Ла Лига: Селта - Реал Мадрид - 1:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Re: Ла Лига: Селта - Реал Мадрид, Събота от 22:00 ч.

Мнениеот sapio0o » 19 окт 2024 23:25

Още една засада свири, ако искаш. Кретен.

Ето го Модрич. Ще ми пуска Камавинга и Чуамени дето два паса не могат да свържат. Реал с физическа халфова линия никога не е можел да играе, кога ще го разбере?
Последна промяна от sapio0o на 19 окт 2024 23:26, променено общо 2 пъти.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 19 окт 2024 23:25

Магия от Модрич.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Ла Лига: Селта - Реал Мадрид - 1:2 FT

Мнениеот paceto » 19 окт 2024 23:59

Хубава и много важна победа преди Ел Класико.

zdraveitezdraveite
Контакти:

Мнениеот zdraveitezdraveite » 20 окт 2024 00:10

Mbappe MVP- това е пълен смях. Куртоа и Карвахал са двамата най-постоянни, които почти нямат слаб мач. И аз съм изненадан, че Модрич не играе много повече този сезон. Досега мачовете на Реал бяха пълна трагедия и едвам се гледаха. Този мач беше интересен, но пак се отървахме. Един колега беше писал, че се е напил и заспал преди мача с Лил, а аз заспах по време на мача. Тоя Менди не може да центрира, ама му бяха забранали и пас напред да дава.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 20 окт 2024 11:56

sapio0o написа:Той няма какво много да направи освен да си тръгне навреме. Отборът има нужда от свежи идеи, просто тотално ни хванаха спатиите. Ние създаваме супер малко положения, аз толкова безидеен отбор не съм виждал за 20 години подкрепа. Всеки мач нямаме никаква представа как да вкараме гол.

Мда, затова делим първо място без загуба все още и сме на второ място по вкарани голове.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 20 окт 2024 13:14

bubka написа:
sapio0o написа:Той няма какво много да направи освен да си тръгне навреме. Отборът има нужда от свежи идеи, просто тотално ни хванаха спатиите. Ние създаваме супер малко положения, аз толкова безидеен отбор не съм виждал за 20 години подкрепа. Всеки мач нямаме никаква представа как да вкараме гол.

Мда, затова делим първо място без загуба все още и сме на второ място по вкарани голове.

То остава и да е друго с наличните футболисти. Осъзнаваш ли какъв състав имаме? Представи си Гуардиола с този отбор. Анчелоти сумарно за всичкото време в клуба е легенда, но в момента не вади най-доброто от състава. Може би на пролет ще сме изроди, но ако дотогава изоставаме с 9 точки от каталунците, на кого ще му пука? За мен не играем добре, няма винаги да можем да печелим с 1 на мъка, а и вчера Селта в края имаше положения за 4:2. Ако само аз виждам проблемите, моля да ме извините, но вярвам, че не е така.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 20 окт 2024 14:44

sapio0o написа:
bubka написа:

То остава и да е друго с наличните футболисти. Осъзнаваш ли какъв състав имаме? Представи си Гуардиола с този отбор. Анчелоти сумарно за всичкото време в клуба е легенда, но в момента не вади най-доброто от състава. Може би на пролет ще сме изроди, но ако дотогава изоставаме с 9 точки от каталунците, на кого ще му пука? За мен не играем добре, няма винаги да можем да печелим с 1 на мъка, а и вчера Селта в края имаше положения за 4:2. Ако само аз виждам проблемите, моля да ме извините, но вярвам, че не е така.

Ми айде обясни какъв точно състав имаме без халфовата линия Модрич-Кроос в нейния пиков вариант и без нито един типичен ЦН тип Бензема. Тука реално бих включил и без истински класен деф халф тип Каземиро. Айде обясни какъв точно ни е състава, че ние явно не вдяваме. Имаме 7 победи и 3 равенства без загуба от началото и 21 на 7 голова разлика (за сравнение Атлетико Мадрид например е 13 на 5 голова разлика). Според теб колко точки и колко гола трябва да сме вкарали от началото, за да сте спокойни ревльовците.
Кво щеше да направи Гуардиола със същите, дето като му се контузи един по-ключов футболист и почва да ниже издънки? Що не си ходиш при другия псевдо фен ЦСКА-то69, дето нонстоп лапа на Гуардиола и Барселона по темите.
Откакто дойде през 2021 Анчелоти спечели две ШЛ и две титли плюс още няколко суперкупи, ама на нашия ревльо не му харесвало как играем първите десет кръга, в които сме без загуба в период на трансформация на отбора, особено в халфовата линия.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 20 окт 2024 16:11

bubka написа:Ми айде обясни какъв точно състав имаме без халфовата линия Модрич-Кроос в нейния пиков вариант и без нито един типичен ЦН тип Бензема. Тука реално бих включил и без истински класен деф халф тип Каземиро. Айде обясни какъв точно ни е състава, че ние явно не вдяваме. Имаме 7 победи и 3 равенства без загуба от началото и 21 на 7 голова разлика (за сравнение Атлетико Мадрид например е 13 на 5 голова разлика). Според теб колко точки и колко гола трябва да сме вкарали от началото, за да сте спокойни ревльовците.
Кво щеше да направи Гуардиола със същите, дето като му се контузи един по-ключов футболист и почва да ниже издънки? Що не си ходиш при другия псевдо фен ЦСКА-то69, дето нонстоп лапа на Гуардиола и Барселона по темите.
Откакто дойде през 2021 Анчелоти спечели две ШЛ и две титли плюс още няколко суперкупи, ама на нашия ревльо не му харесвало как играем първите десет кръга, в които сме без загуба в период на трансформация на отбора, особено в халфовата линия.

Имаме тримата най-добри футболисти в света, имаме най-добрият вратар в света и един от може би най-добрите защитници в лицето на Рюдигер. Ако на теб ти харесва Щутгарт, който е отбор в средата на таблицата в немското да дойде на Бернабеу и да те навре в собствената половина, то на мен стандартите някак си са ми по-високи и смятам на много други фенове също.

Ако обичаш не ми говори за 2021, аз живея в настоящето. На Анчелоти никой не му оспорва приноса, но в момента отборът не се възползва от потенциала си докато конкурентите преподават футбол със значително по-слаб състав.

Относно Гуардиола, аз не съм му фен, но съм реалист да видя какво правят отборите му. Всеки негов отбор доминира, а Анчелоти с Белингам, Родриго, Винисиус и Мбапе ще играе с 11 футболисти в наказателното поле и ще се надява да стигне до дузпи. Не всичко опира до резултаит, колкото и да ги харесваме в крайна сметка.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 20 окт 2024 16:44

Абе жалкар, ти само на нокътя на малкия пръст не може да му стъпиш на Анчелоти, тръгнал си да обясняваш как да практикува футбол. От началото на сезона само ревеш и се жалваш по темите. Като ти е толкова неприятно си напълно свободен да не гледаш и следиш отбора.
И в какво настояще живееш, само преди няколко месеца спечелихме титла и ШЛ. В кое точно настояще живееш. Кога и къде си виждал отбор нонстоп да мачка, да практикува ефектен футбол и да бие с по 5:0 без да има колебливи периоди. Колкото до немския средняк, припомни ми с какъв резултат завърши мача, а пък аз ще ти припомня за един друг немски средняк, който преди два три сезона не само навря новото ти любимо каталунско отборче в наказателното на Кампа, ами и го отстрани в мач от един не особено реномиран турнир.
Някои наши "фенове" са толкова разглезени, че ако трябваше да подкрепят някой по-средняшки отбор, щяха вече да са си теглили куршума.

Върни се в “Реал Мадрид”