На теория с две точки може да завършиш втори.
Реално, дори и при този формат, с две точки на 90% си аут.
ЕП 2024: Полша - Австрия - 1:3 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЕП 2024: Полша - Австрия, Петък от 19:00
До момента развитието в групите подсказва като че ли ,че в три третите отбори ще бъдат с 2 точки,и тогава най- добрия ще продължи.
Шчезни с главата си ли спъна този.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:Шчезни с главата си ли спъна този.
И на мен ми се стори ,че нападателя преигра падането,но интересно никаква реакция от Шчечни.
Полска са тотал щета.
Днес, от първата минута, играят като абсолютни дървари. Качеството на пасовете им е за българската Б група.
Днес, от първата минута, играят като абсолютни дървари. Качеството на пасовете им е за българската Б група.
-
Холандците се мъчиха доста повече с поляците, а австрийците си ги намачкаха доволно.
Като цяло от тази група май ще продължат 3 тима.
Като цяло от тази група май ще продължат 3 тима.
yulkata написа:Dust написа:Шчезни с главата си ли спъна този.
И на мен ми се стори ,че нападателя преигра падането,но интересно никаква реакция от Шчечни.
Даже се зарадва, че не получи червен картон.
Австрия много добре и срещу Франция и днес срещу поляците. Нищо чудно да опънат и Нидерландия в последния мач
Re: ЕП 2024: Полша - Австрия - 1:3 FT
Духом поляците се сринаха след 2-1,а макар шансовете при равен да бяха малки ,сега са никакви.
Re: ЕП 2024: Полша - Австрия - 1:3 FT
Не може да разчиташ на човек от евем ти лигата и да очакваш да постигнеш нещо :lol:
Майтапа настрана, Австрия за мен са с един от най-добрите треньори на това Европейско, имат нелош състав и се надявам да имат късмет срещу Нидерландия и да излязат от групите. Рангник все пак резна Байерн, за да може да е напълно концентриран върху Австрия и Европейското.
Майтапа настрана, Австрия за мен са с един от най-добрите треньори на това Европейско, имат нелош състав и се надявам да имат късмет срещу Нидерландия и да излязат от групите. Рангник все пак резна Байерн, за да може да е напълно концентриран върху Австрия и Европейското.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.