NOMER14 написа:Липсват резултати 1:2 и 1:3.
Да бяхме опазили Славия Прага и можеше да имаме победа с 1-2, един от първите мачове на Левски, които гледах. Даже не разбрах кога ни изравниха.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
NOMER14 написа:Липсват резултати 1:2 и 1:3.
1914.1902 написа:NOMER14 написа:Липсват резултати 1:2 и 1:3.
Да бяхме опазили Славия Прага и можеше да имаме победа с 1-2, един от първите мачове на Левски, които гледах. Даже не разбрах кога ни изравниха.
I_Tuk_Froid_Pobedi написа:С палавата ни защита очаквам голово равенство или минимална загуба. Силно се надявам македоноалбанците да се подведат по политическите настроения и да играят нападателно и агресивно, за да ни оставят повече пространства. Дано нашите влязат с правилната нагласа в мача, щото ония ще са "с нож между зъбите"
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:I_Tuk_Froid_Pobedi написа:С палавата ни защита очаквам голово равенство или минимална загуба. Силно се надявам македоноалбанците да се подведат по политическите настроения и да играят нападателно и агресивно, за да ни оставят повече пространства. Дано нашите влязат с правилната нагласа в мача, щото ония ще са "с нож между зъбите"
Глупости, албанците нямат нищо общо със севернофиромците и искрено се надявам, че нашите няма да се подведат точно по този нега тъп рефрен и няма да се осерат сами нещата с разни тъпи сръбски провокации. Албанците са ни единственият естествен съюзник на Балканите в поселдните 120 години, а историята помни Охридско-Дебърското въстание, което българите и албанците от онези места вдигат срещу сръбския окупатор през 1913. Но като знам мозъчетата на плескавиците в нашата агитка, очаквам поредната простотия, само защото са неграмотни исторически и с промити от Коминтерна мозАци, докато се правят на десни!
За мача - троен мач, дано имаме късмет
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
NOMER14 написа:1914.1902 написа:NOMER14 написа:Липсват резултати 1:2 и 1:3.
Да, но на реванша Бейбъл и Кука ги опазихме. Бях на гости на колегата и едва устискахме нулите. А и бабичката, от чиято сергия взехме доматите за салатата, ни благослови. Накрая се напихме.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Потребители, разглеждащи този форум: 1palq4o1, ikar, maxi1914, Ventsi1999, vlong и 38 госта