Испанската Ла Лига - 2024/25
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Испанската Ла Лига - 2024/25
Потресаващо ще бъде ако в следващите часове/дни привлечем Х. Алварес, К. Галахър и Хави Гера. Алварес определено не струва парите които се споменават и макар да е много добър футболист за мен все още няма статут на суперзвезда. До колкото разбирам му се обещава да е франчайз играча на отбора което може да засили Гризман към САЩ по-рано от очакваното. Определено ще има минимум 3-ма напускащи които ще вкарат част от парите за тези 3 трансфера. Може би Саму дори няма да дебютира за Атлети. Очаквам Рейнилдо да го пратят във ВЛ и да видим какво ще стане с Феликс. Излезе инфо че малкия Симеоне няма да бъде пращан под наем повече и остава в първия отбор. Спекулира се че Челси ще привлече Саму за сума подобна на тази която Атлети дава за Галахър.
- Udoji90
- Контакти:
Не просто се спекулира, а е на практика сигурно, че Омородион отива в Челси, стига да вземете Алварес, което ще се случи. Трите трансфера (в това число на Галахър) са зависими един от друг и вече на практика е ясно, че ще ги бъде. Иначе сумата за Алварес не е никак малка, но според мен е адски качествен футболист и си е топ трансфер това.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Има доста мнения че Атлети ще вземе само един измежду Галахър и Хави Гера но може би точно
тук идва обратния трансфер на Саму Омородион към Челси за да вземем и двамата. Според мен ако
не се бяха договорили с Валенсия нямаше да пуснат Саму в Челси. А може и изненадата Хулиан
Алварес да предизвиква трансфера на Саму в Челси и да вземем само един полузащитник.
Аз ако трябва да избирам м/у Галахър и Гера то ясно избирам младежа от Валенсия.
Лично аз предпочитам и двамата да вземем и да махнем Лемар/Де Поул ако може. Едно голямо
подмладяване на халфова линия:
Галахър, Х. Гера, Вермеерен, Бариос, Рикелме, Лино и покрай тях Коке, Йоренте, Витцел и Лемар/Де Поул.
Ако вземем Глахър и Гера то един от Лемар/ Де Поул ще напуска може би.
Общо взето се очаква да напуснат почти сигурно: Молодован, Х. Галан, Ж. Феликс, Саму Омородион.
За мен под голям въпрос са: Рейнилдо, Лемар/Де Поул.
Може би ще има крайни трансфери на някои от преотстъпваните играчи в последните години:
Хави Серано, Борха Гарсес и Мойехо. Същата практика като Серхио Камейо в Райо.
Като цяло Атлетико II миналата година се изкачи в Primera División RFEF и сега ще ги води Ф. Торес така
че доста от младите може и да пропуснат обичайните наеми в Сегунда но със сигурност ще има и такива.
Като цяло определено ме изненада активноста на клуба в последните 10-на дни и ако станат тези трансфери
дори ще приема грешния за мен такъв на Сорлот.
тук идва обратния трансфер на Саму Омородион към Челси за да вземем и двамата. Според мен ако
не се бяха договорили с Валенсия нямаше да пуснат Саму в Челси. А може и изненадата Хулиан
Алварес да предизвиква трансфера на Саму в Челси и да вземем само един полузащитник.
Аз ако трябва да избирам м/у Галахър и Гера то ясно избирам младежа от Валенсия.
Лично аз предпочитам и двамата да вземем и да махнем Лемар/Де Поул ако може. Едно голямо
подмладяване на халфова линия:
Галахър, Х. Гера, Вермеерен, Бариос, Рикелме, Лино и покрай тях Коке, Йоренте, Витцел и Лемар/Де Поул.
Ако вземем Глахър и Гера то един от Лемар/ Де Поул ще напуска може би.
Общо взето се очаква да напуснат почти сигурно: Молодован, Х. Галан, Ж. Феликс, Саму Омородион.
За мен под голям въпрос са: Рейнилдо, Лемар/Де Поул.
Може би ще има крайни трансфери на някои от преотстъпваните играчи в последните години:
Хави Серано, Борха Гарсес и Мойехо. Същата практика като Серхио Камейо в Райо.
Като цяло Атлетико II миналата година се изкачи в Primera División RFEF и сега ще ги води Ф. Торес така
че доста от младите може и да пропуснат обичайните наеми в Сегунда но със сигурност ще има и такива.
Като цяло определено ме изненада активноста на клуба в последните 10-на дни и ако станат тези трансфери
дори ще приема грешния за мен такъв на Сорлот.
- Udoji90
- Контакти:
Омородион си зависеше точно от Алварес - взимате един нападател, продавате друг. Ако нямаше договорка със Сити, то и Саму щеше да остане. Съответно вече остава за младока да се уточнят някакви последни детайли с Челси. С Гера договорката беше УЖ като алтернатива на Галахър, защото него сте го чакали доста време да се начуди дали е съгласен. :mrgreen: Но в крайна сметка май се очертава да станат и двата трансфера, а и ние имаме необходимост да продаваме (като всяко лято).
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Да знам че онзи азиатец иска всяко лято "курбан".
Ме ме притеснява дали Атлети имат такъв финансов ресурс, че и трансфер на Хави Гера да направят.
Иначе съм твърдо ЗА трансфер на този играч!
Ме ме притеснява дали Атлети имат такъв финансов ресурс, че и трансфер на Хави Гера да направят.
Иначе съм твърдо ЗА трансфер на този играч!
-
Аз пак казвам за Симеоне, че е изпята песен и зацикли. Трябваше да си тръгне преди 2 сезона, когато сериозно се говореше за това. 

Рашка капут, Буданов салют ! 

sapio0o написа: Реал без защита и с Мбапе, който от 2г няма силен мач може само да се надява на дядо Анчелоти пак да измисля нови постове на играчите, само и само да запълва дупки.
съгласен, в средата с пенсионера Модрич, а напред тримата големи ще се карат кой да пипа топката. Абе, ще както преди 20 години, коги сбраха Зидан, Фиго, Бекъма и още няколко а играта я правеха Гути и Камбиасо :mrgreen:
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
-
Смешно е да сравняваш оня Реал преди 20 години със сегашния пълен с тик-ток и инстаграм герои.
В оня бяха легенда до легенда, а конкуренцията в Европа беше свирепа.
В оня бяха легенда до легенда, а конкуренцията в Европа беше свирепа.

Ако Реал от 2023/24 срещне онзи Реал в хипотетична симулация, бие без напрежение. Всъщност всеки отбор от 2010/11 насам, с изключение може би на 2018/19 би шамарил галактикос.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
-
Ако, ако...ерите във футбола се менят. Тия играчи на Реал преди 20 години познай колко щяха да струват сега. Зидан преди 20 години струваше към 60млн. евро, което сега е равносилно на половин милиард грубо казано. А и не е само той - Йеро, Роберто Карлос, Макелеле, Зидан, Бекъм, Фиго, Феномена, Раул...сигурно пропускам някой. Вече след Дел Боске след 2003г. нещата се влошиха откъм колектив и отбор, но от Реал на Дел Боске 2000-2003 сегашния Реал ще загуби с разлика.