ЦСКА-София(София) - Левски / 07.10 / 14:45
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЦСКА-София(София) - Левски / 07.10 / 14:45
Не виждам някакви аргументи в наша полза, с които да спечелим мача, ако Костов не измисли нещо различно от: подавайте на Уелтън и той да се оправя...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
MASTER_COOL написа:Според мен това дерби ще е едно от най-добрите през последните 10 години. И двата отбора се намират в добро състояние и играят в момента привлекателен и атакуващ/доминиращ футбол. Нямам представа кой ще наложи волята си. Има аргументи и в едната и в другата посока. За мен е сигурно, че мачът ще е гол/гол. За неутралните зрители резултат 3:3 ще е зрелище
Последния мач завършил 3:3 е от 2020г. От тогава повече от два гола не са си вкарали двата отбора. Аз очаквам предпазлив мач, двата отбора да гледат повече да не загубят. Ритане, блъскане, дърпане, пукане на топката. Съдията естествено ще блесне и в двете посоки и всячески ще гледа да добута мача до равен, ако някой от отборите не се ос*ре сам...
R.I.P.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Дано не си прав. Първенството е в ранен етап и не виждам смисъл от предпазливост. Загубата не би била фатална за нито един от двата отбора. Нека излезнат и да играят за феновете.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
С дежурните 2-3 грешки и яловите нападатели не виждам как ще бием 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
MASTER_COOL написа:Според мен това дерби ще е едно от най-добрите през последните 10 години. И двата отбора се намират в добро състояние и играят в момента привлекателен и атакуващ/доминиращ футбол. Нямам представа кой ще наложи волята си. Има аргументи и в едната и в другата посока. За мен е сигурно, че мачът ще е гол/гол. За неутралните зрители резултат 3:3 ще е зрелище
Ако се срещахме ние от юли срещу вас сега щеше да е вярно написаното и наистина мачът да е остър и непредвидим. Сега падаме без проблеми. Пък дано не позная.
Отборът на ЦСКА-София показа огромна мощ срещу Локо. Спряха им тока. Левски е твърде ялов в нападение и супер предвидим. Не е виновен Кольо , че няма опции. Точка за сините ще е добре.
-
- Контакти:
Нека стане мач с много голове !Аз като неутрален фен ще се радвам да направите едно качетсвено дерби,
защото последните няколко са пълен боклук.
защото последните няколко са пълен боклук.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Мачът е игран отдавна, сега чакаме само оправданията - съдията, смачкали ни, по-скъпи са, ел маестро е мастърклас и тн. Жалко
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:Мачът е игран отдавна, сега чакаме само оправданията - съдията, смачкали ни, по-скъпи са, ел маестро е мастърклас и тн. Жалко
Викаш да изкарам още някой лев от тирето

- MASTER_COOL
- Контакти:
tmanolov написа:Мачът е игран отдавна, сега чакаме само оправданията - съдията, смачкали ни, по-скъпи са, ел маестро е мастърклас и тн. Жалко
Дай точен де. Няма само ти да печелиш

[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]