efbet Лига: Локомотив (Пловдив) - Левски (София), Понеделник от 17:45
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- levskarcheto96
- Контакти:
Re: efbet Лига: Локомотив (Пловдив) - Левски (София), Понеделник от 17:45
Бием и отиваме на 2 точки зад Числото. Те имат гарантирани загуби от Тирето и Разград. Най-вероятно ще ги минем. Лошото ще е, ако вземат Купата с някаква зверска уговорка с Разград.
В последните 3 мача Числото загуби 7 точки. Преди тях в 7 мача загубиха само от полуименника си.
Защо?
Единствено, което виждам, че в тези 3 мача от тези 3 отбора ние също загубихме 7 точки.
Защо?
Единствено, което виждам, че в тези 3 мача от тези 3 отбора ние също загубихме 7 точки.
NOMER14 написа:В последните 3 мача Числото загуби 7 точки. Преди тях в 7 мача загубиха само от полуименника си.
Защо?
Всъщност загубихме 8 т. от Славия, Спартак Вн и Черно море
alexdb написа:NOMER14 написа:В последните 3 мача Числото загуби 7 точки. Преди тях в 7 мача загубиха само от полуименника си.
Защо?
Всъщност загубихме 8 т. от Славия, Спартак Вн и Черно море
Не, тук броя двете гостувания във Варна.
levskarcheto96 написа:Бием и отиваме на 2 точки зад Числото. Те имат гарантирани загуби от Тирето и Разград. Най-вероятно ще ги минем. Лошото ще е, ако вземат Купата с някаква зверска уговорка с Разград.
Финалът е на 24 май, четири дни след мача между първия и втория и толкова евентуално да повторят мача за първенство. Ще остават 2 кръга с Левски и Морето, борещи се за четвъртото място и никой няма да е доволен в Разград от 2 калъфки.
-
- Контакти:
Подобно на Ботев Пд Локото съще не държат особено да владеят топката и се чувстват комфортно и без нея. Ако Краев и Кръстев бяха на линия трудно виждам как ще допуснем гол, освен от статично положение. Нашите от друга страна игрраят с повече желание и настроение вече. Обаче ако Ивелин ще играе опорен, а Стефанов зад нападателя напрактика ще сме с човек по-малко... Иска ми се да бием с 0:1, но нищо чудно и мача да е 0:0
- LoveAndPeace
- Контакти:
Първо - Поздравления за темата.
Второ - Много важен мач за нас.
Трето - За първи път от както пое отбора на Топузаков (Топчо ми се струва малко детинско за обръщение към треньор на Левски) ще му се наложи да взема истински важните , самостоятелни решения. Да видим.
Второ - Много важен мач за нас.
Трето - За първи път от както пое отбора на Топузаков (Топчо ми се струва малко детинско за обръщение към треньор на Левски) ще му се наложи да взема истински важните , самостоятелни решения. Да видим.
- Michael_Buble
- Контакти:
Видя се, че Илиян Стефанов не е готов физически за цял мач. Не е готов и за 30 мин. Онзи ден влезе за 12 мин и видях как след няколко спринта бе предимно на ходом и не пресичаше.
Аз залагам на Чандъров и Митков.
Аз залагам на Чандъров и Митков.
Общо взето лидерът на мрънкачите в българския футбол и неговите почитатели във Варна си постигнаха на 90% целта от мача ни със Септември - поне да имаме наказани основни футболисти за най-важните мачове (като Септември не могат да ни бият, поне съдиите да ни затруднят максимално за следващите мачове). Най-вероятно това ще продължи и няма да спре, докато един антифутболен тим не го добутат до място в Европа. Сираков от друга страна мълчи като знаете какво, жалка картинка..... ;)
След съдийството в последния мач, съм доста скептичен за резултата.