ЛН /Беларус - България - 0:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: ЛН /Беларус - България/ 05.09.24 четвъртък 21.45

Мнениеот ogrizko » 06 сеп 2024 15:13

icko65 написа:Днес биеме..Огризко кво ще спасяваш..Спасявай България..В парка ще спасиш милионите на мошениците-олигарси и колеленцата около тях..Заеби..Обясни ми как се прави такъв парк...Пари..Разрешителни..Бягай оттука..

Точно пуснах това за парка, за да посъбудя малко хората. Виж темата СПАМ във форума на Черно море - там пуснах няколко неща, за които само Величие (на Ивелин Михайлов създателя на Парка) говори към момента!!! Точно тия неща ме притесняват и искам хората да се събудят, защото май ще трябва на протести да излизаме скоро ако не искаме да фалира държавата!!!

Относно мача вчера - много добре играхме! Обаче вратарят на ония направи мача на живота си! Кофти и с червения картон, след освежаването в края можеше да си го вземем мача. Но съм супер доволен от старанието, от положенията, от това че най-после бяхме градящи играта и владеещи топката :) Добре изглежда национала сравнително със сравнение преди. Но Кръстев ще липсва срещу ирланците....
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 06 сеп 2024 18:05

ogrizko написа:
icko65 написа:Днес биеме..Огризко кво ще спасяваш..Спасявай България..В парка ще спасиш милионите на мошениците-олигарси и колеленцата около тях..Заеби..Обясни ми как се прави такъв парк...Пари..Разрешителни..Бягай оттука..

Точно пуснах това за парка, за да посъбудя малко хората. Виж темата СПАМ във форума на Черно море - там пуснах няколко неща, за които само Величие (на Ивелин Михайлов създателя на Парка) говори към момента!!! Точно тия неща ме притесняват и искам хората да се събудят, защото май ще трябва на протести да излизаме скоро ако не искаме да фалира държавата!!!

Относно мача вчера - много добре играхме! Обаче вратарят на ония направи мача на живота си! Кофти и с червения картон, след освежаването в края можеше да си го вземем мача. Но съм супер доволен от старанието, от положенията, от това че най-после бяхме градящи играта и владеещи топката :) Добре изглежда национала сравнително със сравнение преди. Но Кръстев ще липсва срещу ирланците....

[offtopic]Пак ли ще фалира тая Kleta mayka Balgaria ?? Славито чалгаря не бутна ли едно правителство с тая опорка ?
Чисто и просто един увеселителен парк и нищо друго. Сравненията с Шипка и Лувъра мисля няма нужда дори да ги захващаме.
Единствената логика да подкрепяш тази частна инициатива е ако си инвестирал и имаш някакви имагинерни надежди за бъдеща възвръщаемост. Дано си спазвал златното правило при инвестирането и не си вкарал повече от колкото можеш да загубиш без да си застрашаваш бъдещето.[/offtopic]
На тоя отбор му липсват солта и пипера :) имам предвид Божи и Адриян Краеви :lol: :lol:

TheSailor

Мнениеот TheSailor » 06 сеп 2024 19:10

Вълчан написа:Вярвам в Пловдивската публика която ще нахъса нашите и първата победа ще е факт.

Какво има да се нахъсва? Бързо ли всички забравиха протестите от преди месеци, а след това получихме подмяна на едната марионетка Боби с другата Гонзо. Футболът ни е само надолу, освирквания на мача и К** за БФС.
„Всичко, което е далече от морето, е провинция.“

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 06 сеп 2024 19:14

LoveAndPeace написа:Пак ли ще фалира тая Kleta mayka Balgaria ?? Славито чалгаря не бутна ли едно правителство с тая опорка ?
Чисто и просто един увеселителен парк и нищо друго. Сравненията с Шипка и Лувъра мисля няма нужда дори да ги захващаме.
Единствената логика да подкрепяш тази частна инициатива е ако си инвестирал и имаш някакви имагинерни надежди за бъдеща възвръщаемост. Дано си спазвал златното правило при инвестирането и не си вкарал повече от колкото можеш да загубиш без да си застрашаваш бъдещето.

Нещо не се получава това с офтопика, сигурно понеже и емотиконите не работят :) Исторически парк е кауза за спасението на България във всякакви направления.

Не съм инвестирал и нямам нужда от възвращаемост. Просто реших да ги следя от няколко месеца какво правят хората от Исторически парк, след като отидох на една тяхна среща във Варна. Нещо не можаха да ме убедят тогава, че не са нещата само на приказки пък и бях малко предубеден към Ивелин и Тогедър и т.н. Ама понеже ми допадна какво и как говорят реших да ги следя все пак. После изляха една камара помия внушения, манипулации и какво ли не отгоре им. Всичките партии се обединиха срещу тях, целия държавен апарат и възможни бухалки също и маските паднаха кой истински се бори срещу статуквото ;)

Говори се, че Исторически парк е пирамида. Ама при пирамидите няма нищо и обикновено фараона бяга. Докато тук имаме доста недвижимо имущество, което няма как Ивелин да го натовари на гръб и да избяга, нали така? ;)

Говори се, че ИП е пране на пари. Да де, ама при прането на пари влагаш некачествени материали и ги осчеводяваш като доста по-скъпи. А в ИП всичко е дърво, камък и супер качествено направено.

Говори се, че е секта и какво ли не. Да ама Ивелин всеки път като го питат казва, че е Православен и съм гледал видеа отпреди над 2 години как доброволстват на Атон, как оправят Църкви и т.н.

Говори се, че сече монети с неговия образ. Да ама тия монети се оказаха всъщност визитки и на задната страна има мейл и телефон, т.е. контакти понеже е визитка това :)

Лъжа след лъжа след лъжа след лъжа хвърлени върху един човек, защото реши да поеме малко в друга посока и взе да пречи на статуквото в държавата и да им пречи на плановете за крадене и схемаджийство. Така че на мен каузата ми е да спасим България най-после, защото ми писна 35 години да ни крадат и да ни лъжат.

Провокацията ми с Ист. Парк е просто хората да видят и другата гледна точка преди прибързано да съдят, и нека всеки сам да си прецени след това.
ИзображениеИзображениеИзображение

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 06 сеп 2024 20:03

TheSailor написа:
Вълчан написа:Вярвам в Пловдивската публика която ще нахъса нашите и първата победа ще е факт.

Какво има да се нахъсва? Бързо ли всички забравиха протестите от преди месеци, а след това получихме подмяна на едната марионетка Боби с другата Гонзо. Футболът ни е само надолу, освирквания на мача и К** за БФС.

Какво да виновни момчетата. Ако искаш да протестираш ходи на централата и викай на воля.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 07 сеп 2024 09:49

Скопен отбор сме си все още който не може да си взема подобни мачове. Все пак има някакъв напредък с Ил. Илиев. Ако бяхме със сърбина можеше и да загубим след някое случайно центриране или корнер.

TheSailor

Мнениеот TheSailor » 07 сеп 2024 13:32

Вълчан написа:
TheSailor написа:

Какво да виновни момчетата. Ако искаш да протестираш ходи на централата и викай на воля.

Те момчетата ще си играят, скандиранията няма да са срещу тях. Докога ще се правим, че нищо не се случва, пускаш си мача по телевизията, всички на стадиона, подкрепят, щастливи от нивото на футбол което сме, значи нямаме проблеми изобщо. Вие осъзнавате ли, че след 5-6 години, може и да се мъчим с Гибралтар и Сан Марино вече?

Погледнете Б и В група. Половината отбори са II и III отбори на тези от А група. То вече по градовете няма футбол, че да запълнят групите с отбори. Половината отбори от А група нямат и фенове, за стадионите в България изобщо няма да коментирам. Футболистите ни са пълна трагедия, ходят по дискотеки, пушат, пият, изобщо не им дреме за мача. Тук-таме, някой кадърен и после дърпа каруцата на останалите.

Какво ще подкрепяме ?? Трябва тотална промяна, а не подмяна. Бързо забравихте протестите всички, отидете и се правете на щастливи на стадиона. Пародията е пълна.
„Всичко, което е далече от морето, е провинция.“

Вълчан

Re: ЛН /Беларус - България - 0:0 FT

Мнениеот Вълчан » 09 сеп 2024 18:11

Малко или много напрежението ги товари. Че футболът отива на кино си прав. Нека се даде поне 1 година на Гонзо и ще се види. Все пак и той е зависим, но дано успее да се измъкне.

Върни се в “Национален отбор”