СП 2022 (1/8-финал): Франция - Полша - 3:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: СП 2022 (1/8-финал): Франция - Полша, Неделя от 17:00
Тука ще е на нула в ползва на Франция,освен ако не дадът дузпа за Полша ... 3:0.
И аз споделям мнението че полша е един много посредствен отбор във всички линии на полето с изключение на вратарския пост. Ако тук не се стигне до разгром то ще е единствено благодарение на Шчезни, въпреки че за мен лично предпоставките за подобно нещо са много на лице.
Е, няма как да съм исторически за Франция.
Че какво и има на историята? Тук очаквам мач на една врата,Полша ще играят като Тотнъм,но победата ще е за петлите.
Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?
NOMER14 написа:Е, няма как да съм исторически за Франция.
Абсолютен факт! Идеята за победа на Петлите, написах я вчера- за "самодейните трупи" авантата свърши! Така че, чиста победа за франсетата- 2:0.

ihtiandar написа:Че какво и има на историята? Тук очаквам мач на една врата,Полша ще играят като Тотнъм,но победата ще е за петлите.
Като започнеш от пропуснатата дузпа на Бонев, минеш 2 пъти през Парк дьо Пренс и т.н.
Дано Франция разгроми полските дървари.
-
Тук поляците трябва да покажат, защо са на този форум.
Естествено, че индивидуалната класа е на страната на Франция, но ако Полша играе с нагласата на САЩ, Япония и Австралия, "Петлите" ги чакат тежки моменти.
Естествено, че индивидуалната класа е на страната на Франция, но ако Полша играе с нагласата на САЩ, Япония и Австралия, "Петлите" ги чакат тежки моменти.
Имам чувството, че 90% от форума ще получи инфаркт, ако Дружина Полска вземе да продължи :).
Само в мача с Аржентина играха откровено защитно. В останалите се опитваха да направят нещо, но просто разполагат с нулева класа в халфовата линия, вероятно и треньор, който не насърчава по-атрактивна игра.
Само в мача с Аржентина играха откровено защитно. В останалите се опитваха да направят нещо, но просто разполагат с нулева класа в халфовата линия, вероятно и треньор, който не насърчава по-атрактивна игра.
[offtopic]
[/offtopic]

сериозно ли Иво Ангелов каза СЕБАСТИАН ГРИЗМАН
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.