:D :D
Англичаните нямат нищо комфортно до момента, няма логика точно тук да им "върже" ..
ЕП 2024 (полуфинал): Нидерландия - Англия - 1:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЕП 2024 (полуфинал): Нидерландия - Англия, Сряда от 22:00 часа
Англетата са трагични. Никога не съм им пожелавал отпадане, но е време просто да ни лишат от скопената си игра и да се съссредооточат във вътрешното първенство :oops:
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
Англия е на финал, това е ясно.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
zdravkos написа::D :D
Англичаните нямат нищо комфортно до момента, няма логика точно тук да им "върже" ..
Имат много по-добри футболисти от Холандия на всеки един пост, без изключение. (може би само в защитата не е точно така)Това мился, че е достатъчно :D но да видим Саутгейт какво мисли :D
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Е точно де, като игра са далеч от нивото на топ прентендет. Саутгехт е пълен потрес ;) С такива футболисти да не можеш да сглобиш един отбор...

Днес да бие Холандия и ще продължи този,който играе футбол,както каза едно човече снощи.
Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?
Моите хора са с една от най-слабите си като еденици селекции от много, много години, но пък се надскачат доста като отбор, което е по-важно.
Без Френки де Йонг си мислех, че излизане от групата е програма макс, но удобния поток ме кара да мечтая за финал :)))
Дано ......
Без Френки де Йонг си мислех, че излизане от групата е програма макс, но удобния поток ме кара да мечтая за финал :)))
Дано ......
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Малко ми е трудно да си представя, че отново Англия ще бъде на финал на Европейското, като се има предвид, че може да стигнат спокойно и до трети пореден с оглед на това къде ще се проведе Евро 2028. Все пак дано бъркам този път.
zdravkos написа::D :D
Единствено комфортен полет към дома за утре мога да им пожелая, нищо друго. :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Вчера победи футбола, днес също трябва да победи. Тоест, Нидерландия да отстрани Англия.