Лига на конференциите (сезон 2024/2025)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Лига на конференциите (сезон 2024/2025)
Много овъртяни схеми направиха като стартира 3тия евротурнир. До 1999г пак имаше 3 ЕКТ, но правилата бяха други, а не да продължаваш след амнайсе отпадания...
Рашка капут, Буданов салют ! 

https://www.youtube.com/watch?v=IftbsCXJhGU
Вратарят на Ноа вкара гол на АЕК, а арменците шокираха гърците в първия мач - 3:1.
Вратарят на Ноа вкара гол на АЕК, а арменците шокираха гърците в първия мач - 3:1.
Мача на Челси в четвъртък няма ли да се предава по някоя телевизия в Бг :shock:
CHELSEA
-
От години нямам ТВ.glarus_ds написа:Мача на Челси в четвъртък няма ли да се предава по някоя телевизия в Бг :shock:
От как Диемите решиха за пореден път ( тръгнаха всяка година, накрая я подкараха през 6 месеца ) ... Да вдигнат таксичката с 1 левче, преди около 4 години, просто ги зарязах.
Просто установих, че имам достатъчно силен интернет, за да гледам всеки мач на планетата онлайн, за да се занимавам с родни изедници.
За мача на Челси утре, ще има поне 20-на линка.
По-добре хич да нямаше линкове, 20 минути не сме минали центъра срещу Сервет.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Отвратителна игра, не съм гледал до сега по-жалък и беззъб отбор от вече над 20 години, от както ги гледам. Не знам какви ги мисли тоя Мареска, обаче случващото се на терена е голям резил
CHELSEA
Гледам Базел са ги пребили с 6:0 като гост преди 11 дена. :lol: :lol:
glarus_ds написа:Отвратителна игра, не съм гледал до сега по-жалък и беззъб отбор от вече над 20 години, от както ги гледам. Не знам какви ги мисли тоя Мареска, обаче случващото се на терена е голям резил
Е, ако питаш ЦСКА-то69 това е поредният гениален и талантлив мега треньор учил, работил и вдъхновил от божествената фигура на Плешо. Така че няма кво да се обърка. Тая година титла, купа и щампиони, директно квадрапул или нещо подобно.
[offtopic]
[/offtopic]

По принцип Челси игра по-добре в 60 от 90-те минути. Не че да играеш по-добре от Сервет е някакво постижение, де. Донякъде съм склонен да оправдая не особено качественото представяне с това, че беше състав който надали има особено много минути заедно на терена, дори и в контролите.
Имаше добри неща, Гую (или както там се чете тоя испански младеж) се бори и пресира много, не му се получи завършващия удар обаче и то от чиста позиция. КДХ и Мудрик на няколко пъти комбинираха добре, но последното решение на украинеца е проблем. Вижда се, че чисто футболни качества не му липсват, скорост дал Господ, но когато трябва да вземе решение какво да направи следва грешка. Надявам се че с няколко силни мача ако му се върне самочувствието, ще се подобри в това отношение. Малкия португалец на левия бек също се справи добре. Нони се включи силно и показа, че има желание да се бори за мястото си на терена.
Но, в друг мач, срещу по-класен съперник, с това отношение и цялостно представяне, резултатът ще е негативен.
Имаше добри неща, Гую (или както там се чете тоя испански младеж) се бори и пресира много, не му се получи завършващия удар обаче и то от чиста позиция. КДХ и Мудрик на няколко пъти комбинираха добре, но последното решение на украинеца е проблем. Вижда се, че чисто футболни качества не му липсват, скорост дал Господ, но когато трябва да вземе решение какво да направи следва грешка. Надявам се че с няколко силни мача ако му се върне самочувствието, ще се подобри в това отношение. Малкия португалец на левия бек също се справи добре. Нони се включи силно и показа, че има желание да се бори за мястото си на терена.
Но, в друг мач, срещу по-класен съперник, с това отношение и цялостно представяне, резултатът ще е негативен.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага