултатът, колкото напълно сивата игра, сякаш са ни националния отбор
), жалко е, че имат може би най-добрата селекция и условия и така и не се научиха да играят "ПРАВИЛЕН ФУТБОЛ" втора година, националите - също де... не че мразя Стоилов, но не може насила да го правят легенда с два сезона в "Левски", където късметът много му помогна, без и да отричам и няколко много добри мача. Всъщност може би трябва да освободи малко от постовете си и по-добре клубния, така и така националният пропадна и на тези квалификации... иначе им желая успех в УЕФА с "трактористите".

професионален статистик на международните резили на Уефски, за да помнят децата ни историята... в последните години - ужасно претрупан от работа 

-
- Контакти:
Мъри не само че е посредствен треньор, но и пълен некадърник. Не знам кой го алансира все още. Жалкото е, че и националния отбор ще затрие.
ВДинев
- comandosa1
- Контакти:
Феновете на Литекс разбирам да са недоволни, ама фенове на ЦСКА да го плюят и убиждат и да го наричат с различни епитети, при положение че няма нищо общо с отбора им, показва само едно: Мъри е докарал доста безсънни нощи на някой хора със "съмнителните" си треньорски качества и сега явно е настъпил Видовден за тях. Браво лайте с пълна сила, сега Ви е времето.
мъри тъпче на едно място не виждам никакво развитие в него а за речника му може да се каже че направо си е тъп