efbet Лига: Левски (София) - Локомотив (Пловдив), Събота от 17:30

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Локомотив (Пловдив), Събота от 17:30

Мнениеот metodito » 30 ное 2023 23:18

Много пропуски, нерви и 2-1 в 90-тата минута.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 01 дек 2023 03:08

Преди мача с буферите от столицата коефициентът за 1-ца на мача бе 1,7. Час-два след това 2-2 се срути до 1,5. Сега гледам почнал да се възстановява 1,6.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 дек 2023 05:34

"Трибунката" изкараха нещо малоумно като статистика. Дарлан и Фадига с най-много минути. ЧИститУ.
За Дарлан, не знам, може би не се е "аклиматизирал", но Фадига си е некъв параолимпиец.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 дек 2023 14:28

Между другото, "трибуната" са големи пичове. Редовно слушам предаванията им. Но какви амбразурчици са на Костов. А Ники трябва да си ходи. Чакат да пропуснем европата ли? Мисля, че троленето му по Краев беше капката, която преля чашата.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 01 дек 2023 16:15

metodito написа:Между другото, "трибуната" са големи пичове. Редовно слушам предаванията им. Но какви амбразурчици са на Костов. А Ники трябва да си ходи. Чакат да пропуснем европата ли? Мисля, че троленето му по Краев беше капката, която преля чашата.

И като си тръгне Костов какво следва? При нас постоянно някой идва и след няколко месеца, макс година си тръгва. Това е несериозно. Имаме ли пари за качествен треньор? Май нямаме. Има ли желаещи да дойдат в Левски в сегашното му положение? Май също няма.
За мен решението е само едно. Сираков да излезе и публично да обяви, че ще дари всички акции, за които не е плащал и стотинка, на този бизнесмен или тази компания, която иска и може да изчисти дълговете на отбора. Да се покаже план за спасението на отбора и за плащане на всички задължения. Чак след това може да мислим за треньори, селекции и успехи.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 дек 2023 19:22

Aronaks написа:
metodito написа:Между другото, "трибуната" са големи пичове. Редовно слушам предаванията им. Но какви амбразурчици са на Костов. А Ники трябва да си ходи. Чакат да пропуснем европата ли? Мисля, че троленето му по Краев беше капката, която преля чашата.

И като си тръгне Костов какво следва? При нас постоянно някой идва и след няколко месеца, макс година си тръгва. Това е несериозно. Имаме ли пари за качествен треньор? Май нямаме. Има ли желаещи да дойдат в Левски в сегашното му положение? Май също няма.
За мен решението е само едно. Сираков да излезе и публично да обяви, че ще дари всички акции, за които не е плащал и стотинка, на този бизнесмен или тази компания, която иска и може да изчисти дълговете на отбора. Да се покаже план за спасението на отбора и за плащане на всички задължения. Чак след това може да мислим за треньори, селекции и успехи.

Това за Сираков, което пишеш е в дългосрочен план, Aronaks.
А този въпрос, който задаваш, извинявай, но е по-несериозен. Като тези, които питаха: "Добре, бе, като не е Боко, кой ще е. По-добре с него". То... принципно горе-долу така излезе. Но от две злета няма по-добре, все е зле. Мисля с тази забележка идиотската за Краев, Костов ощети клуба. Този просто като човек не става. Не е психолог. Сприхав и подобно на първия период - инатест и неумен. Вижда се, явно е, че някои футболисти просто са смачкани. Не вярвах, че ще го напиша, но по-добре Топчо.

П.С. Разберете го. Пак ще го напиша: Наско не е никой. Клубът знаем всички koj го държи, нали? Няма да го пусне. И в тази връзка, много от упреците към Наско са незаслужени. Той е един изпълнител. А защо седи и трупа лоща карма и негативи, не знам.
Последна промяна от metodito на 01 дек 2023 19:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 дек 2023 19:27

Вълчан написа:И защо да се ходи.

Ще разбереш през май.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 01 дек 2023 20:53

То е ясно ,че ще гони Европа през 7мо място. Дори и да дойде някой си нов треньор вината пак ще падне върху Костов защото видиш ли нямали подготовка..селекцията неправилна...изоставането голямо и такива локуми. Нека му вземат 2-3 играчи които той обаче избере, да се върне Бари и тогава да се види. Тези последните 2ма дето дойдоха просто му ги натресоха. Да ги откаже ли при положение ,че и няма скамейка.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 дек 2023 21:08

Малееее, видяхте ли кой ще надува свирчока утре и кой ще му шепти нежно в слушалката, от буса? :o
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”