СП 2022 (1/4-финал): Англия - Франция - 1:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- olympic teteven
- Контакти:
Re: СП 2022 (1/4-финал): Англия - Франция, Събота от 21:00
1-2.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”
https://youtu.be/6kARhdu_yqk
https://youtu.be/6kARhdu_yqk
Несериозно е да залагаш на Англия....
- slash1912
- Контакти:
Франция,заедно с Бразилия са най-добре представящите се отбори до тук.
Англия традиционно отпада ,стигне ли до мач със стойностен отбор.
Англия традиционно отпада ,стигне ли до мач със стойностен отбор.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
2 мача имат на световни финали помежду си и двата са спечелени безапелационно от англичаните, като 82-а Робсън получи Сейко за най-бърз гол на турнира. И на двете първенства англичаните завършиха без загуба.
Ставаше въпрос за традицията...
Ставаше въпрос за традицията...
За мен това пък дава предимство на Франция. Големите отбори си разменят победи на форумите, няма как само 1 да бие :D но реално това няма значение, мачът се играе тук и сега, а не през 1982. Иначе очаквам класиране за Франция и ще играя 3-4 бона на 1.80. Уолкър не е във форма и не знам как ще спира Мбапе. Беше контузен и почти не е играл последните 2 месеца, което се видя в мача срещу Сенегал. Щом Сар го мина 2-3 пъти не ми се мисли с Мбапе как ще е. За щастие Саутгейт не е толкова умен, че да пусне Трипиър, който е в много по-добра форма и ритъм заради силните мачове в Нюкасъл.
П.П. Сега чета, че Деклън е под въпрос за мача. Ако излязат с Хендо и КАЛВИН ФИЛИПС в центъра ще са много повече от 3-4 бона. Пичът има 2 мача за последните 9 месеца, не ги виждам без Райс изобщо.
П.П. Сега чета, че Деклън е под въпрос за мача. Ако излязат с Хендо и КАЛВИН ФИЛИПС в центъра ще са много повече от 3-4 бона. Пичът има 2 мача за последните 9 месеца, не ги виждам без Райс изобщо.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Имам чувството, че на Саутгейт ще му съдерат елека от бой :)))
Двата отбора са ми еднакво антипатични, но определено предпочитам Франция да продължи с надеждата Бензо да се включи в края на турнира.
Двата отбора са ми еднакво антипатични, но определено предпочитам Франция да продължи с надеждата Бензо да се включи в края на турнира.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
1:3
Равностойни отбори, просто едните имат най-добрия футболист в света.
Равностойни отбори, просто едните имат най-добрия футболист в света.
Досега и двата отбора се преставят добре, но не са и имали сериозно препятствие. Всичко може да се случи в този мач, аз лично ще съм за англичаните. Харито срещу Мбапе се очертава като сблъсъка на първенството.