efbet Лига: Левски (София) - Хебър (Пазарджик), Петък от 21:15 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Aronaks
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Хебър (Пазарджик), Петък от 21:15 ч.

Мнениеот Aronaks » 20 авг 2024 12:21

tmanolov написа:
Aronaks написа:
Странджата написа:Мисля, че този клип, който пусна ръководството, ще накара много хора да идат на стадиона, за да подкрепят отбора, ощетяван систематично. Дано не прелее чашата и дано всичко да бъде в рамките на приемливото, макар да съм наясно, че е трудно да се въздържиш, когато става дума за съдийска несправедливост. Все пак една неспирна подкрепа на отбора е много по-ефикасна, защото само тя може без усложнения да покаже силата ни! А когато се заявява, тя не може да бъде пренебрегвана. Страстите на стадиона трябва да бъдат нагорещени до бяло, но само в посока ние сме Левски и никой не може да ни спре!
Що се отнася до играта и резултата, по-малко от 5 гола няма да ме направят щастлив.

Според мен трябва да се протестира постоянно пред БФС. Не е нужно 20 000 да отидат, както беше казал Мажоритаря. Достатъчни са 2000, но постоянно, редовно или както може. БФС са страхливци, както и тия в Народното събрание. Дори 2000 души ще ги стреснат и ще им се наложи да почнат да се съобразяват с Левски. Да не говорим ако отидем повече хора. Мирен, но шумен и редовен протест. Това е решението. Не знам защо нито една фракция или фен клуб не им е дошло на ум досега да организират нещо подобно. На тези безчинства трябва да се сложи край.

много интересен въпрос - ми щото всички фракции са на хранилка към БХ, директно или индиректно. БХ е партия с Шиши, а БФС е подмандатно на последния. Отделно, къде ще се протестира - в Бояна ли?

Все ще се намери къде да се протестира. Бояна, ако трябва и пред зоналния съвет на Иван Асен, ако е още там. Не може да няма къде да се протестира и да се даде гласност. Протест до дупка. Но и ти си прав, че всички са зависими, направо човек да се отчае. Явно трябва неорганизираните и независими фенове да се организираме, защото не може да разчитаме на фракциите, които са на каишка при тия двама подчовеци ББ и ДП.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 20 авг 2024 14:11

5 на 0 и багажници. Мафията се е укрепила в последните дузина години и никакви протести не помагат....във всяка сфера. Примери да давам ли?!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 20 авг 2024 14:36

Гласуваме за банкянския и неговите проксита в парламента, но ще ли сме да протестираме срещу мафията във футбола създадена от същите хора. Да плача ли или да се смея?
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 20 авг 2024 15:04

realno написа:Гласуваме за банкянския и неговите проксита в парламента, но ще ли сме да протестираме срещу мафията във футбола създадена от същите хора. Да плача ли или да се смея?

Айде малко по-сериозно. Кой гласува за ББ и ДП? Видял ли си колко реално гласа имат ГЕРБ последните избори? 24% от всички гласове. Това са победителите. Да не говоря за другите партии. Проблемът е, че огромна част от българите не искат да отидат да гласуват и така се налага да ни управляват хора, които са подкрепяни от страшно малка част от обществото. Така, че ако обичаш недей да пишеш глупости, че хората масово гласували за еди кой си, а после били срещу него.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 21 авг 2024 09:36

Aronaks написа:
realno написа:Гласуваме за банкянския и неговите проксита в парламента, но ще ли сме да протестираме срещу мафията във футбола създадена от същите хора. Да плача ли или да се смея?

Айде малко по-сериозно. Кой гласува за ББ и ДП? Видял ли си колко реално гласа имат ГЕРБ последните избори? 24% от всички гласове. Това са победителите. Да не говоря за другите партии. Проблемът е, че огромна част от българите не искат да отидат да гласуват и така се налага да ни управляват хора, които са подкрепяни от страшно малка част от обществото. Така, че ако обичаш недей да пишеш глупости, че хората масово гласували за еди кой си, а после били срещу него.

Прокси на мафията не е само ДПС, а и чалгарите, и копейките със сърп и чук. Второ, не е важно, колко гласуват за банкянския крадец и манипулатор, а колко не гласуват въобще, защото негласуването пак е гласуване и обикновено от това печели ...... банкянския "строител" и неговите проксита. Това се видя ясно след последните избори. Казано по друг начин, когато не гласуваш, подкрепяш мафията и нейните проксита в парламента. Така, че първо трябва да се научим да ходим до урната за гласуване преди да протестираме пред БФС.
П.С. Темата е за мача, но футбола и резултати на любимия ни от е свързано и с политиката за съжаление.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 21 авг 2024 16:05

Всичко по различно от победа за Левски с най-малко три гола разлика ще е изненада и разочарование.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 21 авг 2024 23:38

Този път 0:0 с триста зора и подкрепа от съдията. Ще има сериозно подценяване и зериозна излагация. А после рев и оправдания всевъзможни. Началото на ръчната спирачка дръпна от КОЙ ако ме разбира някой.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 21 авг 2024 23:48

Да не иде човек на КУРорт! :shock: Тука се готви револУция!
Кога? Къде? Кой форумен или ФБ воевода ще вее байряка и ще ни поведе срешу лошите! Казувайте б'рже!
Заебавам хотели, женоро и дечор, паля колата и идвам обратно НА Софията, да се включвам в святата борба за правдата!
Нося си два официални екипа на Левски в сака - от тоя сезон, от ланския, а имам и тениска с Мъри (Нека приказката продължи), както и още две рубашки от най-първата кампания след Черепа, едно шалче, плажна хавлия, чорапи, химикалка, имам и ароматизатори в жабката на колата. Само казвайте какво ще се облича и ще се вика! Подготвен съм да реагирам като секундант. 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 22 авг 2024 11:41

Мирният протест няма да ни навреди, може само да ни консолидира. И да покаже доколко можем да го направляваме. Иначе не виждам защо могат да се организират походи само преди мача с тиретата. Преди всеки мач на Левски един масов мирен поход би показал силата на Левски, а не противоборството с тирето. Те не заслужават нашата демонстрация!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 22 авг 2024 21:54

По-малко хора ще има отколкото с Левски (Крумовград)
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”