Jordan1914 написа:Plovdiv_1926 написа:koisa написа:Plovdiv_1926 написа:Нямам големи очаквания от мача, ще има напрежение във вашите редици след малко преувеличените за мен очаквания към отбора ви и дано това ни помогне да вземем нещо.
Надявам се да стане готин двубой с доста атаки и от двете страни, ама по-скоро ми се струва, че ще е нервен мача.
Аз не очаквам да има атаки от двете страни... Атаки ще има от страна на Левски, а вашите ще са следствие на контри след наши грешки. Вече всички разбраха как трябва да играят срещу Левски, ако искат да вземат нещо от мача. Не вярвам вашите да са толкова глупави и да тръгнат да се надиграват!
Е, мачът е в София все пак, ама не очаквам да сме в глуха защита, а и личното ми мнение е, че като индивидуалности няма особена разлика в качествата на двата отбора. Все пак домакинството вероятно ще даде превес, но ще видим.
Така като гледам,това ще ни е най-слабо посетеният мач, така че агитката от Пловдив има шанс да доминира в определен етап от мача! Настроението при нас е минорно, след последната седмица и определено ще се отрази на посещаемостта! Максимално 5хил. души да сме!
Глупости на търкалета - пак ще сме минимум 7000 левскари, вече колко ще дойдат от "борещите се да са третата най-голяма публика у нас", идея си нямам. Техните дружки от Коматево ги видяхме - пряко сили 150 човека, да видим Локото колко ще са (снимката е моя)

Колкото до мача - и аз не очаквам нещо по-различно от всички останали "тимчета разни" - затваряне и кюскане напред, като се молим за 0:0, пък ако вземат и вкарат, става съвсем весело. Просто Мъри си има един стил и си играе само него - срещу силни отбори този стил е супер, но срещу слабаци и средняци често води до грешки.
А това, че сме имали горе-долу еднакви като качество играчи, ще го оставя без коментар. Всъщност не се сещам за нито един футболист на Локо, който да е играч, а не кюскач - нивото доста спадна при тях (лично мнение).
Прогноза за мача - ако вкараме в началото, значи 2:0, щото Томаш си е отявлен припок и зашитник и ще продължи да си играе дефанзивно, без значение от резултата, но ако не вкараме рано, значи или ще е някаква мега драма в края, или просто няма да спечелим. Аз съм на мача, другите сами си решават какво и как да правят!