Купа на България: Пирин (Благоевград) - Левски (София), Сряда от 17:00 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Купа на България: Пирин (Благоевград) - Левски (София), Сряда от 17:00 ч.
Тоя ,че ..дераст.е ясно ,ама ако с Пирин не могат да се справят при тези условия няма за какво да си приказваме повече
САМО ЛЕВСКИ!
- Странджата
- Контакти:
Ако съдията ги подпре, публиката им ще ги надъха да играят на живот и смърт. Тогава в Горна Джумая става страшно. Виждал съм го на живо. Дано не се случи...
Последна промяна от Странджата на 30 окт 2024 13:10, променено общо 1 път.
Труден мач, тези там се Фърлят от първата минута с вик убивай и нож в устата. Отделно публиката е от миндили, които ще ги навият до зуко. В онзи край само виното и момите стават като цяло...
Дано мушнем ранен гол, но ми прилича на продължения и там ги лъзваме с едно голче.
Дано мушнем ранен гол, но ми прилича на продължения и там ги лъзваме с едно голче.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
- Странджата
- Контакти:
Искаш да кажеш "като тяло", нали?момите стават като цяло
Странджата написа:Искаш да кажеш "като тяло", нали?момите стават като цяло
[offtopic]Какво ли не прави една изпусната запетайка...като знам как бившият ми инженер искаше да се пенсионира 10г. по-рано защото е женен за македонка ... се получи добре. Хубав е онзи край, малкото хората са по-така, но си ми е на сърце. Виното е един път (не точно Джумаята), а момите са си убави, само характерът им е малце чепат.[/offtopic]
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
- Странджата
- Контакти:
Re: olimpi
Прав си. Колато замръкнах за пръв път в Струмско (квартал на Благоевград - всъщност село на километър от него), видях как жена бие мъж на улицата (бях на около 40 години - не е като да не съм видял това-онова). После една македонка запали мъжа си с жената, с която й изневеряваше, в "Москвич"а - място на прелюбодеянието. Да не говорим как след време бях свидетел в един ресторант в Сандански на свада между съпрузи, която завърши - докато някой се намеси, за мъжа под масата ....
П.С. Трудно е да наречеш човек, който за рубли се е борил за Македония и в определен смисъл срещу България, продължител на делото на борците за свобода , че чак пък и на Левски ...
П.С. Трудно е да наречеш човек, който за рубли се е борил за Македония и в определен смисъл срещу България, продължител на делото на борците за свобода , че чак пък и на Левски ...
- LoveAndPeace
- Контакти:
Състава е "олеле майко".......малко ми е хебърско преди мача.
Дано не се осерем за втори път така аматьорската.
Дано не се осерем за втори път така аматьорската.
Как може да се разрешава на Макун да бие от подобна дистанция?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Много слабо.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Костов редовно си прави мачовете на живота срещу нас.