КОЕФИЦИЕНТИТЕ НА ОТБОРИТЕ НИ В ЕВРОПА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: КОЕФИЦИЕНТИТЕ НА ОТБОРИТЕ НИ В ЕВРОПА

Мнениеот UltraBlue » 16 авг 2009 10:40

W84me написа:Какво толкова е казал човека?

Ако питаш мен :
Как мислите се защитават 8те точки на Левски.
Ако те влезат в групите - ще получат 2т и стига - щото ще касират 6 сагуби - и на ЦСКА и Литекс ще се наложи да запишат 6 победи в ЛЕ (ако влязат)

:?
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 16 авг 2009 11:16

И аз съм левскар,ама ти какво очакваш от групите?Най-резонно е да запишем пак 6 загуби,не че ми се иска,но реалностите са такива.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 16 авг 2009 11:18

Националният коефициент е нож с две остриета. За нивото в което се намират "водещите" отбори у нас идеалното място на България в ранглистата на УЕФА е между 16 - 19.
Изображение

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 16 авг 2009 11:29

W84me написа:И аз съм левскар,ама ти какво очакваш от групите?Най-резонно е да запишем пак 6 загуби,не че ми се иска,но реалностите са такива.

Едва ли отново ще се паднем в една група с трите най-добре представящи се отбора в Европа, както беше предното ни участия в ШЛ. Предполагам, че сега ще има поне един на нашето ниво , а и един от който може да откраднем точки ..... Все пак последните 4-5 години бихме отбори от надсредно европейско ниво, такива, които обикновено са във втора и трета урна при жребии ..... Аз съм оптимист, а и нашите играят силно със силни отбори и се лигавят и дънят срещу слабаци, абе българска ни работа :)
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 16 авг 2009 11:35

ivoivanov написа:
cvetan написа:Иначе казано , ако тази година не направим нищо - излитаме на 25-27място.
Ако те влезат в групите - ще получат 2т и стига - щото ще касират 6 сагуби - и на ЦСКА и Литекс ще се наложи да запишат 6 победи в ЛЕ (ако влязат)
При тая статистика :...
...трудно е да си българин в международна компания от запалянковци :(

Ако влезем в групите на ШЛ имаме 4 точки директно, а ако останем в ЛЕ 2 директно, но тогава ще вземем и вътре в групите още. Между другото достатъчно е в плейофите на ШЛ да се класират 2 отбора с коефициент под 24 и Левски в жребия за ШЛ ще е в 3 урна, което дава шансове за първи точки и там.

За целта да бъдем постаевени в трета урна в групите на ШЛ трябва да бъдат изпълнени три условия:
1. Левски да елиминира Дебрецен
2. Апоел Никозия да отстрани ФК Копенхаген
3. Тимишоара да елиминира Щутгарт
Ако всичко това се случи, Левски ще бъде в трета урна и ще има един отбор от ранга на Унирея или Рубин, или Волфсбург. Така, че пак няма да има слаби отбори.

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 16 авг 2009 12:13

Да помислим какво е направил Левски за коефициента ни в Европа преди да се подкрепим. ЦСКА ако не падне в първия мач - изравянява рекорда за мачове без загуба в Европа

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 16 авг 2009 12:15

ЕМИЛ написа:
cvetan написа:Иначе казано , ако тази година не направим нищо - излитаме на 25-27място.
При тая статистика :...
...трудно е да си българин в международна компания от запалянковци :(

Там е проблема ,че вас Динамо като ви скъса шортите ще разчитате на гадните говеда и Литекс да ви спасяват

Братле не говори за Динамо ,защото и на вас да ви се падне и на вас ще ви скъса шортите!Радвайте се ,че последните години късмета е с вас и не ви се падат кой знае колко силни отбори в Европа!Така, че няма нужда от такива изводи, кой на кой къса шортите!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Martines
Контакти:

Мнениеот Martines » 16 авг 2009 12:17

Важни са тези неща естествено.Но аз съм си от Левски и примерно цска ги пляскат с 3:0 аз ще се изкефя,ако пък цска бият примерно динамо 3:0 пак ще се изкефя.Никога няма да викам за цска имат си футболисти да си играят да си бият или падат и тва е,а аз дали ще ги подкрепям няма никакво значение.Моля Ви престанете и с това лицемерие в форума....."аз съм цскар ама успех на Левски;аз съм левскар ама успех на цска,трябва да се подкрепяме и ала бала"....абе Вие наред ли сте,какво си мислите,че тука във форума като се подкрепяме и вкъщи пред телевизорите това с нещо ще помогне ли на даден отбор :?: :!: Всеки тука подкрепя,ама единият от двата отбора като се издъни и тогава ще Ви лъсне лицемерието,което вече наистина ме дразни.Който може да бие да бие,който не може да пада и другите ще му се подиграват и тва е,затова сме фенове на различни отбори,а за коефициента на страната и клубния такъв:КОЙ КАК СЕ УРЕДИ!!! ;)
Последна промяна от Martines на 16 авг 2009 12:33, променено общо 1 път.
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54 :P
http://vbox7.com/play:44b6627e

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 16 авг 2009 12:26

Martines написа:Важни са тези неща естествено.Но аз съм си от Левски и примерно цска ги пляскат с 3:0 аз ще се изкефя,ако пък цска бият примерно динамо 3:0 пак ще се изкефя.Никога няма да викам за цска имат си футболисти да си играят да си бият или падат и тва е,а аз дали ще ги подкрепям няма никакво значение.Моля Ви престанете и с това лицемерие в форума....."аз съм цскар ама успех на Левски;аз съм левскар ама успех на цска,трябва да се подкрепяме и ала бала"....абев Вие наред ли сте,какво си мислите,че тука във форума като се подкрепяме и вкъщи пред телевизорите това с нещо ще помогне ли на даден отбор :?: :!: Всеки тука подкрепя,ама единият от двата отбора като се издъни и тогава ще Ви лъсне лицемерието,което вече наистина ме дразни.Който може да бие да бие,който не може да пада и другите ще му се подиграват и тва е,затова сме фенове на различни отбори,а за коефициента на страната и клубния такъв:КОЙ КАК СЕ УРЕДИ!!! ;)

така е!много правилно казано.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 16 авг 2009 12:46

W84me написа:И аз съм левскар,ама ти какво очакваш от групите?Най-резонно е да запишем пак 6 загуби,не че ми се иска,но реалностите са такива.

МА ние ако земем точки в групите , дори равен да извъртим - колко точки получаваме за коефициента ? Тоест една цяла или някакви стотни ?
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Футбол - България”