ВЛ: Ливърпул - Борнемут 21.09.2024 г. 17:00 FT: 3:0

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

plmar
Контакти:

Re: ВЛ: Ливърпул - Борнемут 21.09.2024 г. 17:00

Мнениеот plmar » 21 сеп 2024 18:55

Приятен,спокоен мач. Малко вече спряхме в защита, но бих писал 6 на Конете. Тоя момък израства с всеки мач и не е чуплив като Матип.
Изображение

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 21 сеп 2024 18:59

Добър мач.Предпочитам скучните втори полувремена.Нунез така поне още 20 мача и ще ми затвори устата.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 21 сеп 2024 21:03

slash1912 написа:Добър мач.Предпочитам скучните втори полувремена.Нунез така поне още 20 мача и ще ми затвори устата.

Айде дано, че оня нескопосник Джаксън ше вземе да стане вкарвач преди нашия нескопосник, смятай..
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Toni_BG
Контакти:

Re: ВЛ: Ливърпул - Борнемут 21.09.2024 г. 17:00 FT: 3:0

Мнениеот Toni_BG » 22 сеп 2024 11:31

Получи се приятен за окото мач с малки изключения! Радостното е, че Нунес вкара, а и се раздаде в мача на макс. Салата пак се "отличи" с доста от неговите пропуски, добре все пак, че е с класи над много други нападатели и се понаучи и да подава... Явно под влиянието на Слот, Салах(както и целия отбор де) осъзна, че не трябва да се "лакомее" чак толкова пред гола! Забелязва се и с просто око, че за Слот е важно да се вкарват голове , а не да се стреля безцелно на всяка цена... както бе преди него! Рационално изигран мач и се кефя как с малко усилия отбора започва да постига много. Ефективността ни се е качила сигурно на 1000% !?
Надявам се Киеза да се впише добре в отбора защото и той е доста ефективен нападател. Видя се , че не се "жали" за 30-ината минутки на терена, но има какво да се иска още от него! Силно се надявам Слот да не се впечатлява от критици като нас, и до година и половина да "вдигне' отбора, убеден съм, че за него и за "нееговия" Ливърпул ще се говори много. Най-важния плюс в тзои треньор за мен е , че набляга най-вече както на техническите умения, така и на ефективността в играта на отбора.

п.с. Благодарности на Понко за темата. Много добре я оформя и е приятно за сега, да се влиза тук заради него! Браво!

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Re: ВЛ: Ливърпул - Борнемут 21.09.2024 г. 17:00 FT: 3:0

Мнениеот Liverpool_EC » 24 сеп 2024 17:23

Toni_BG написа:Получи се приятен за окото мач с малки изключения! Радостното е, че Нунес вкара, а и се раздаде в мача на макс. Салата пак се "отличи" с доста от неговите пропуски, добре все пак, че е с класи над много други нападатели и се понаучи и да подава... Явно под влиянието на Слот, Салах(както и целия отбор де) осъзна, че не трябва да се "лакомее" чак толкова пред гола! Забелязва се и с просто око, че за Слот е важно да се вкарват голове , а не да се стреля безцелно на всяка цена... както бе преди него! Рационално изигран мач и се кефя как с малко усилия отбора започва да постига много. Ефективността ни се е качила сигурно на 1000% !?
Надявам се Киеза да се впише добре в отбора защото и той е доста ефективен нападател. Видя се , че не се "жали" за 30-ината минутки на терена, но има какво да се иска още от него! Силно се надявам Слот да не се впечатлява от критици като нас, и до година и половина да "вдигне' отбора, убеден съм, че за него и за "нееговия" Ливърпул ще се говори много. Най-важния плюс в тзои треньор за мен е , че набляга най-вече както на техническите умения, така и на ефективността в играта на отбора.

п.с. Благодарности на Понко за темата. Много добре я оформя и е приятно за сега, да се влиза тук заради него! Браво!

Май последните години си гледал повече Фейенорд, отколкото Ливърпул и затова се изказваш толкова нелепо на моменти. А да кажеш "да се стреля безцелно на всяка цена" е толково лаишко...може би срещу Нотингам някой "безцелен удар" щеше да ни донесе равен, вместо да обикаляме наказателното без да бием дори...сещаш ли се?

Върни се в “Ливърпул”