ЕП 2024 (1/8-финал): Германия - Дания - 2:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЕП 2024 (1/8-финал): Германия - Дания, Събота от 22:00 часа
Този мач няма да е никак лесен за германците, които са длъжници на своите фенове след представянето си срещу тимът на Швейцария, където зорлем се спасиха. Тук е доста важно иначе немците да се върнат към добрите си игри, защото потока изглежда доста сложен и ще им е необходимо по-голямо самочувствие, за да се справят със своите съперници. Дания като нищо може да направи още един хикс и в продълженията всичко може да е възможно.
Добро утро,
според мен Дания нама отбора и манталатита с тези играчи за нещо по-глямо.
Германия игра с/у Швайц за манталитет, самочувствие и навлизане в игрвои ритъм. Всяка една победа, всяка една точка сплотява и най-важното - дава "криле и вяра". Победа за Маншафта!
според мен Дания нама отбора и манталатита с тези играчи за нещо по-глямо.
Германия игра с/у Швайц за манталитет, самочувствие и навлизане в игрвои ритъм. Всяка една победа, всяка една точка сплотява и най-важното - дава "криле и вяра". Победа за Маншафта!

- olympic teteven
- Контакти:
-
Според мен тука Германия ще си вземе мача спокойно 2-0 или 3-0. Дания не е оня отбор от 2021г.
Рашка капут, Буданов салют ! 

zdravkos написа:Трудни мачове предстоят пред Германия!
Ако спечелят купата(нещо, което много ме съмнява) ще почерпя всички редовни участници тук във форума с по бира!!!
Пейпал или Револют - кой каквото има... ;)
Наздраве!
ще спечелят ако спрат да се излагат да излизат без нападател. Стига с тази фалшива деветка Хаверц :mrgreen:
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
Струва ми се, че няма да е много лесна германската победа тук. Резултати от 1:0, 1:1 и 2:1 ми се въртят в главата :roll:.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Датчаните ще излязат супер компактни, с наситен център и напред каквото сабия покаже.

Гледат ми се дуспи ама ако им потръгне играта на домакините, нямат спирачки
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
Твърдо за мандшафта, обаче духа на тези датчани....труден мач, но очаквам победа с гол/гол.

бият си немците тук комфортно
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.