zdravkos написа:Дааа, а аз все повече се убеждавам, че Дарвин ще уцели джакпота по-лесно, отколкото вратата на противника :lol:
Приятна събота и неделя
Аз честно казано съм огромен фен на Джейдън Данс, не знам дали и кога ще започне да получава повече шансове, но за 30-40 минути на терена направи повече от Дарвин за целия мач. Да, паса за Жота беше добър, но това е сякаш прекалено, прекалено малко за 90 минути срещу 4-то дивизионен отбор за нападател, който струва 80 млн. паунда... Данс още от миналия сезон ми хареса, а и реално погледнато, след 4 дни прави 19, не е като да е прекалено млад, за да бъде редовно в първия състав. Хари Кейн беше на неговите години, когато изгря в Тотнъм, да не говорим пък играчи като Фаулър, Оуен и Рууни какви неща правеха вече на неговите години. Английските нападатели често излизат на голямата сцена в доста ранна възраст. Данс има 4-5 мача за първия отбор, повечето от тях не пълни, и вече е с 3 гола, но това дори не е най-важното. Движението му по терена, позиционирането му и усета му са още по-впечатляващи. Всички предпоставки да стане голям играч са на лице.