tmanolov написа:Aronaks написа:Странджата написа:Мисля, че този клип, който пусна ръководството, ще накара много хора да идат на стадиона, за да подкрепят отбора, ощетяван систематично. Дано не прелее чашата и дано всичко да бъде в рамките на приемливото, макар да съм наясно, че е трудно да се въздържиш, когато става дума за съдийска несправедливост. Все пак една неспирна подкрепа на отбора е много по-ефикасна, защото само тя може без усложнения да покаже силата ни! А когато се заявява, тя не може да бъде пренебрегвана. Страстите на стадиона трябва да бъдат нагорещени до бяло, но само в посока ние сме Левски и никой не може да ни спре!
Що се отнася до играта и резултата, по-малко от 5 гола няма да ме направят щастлив.
Според мен трябва да се протестира постоянно пред БФС. Не е нужно 20 000 да отидат, както беше казал Мажоритаря. Достатъчни са 2000, но постоянно, редовно или както може. БФС са страхливци, както и тия в Народното събрание. Дори 2000 души ще ги стреснат и ще им се наложи да почнат да се съобразяват с Левски. Да не говорим ако отидем повече хора. Мирен, но шумен и редовен протест. Това е решението. Не знам защо нито една фракция или фен клуб не им е дошло на ум досега да организират нещо подобно. На тези безчинства трябва да се сложи край.
много интересен въпрос - ми щото всички фракции са на хранилка към БХ, директно или индиректно. БХ е партия с Шиши, а БФС е подмандатно на последния. Отделно, къде ще се протестира - в Бояна ли?
Все ще се намери къде да се протестира. Бояна, ако трябва и пред зоналния съвет на Иван Асен, ако е още там. Не може да няма къде да се протестира и да се даде гласност. Протест до дупка. Но и ти си прав, че всички са зависими, направо човек да се отчае. Явно трябва неорганизираните и независими фенове да се организираме, защото не може да разчитаме на фракциите, които са на каишка при тия двама подчовеци ББ и ДП.