Лудогорец - ЦСКА, неделя, 21.07.2024, 21:15 ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Лудогорец - ЦСКА, неделя, 21.07.2024, 21:15 ч.
Аз класа не виждам никъде. Истински класните играчи са лидери и изпъкват над останалите. В момента такива при нас няма. Такива бяха Тиаго Родригез, Пинто, Десподов и Али Соу !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Като ги гледам Разград как се мъчиха с грузинците, не виждам защо да не вземем поне равен от мача ни с тях.
Мдаа 2-0 първото.А второ да не си на мястото на топката.
danko_sot написа:Разбрах, че в контролите сме разчитали основно на 4-3-3.
Изхождайки от там аз ги виждам така нещата:
ЗАЩИТА
Според мен Санянг няма как да започне титуляр срещу Тектепей, а там ще бъде поставен Христиан , а Делова евентуално да влезе в центъра на защитата. Доколкото помня Делова може да играе десен бек, но не и ляв. Отдясно е 50/50 между Вион и Турицов, ще се реши според моментно състояния. Е то не е невъзможно и Вион да си почне вляво, ама тоя филм сме го играли ;)
ХАЛФОВА ЛИНИЯ
Ако сме в 4-3-3 ни трябват трима вътрешни халфа. Кареасо би трябвало да е пред защитата и да е свръзка при изнасянето на топката. Който ми е чел мненията знае, че според мен неговата слабост в тази роля на дефанзивен халф е, че му липсва маса и физическа сила, но в отделни мачове би могъл да се справи. Пред него и от двете му страни са разположени Линдсет и Скаршем. Единият отговоря за дясната половина, другият за лявата, но те са далеч от фланговете.
НАПАДЕНИЕ
Много лоши отзиви чух за играта в контролите на Фаетон. Дано това момче се отпуши, но може и проблемът да му е в главата. Все пак го слагам отляво като флангови нападател-крило. В тази роля и в тази схема, ако не покаже качествата си няма да го бъде при нас.
От другата, дясна, страна слагам Хайнц. Добър играч и нестандартен, но и той си има своите дефицити като липсата на скорост най-вече.
На върха на този триъгълник ще поставя Чорбаджийски, защото чух добри отзиви от играта му в контролите и че е играл в няколко мача като нападател.
Бате, хубаво ги анализираш ама седни изгледай поне една контрола от седемте. Чух че тоя бил слаб и чух че еди какво си ... Не ми се сърди не се прави така.
И не мога да разбера как слагате малката Чорба ЦН ? !
gihuelo написа:danko_sot написа:Разбрах, че в контролите сме разчитали основно на 4-3-3.
ЗАЩИТА
Според мен Санянг няма как да започне титуляр срещу Тектепей, а там ще бъде поставен Христиан , а Делова евентуално да влезе в центъра на защитата. Доколкото помня Делова може да играе десен бек, но не и ляв. Отдясно е 50/50 между Вион и Турицов, ще се реши според моментно състояния. Е то не е невъзможно и Вион да си почне вляво, ама тоя филм сме го играли ;)
ХАЛФОВА ЛИНИЯ
Ако сме в 4-3-3 ни трябват трима вътрешни халфа. Кареасо би трябвало да е пред защитата и да е свръзка при изнасянето на топката. Който ми е чел мненията знае, че според мен неговата слабост в тази роля на дефанзивен халф е, че му липсва маса и физическа сила, но в отделни мачове би могъл да се справи. Пред него и от двете му страни са разположени Линдсет и Скаршем. Единият отговоря за дясната половина, другият за лявата, но те са далеч от фланговете.
НАПАДЕНИЕ
Много лоши отзиви чух за играта в контролите на Фаетон. Дано това момче се отпуши, но може и проблемът да му е в главата. Все пак го слагам отляво като флангови нападател-крило. В тази роля и в тази схема, ако не покаже качествата си няма да го бъде при нас.
От другата, дясна, страна слагам Хайнц. Добър играч и нестандартен, но и той си има своите дефицити като липсата на скорост най-вече.
На върха на този триъгълник ще поставя Чорбаджийски, защото чух добри отзиви от играта му в контролите и че е играл в няколко мача като нападател.
Бате, хубаво ги анализираш ама седни изгледай поне една контрола от седемте. Чух че тоя бил слаб и чух че еди какво си ... Не ми се сърди не се прави така.
Не се сърдя. Твоя състав какъв е и кой ще е ЦН според теб?
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
danko_sot написа:gihuelo написа:danko_sot написа:Разбрах, че в контролите сме разчитали основно на 4-3-3.
ЗАЩИТА
ХАЛФОВА ЛИНИЯ
НАПАДЕНИЕ
Не се сърдя. Твоя състав какъв е и кой ще е ЦН според теб?
Не знам какво му е в главата на Стипич.
2-3 мача и ще разберем.
Ако аз съм треньор ще пусна титуляр Марк Емилио и после ще го сменя с Борносузов . Няма за къде да ги пазим вече юношките, сега е момента да станат титуляри.
Петко П и Чорбата са изненадата за мен в подготовката и в контролите които гледах.
За мен в Б отбора има още трима на които трябва да се даде шанс - Жабов, Бучков и Маринов.
Бучков е опорен халф и има 70 мача в Б група а е на 20 години. За мен той е триста пъти по-добър от Шакич.
Малката Жаба хич не е лош .
Росен Маринов е ЦЗ на 19г с 20 мача в националните отбори до сега. 30 мача в Б група.
Много младоци стават. Трябва да се пресеят и да останат най-добрите в първия отбор.
Вярно е, че като не съм ги гледал в контролите не мога да давам мнения, но от тези, които съм гледал, най-много ме е впечатлил Илиян Антонов. Да е жив и здрав, очакванията ми към него са големи за този сезон.
Вярно е, че като не съм ги гледал в контролите не мога да давам мнения, но от тези, които съм гледал, най-много ме е впечатлил Илиян Антонов. Да е жив и здрав, очакванията ми към него са големи за този сезон.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- mistreated
- Контакти:
danko_sot написа:Много младоци стават. Трябва да се пресеят и да останат най-добрите в първия отбор.
Антонов е много болен, не знам как не си разбрал досега... Аз гледах голяма част от контролите и не виждам причина да не можем да се противопоставим на Лудогорец. Мястото на Чорбаджийски не е ЦН. Твърде вероятно е да сме със Скаршем и Хайнц по двата фланга, Линдсет + Караеасо и малко пред тях Чорбаджийски. На върха - Фаетон. На 99% съм сигурен, че Санянг ще е титуляр. Делова е класа над Кордоба и може би ще започне като партньор на Петров.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Кот' такоа..
По интересно ще ми бъде да видя дали Стипич е успял да промени психиката и желанието за битка в отбора. Искам да видя живец па каквото стане.
По интересно ще ми бъде да видя дали Стипич е успял да промени психиката и желанието за битка в отбора. Искам да видя живец па каквото стане.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Бутам стадион у парко и строим хотел у центро, аре малко по-скромно с претенциите! :lol: