Всекидневна
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: Всекидневна
Ами, те вече го направиха - бронзов медал на миналото СП. Според мен до голяма степен вече се поизчерпаха, което си пролича и на последното ЕП. Всъщност и на СП 2014 и ЕП 2016 уж имаха добри единици, но реално само на СП 2018 се представиха силно и като отбор. Този път не очаквам нещо особено от тях.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
NOMER14 написа:Къде да пусна играта?
В този раздел или в раздела за игри?
В този раздел най-добре. В темата ще трябва да прилистваш страници.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Иба, имало форум за СП, изненадан съм.
Аз също ще стискам палци за Холандия.
Аз също ще стискам палци за Холандия.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- olympic teteven
- Контакти:
Финал: Англия - Германия
- olympic teteven
- Контакти:
miro_rz написа:Как са потоците?
През една група - победител А с/у победител С, B с/у D и т. н. После за 1/4 финалите пак по същия начин
olympic teteven написа:Финал: Англия - Германия
Е това е според мен най-малко вероятният финал,мечтай си.Както казвам ,,Англичаните може да са измислили футбола , но футбол не могат да играят'' . По-скоро трябва да седне човек и да проследи програмата.
Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?
Аржентина на финал с Бразилия.
-
Време е "Гаучосите" да си вземат своето.
В Бразилия бяха близо, като определено бяха най-добрият отбор.
В Русия тръгнаха да се надиграват с една много свежа и бърза Франция, но като цяло нямаха баланса, който имат сега.
Гледах им няколко мача в квалификациите... Надиграха всички, абсолютно всички, дори и бразилците.
Остава разбира се да издържат на напрежението ...
Но не би трябвало да има такова, понеже като единици са далеч от предходни форуми, и определено не би трябвало да са сред основните фаворити.
Но като тим... В тази посока доста хора ще бъдат изненадани. :)
В Бразилия бяха близо, като определено бяха най-добрият отбор.
В Русия тръгнаха да се надиграват с една много свежа и бърза Франция, но като цяло нямаха баланса, който имат сега.
Гледах им няколко мача в квалификациите... Надиграха всички, абсолютно всички, дори и бразилците.
Остава разбира се да издържат на напрежението ...
Но не би трябвало да има такова, понеже като единици са далеч от предходни форуми, и определено не би трябвало да са сред основните фаворити.
Но като тим... В тази посока доста хора ще бъдат изненадани. :)
У дома сме за Бразилия, но те са много зависими от клоуна Неймар. Той не е отборен играч и е сериозно надценен, а на тях цялата игра се върти около него. Ще направи три-четири фината, мрежички, петички и като дойдат важните мачове, все контузен, все драма, все не му върви и съотборниците му не струват. Ако се контузи до световното ще е най-големия шанс за бразилерос.
Иначе Франция са класа, но по-интересно е кой ще направи изненадата?! Винаги има една Коста Рика дето събира погледите...Канада са интересни и никой не ги бръсне за сливи, но имат добри играчи.
Иначе Франция са класа, но по-интересно е кой ще направи изненадата?! Винаги има една Коста Рика дето събира погледите...Канада са интересни и никой не ги бръсне за сливи, но имат добри играчи.