Ядец в нападение. Най-читавият е пенсионера Иса, останалите и за чеп за зеле не стават.
Много добър мач на Томбак.
26 кръг Ефбет лига /Черно море - Славия/ 29.03.25 събота 14.45ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 26 кръг Ефбет лига /Черно море - Славия/ 29.03.25 събота 14.45ч.
Некъв репей в черно попречи на Д.Димов да отбележи гола на кръга ...
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки
Изключително грозен мач в нападение сътворихме (поредния такъв). Аз не знам кой от всички в атака е най-зле. Такова дърво като Брено е рядко срещано, напълно безполезен, 2 години го чакаме да се развихри, все си казвам, че има нещо което не сме видяли в него, а той си продължава по същия начин да играе супер безхарактерно и куцо. Бяхме с човек повече и не си личеше за пореден път. Ние абсолютно нищо креативно не можем да създадем, не можем да се надбягаме 1 в 1, нямаме свестен удар, 3 паса не могат да си дадат отпред, всичко се връща назад и това е. Контраатаки изобщо нямаме. Нямаме изпълнител на статични положение. Защитниците ни имат повече голове от нападателите. Щом днес в атака най-добър беше Исмаил Иса, който е приключил с футбола, повече няма какво да се говори за представянето на всички, абсолютно никакво желание за игра нямаха, не се движеха, Живко и Дробаров си подаваха помежду си 200 паса и това беше цял мач....... Много хора ще трябва да си тръгнат лятото, тук не е туристическа агенция и трябва да го разберат.
„Всичко, което е далече от морето, е провинция.“
С максимални заплати от 5К сме си точно туристическа агенция. В комбинация с липсата на единствените ни двама класни футболисти, равенството е закономерно. Ще доживея ли Златев да преодолее противник един на един. За пореден път му се дава шанс, от който не може да се възползва. Ужасен мач на Берк също. Цецо догодина треньор в школата. Трагедия е и в двете фази, голът негов. ВП и ДД нула креативност. Без Мазир сме най-трудния за гледане отбор. А той и Виктор напускат лятото и ако Илиан остане само в Нац отбор, догодина сме в долната осмица.
Брено и Уеслен имат договори до юни 2026, така че мъките ни ще продължат още. Осей по добре да се свърже с Васко Евтимов, футболът не е неговия спорт.
Просто мач, в който не можеш да откриеш никакви позитиви. Може би само Пацо, Живко и Влатко бяха на ниво, но това по никакъв начин не е достатъчно.
Футболът ни тази пролет крещи за промяна. Трябват ни бекове след очакваното напускане на Виктор поне един опорен за партньор на Берк, две крила и разбира се ц. н.
И накрая да поздравя момчетата от Славия. Без двама от най-качествените си футболисти, с 10 млади момчета си ни надиграваха в големи периоди от мача. Ако не беше пресиления им червен картон, щяха да си ни думнат без проблем.
Брено и Уеслен имат договори до юни 2026, така че мъките ни ще продължат още. Осей по добре да се свърже с Васко Евтимов, футболът не е неговия спорт.
Просто мач, в който не можеш да откриеш никакви позитиви. Може би само Пацо, Живко и Влатко бяха на ниво, но това по никакъв начин не е достатъчно.
Футболът ни тази пролет крещи за промяна. Трябват ни бекове след очакваното напускане на Виктор поне един опорен за партньор на Берк, две крила и разбира се ц. н.
И накрая да поздравя момчетата от Славия. Без двама от най-качествените си футболисти, с 10 млади момчета си ни надиграваха в големи периоди от мача. Ако не беше пресиления им червен картон, щяха да си ни думнат без проблем.
Бяхме под всякаква критика. Нула в средата, нула напред. Заслужавахме да загубим и само един случаен гол ни спаси. Щом стигаме до там че Асен Дончев да ни се превръща във водещ голмайстор (при все че и не играе редовно) смятайте какво е нивото ни в атака. Без Мазир трагедията става пълна. Всъщност претенции няма как да имаме само към Пламен Илиев, Живко и Влатко. Похвала и за Иса, защото въпреки годините си вкара острота напред. Цяло чудо е че в не знам кой поред мач все пак отбелязваме гол. Трудно е да се прецени Брено или новия Осей е от по- качествено дърво. Нещата изглеждат като изтезание когато се налага да изграждаме атака.
Липсата на трима основни играчи допринесе за слабото представяне на отбора. Ясно е че Сула е мозъка на този отбор, а Виктор и Дани Мартин са много активни по крилата!
Аз друго се чудя. Защо не опитаме един път, да играем в система в която всеки да е на позицията на която е най силен. Стига с тези обърнати крила, всички треньори ни научиха номерата! Златев задължително трябва да си играе в дясно, Бари или Уеслен в ляво. При отсъствието на Сула единствените подобен тип заместници са Тонев и Милушев а не Васко. Васко си е единствено за разбивач и пускането му в по предни позиции е оправдано само когато играем с по силни от нас отбори и се защитаваме. Берк е незаменим в центъра и въпреки грешката която допусна не биваше да го заменяме на полувремето. Според мен Илиан трябва да върти Васко и Димов по едно полувреме ама надали ще се случи. Всички знаят че Васката е слабост на Илиан и той от него почва да реди състава. Защитата и вратаря отново си бяха стабилни а в предни позиции едиствено Иса заслужава да е на терена.
Цяло чудо е че още сме на трета позиция, ама с тази игра не вярвам да остискаме. Ако пък се класираме за евро турнирите не ми се мисли какъв резил ще сме.
Аз друго се чудя. Защо не опитаме един път, да играем в система в която всеки да е на позицията на която е най силен. Стига с тези обърнати крила, всички треньори ни научиха номерата! Златев задължително трябва да си играе в дясно, Бари или Уеслен в ляво. При отсъствието на Сула единствените подобен тип заместници са Тонев и Милушев а не Васко. Васко си е единствено за разбивач и пускането му в по предни позиции е оправдано само когато играем с по силни от нас отбори и се защитаваме. Берк е незаменим в центъра и въпреки грешката която допусна не биваше да го заменяме на полувремето. Според мен Илиан трябва да върти Васко и Димов по едно полувреме ама надали ще се случи. Всички знаят че Васката е слабост на Илиан и той от него почва да реди състава. Защитата и вратаря отново си бяха стабилни а в предни позиции едиствено Иса заслужава да е на терена.
Цяло чудо е че още сме на трета позиция, ама с тази игра не вярвам да остискаме. Ако пък се класираме за евро турнирите не ми се мисли какъв резил ще сме.
Е поне красиви голове вкарваме. :geek: